H Maserati κλείνει 100 χρόνια και συνεργάζεται με τη Heidi Klum - iefimerida.gr

H Maserati κλείνει 100 χρόνια και συνεργάζεται με τη Heidi Klum

H Maserati κλείνει 100 χρόνια και συνεργάζεται με τη Heidi Klum
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε σοβαρές επετείους οι αυτοκινητοβιομηχανίες συνδέονται με κάποιο αναγνωρίσιμο σε παγκόσμιο επίπεδο πρόσωπο. Έτσι λοιπόν και η Maserati, που γιορτάζει τον πρώτο αιώνα της ζωής συνεργάζεται με τη Heidi Klum, που έχει κλείσει την τέταρτη δεκαετία της.

Από εδώ και πέρα βέβαια το top model θα έχει πιο δύσκολο δρόμο μπροστά του, καθώς τα μοντέλα της Maserati όσο περνούν τα χρόνια γίνονται πιο δυναμικά και πιο νεανικά.

Έτσι λοιπόν η γερμανίδα Heidi φωτογραφήθηκε με τρια διαφορετικά ιταλικά super car, ενώ κάθε φορά η εμφάνισή της είχε προσαρμοστεί στο στυλ του εκάστοτε αυτοκινήτου. Έτσι με την Quattroporte Ermenegildo Zegna Limited Edition φορούσε βραδινή τουαλέτα και καθόταν πίσω, τη μαύρη Ghibli S Q4 την οδηγούσε η ίδια, ενώ στην GranTurismo MC Trofeo Race κατεβαίνει με χαλαρά φορεμένη αγωνιστική φόρμα.

Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες, που τις έχει τραβήξει οι ιταλός Francesco Carrozzini, θα δημοσιευτούν στο αμερικάνικο περιοδικό Sports Illustrated, ενώ η Klum έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν με το περιοδικό και τη Maserati. Συγκεκριμένα το 1998, στο τότε τεύχος των μαγιό.

H Maserati κλείνει 100 χρόνια και συνεργάζεται με τη Heidi Klum | iefimerida.gr 0
H Maserati κλείνει 100 χρόνια και συνεργάζεται με τη Heidi Klum | iefimerida.gr 1
H Maserati κλείνει 100 χρόνια και συνεργάζεται με τη Heidi Klum | iefimerida.gr 2
H Maserati κλείνει 100 χρόνια και συνεργάζεται με τη Heidi Klum | iefimerida.gr 3
H Maserati κλείνει 100 χρόνια και συνεργάζεται με τη Heidi Klum | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χάιντι Κλούμ Maseratti
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ