Κεδίκογλου: Θα εξαντλήσουμε την τετραετία, όποιο και να είναι το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών - iefimerida.gr

Κεδίκογλου: Θα εξαντλήσουμε την τετραετία, όποιο και να είναι το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο στόχος της κυβέρνησης για εξάντληση της τετραετίας, δεν εξαρτάται από το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, τις οποίες, δεν θεωρεί δημοψήφισμα.«Δεν θα είναι δημοψήφισμα, όποιο και αν είναι το αποτελεσμα, έχουμε διακηρυγμένο στόχο την εξάντληση της τετραετίας» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου.

«Είναι πολύ σημαντικές οι εκλογές, αλλά δεν αλλάζουν κυβέρνηση» ανέφερε ο κ. Κεδίκογλου. «Δεν θα διακινδυνεύσουμε την πορεία της χώρας, ιδιαίτερα τώρα που βρισκόμαστε πολύ κοντά στην έξοδο από την κρίση» συμπλήρωσε μιλώντας το πρωί στο Mega.

Αναφερόμενος στη χθεσινή συνέντευξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Κεδίκογλου σημείωσε ότι με όσα λέει, δείχνει ότι δεν έχει ιδέα πώς δουλεύουν τα πράγματα στην Ευρώπη και πώς γίνονται οι διαβουλεύσεις, ενώ πρόσθεσε ότι για άλλη μια φορά φαίνεται πως ο κ. Τσίπρας, δεν θα διστάσει να προκαλέσει την έξοδο της χώρας από την ευρωζώνη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ