Στουρνάρας και Χατζηδάκης «έστησαν» τον Σαμαρά -Ο εκνευρισμός του πρωθυπουργού - iefimerida.gr

Στουρνάρας και Χατζηδάκης «έστησαν» τον Σαμαρά -Ο εκνευρισμός του πρωθυπουργού

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΠΟΥΣ

Η ώρα ήταν 5 και 5 το απόγευμα, όταν μια μαύρη BMW σταμάτησε έξω από το υπουργείο Οικονομικών. Από μέσα βγήκε ο Αντώνης Σαμαράς, φτάνοντας περίπου 1 ώρα νωρίτερα στο προκαθορισμένο ραντεβού του με το οικονομικό επιτελείο, πιάνοντας στον... ύπνο τους πάντες.

Ανεβαίνοντας στον 6ο όροφο, ο Πρωθυπουργός βρήκε, όμως, κλειστές πόρτες, καθώς ούτε ο Γιάννης Στουρνάρας είχε φτάσει στο γραφείο του, ούτε και ο Κωστής Χατζηδάκης! Μετά από μερικά λεπτά αμηχανίας, ο κ. Σαμαράς που περίμενε στο σαλονάκι υποδοχής, είχε συζήτηση με δημοσιογράφους που είχαν φτάσει από νωρίς στο υπουργείο, δίνοντας το περίγραμμα των συζητήσεων που θα ακολουθούσαν.

Όσο περνούσε, όμως, η ώρα, τόσο πιο εμφανής γινόταν ο εκνευρισμός του πρωθυπουργού για τη καθυστέρηση. Τη... λήξη της καθυστέρησης σήμανε η γραμματέας του κ. Στουρνάρα, η οποία άνοιξε το γραφείο του υπουργού Οικονομικών στις 5 και 25, ενώ περίπου 10 λεπτά αργότερα κατέφτασαν ασθμαίνοντας και ο υπουργός Οικονομικών και ο υπουργός Ανάπτυξης.

Φωτογραφία: Fosphotos

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ