Αναισθησία: Μέθυσε στην κηδεία της φίλης του στο Λονδίνο και ξύπνησε άφραγκος στο Αμστερνταμ [εικόνες] - iefimerida.gr

Αναισθησία: Μέθυσε στην κηδεία της φίλης του στο Λονδίνο και ξύπνησε άφραγκος στο Αμστερνταμ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε περιπέτεια κατέληξε ο τρόπος με τον οποίο επέλεξε να θρηνήσει για τον θάνατο της 20χρονης φίλης του ένας 22χρονος από το Λονδίνο.Ο Τζέιμς Ο' Κέιν αποφάσισε να πιει λίγο παραπάνω στην κηδεία της άτυχης φίλης του, με αποτέλεσμα να μην θυμάται τα όσα θα ακολουθούσαν. Ο ίδιος άνοιξε τα μάτια του μέσα σε ένα αεροπλάνο με προορισμό την Ολλανδία. Σύμφωνα με τη Daily Mail όλα ξεκίνησαν στις 04:00 τα ξημερώματα όταν ο Τζέιμς πήρε ένα ταξί για το αεροδρόμιο Γκάτγουικ. Φθάνοντας εκεί αγόρασε ένα εισιτήριο αξίας 232 λιρών για το Άμστερνταμ. Ετσι, επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο για ένα ταξίδι που δεν είχε ιδέα.

Αναισθησία: Μέθυσε στην κηδεία της φίλης του στο Λονδίνο και ξύπνησε άφραγκος στο Αμστερνταμ [εικόνες] | iefimerida.gr 0

«Θυμάμαι μόνο ότι ξύπνησα μέσα στο αεροπλάνο την ώρα που η αεροσυνοδός ανακοίνωνε ότι σε λίγα λεπτά επρόκειτο να προσγειωθούμε στο Σίπχολ», είπε ο 22χρονος, ο οποίος δεν είχε ταξιδέψει ποτέ στη ζωή του στο εξωτερικό.

Αναισθησία: Μέθυσε στην κηδεία της φίλης του στο Λονδίνο και ξύπνησε άφραγκος στο Αμστερνταμ [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Φθάνοντας στο αεροδρόμιο, ένιωσε έτοιμος να εκμεταλλευτεί το ταξίδι και να ζήσει μία ημέρα στο Αμστερνταμ. Ωστόσο, δεν είχε λογαριάσει έναν σημαντικό παράγοντα... Το γεγονός ότι δεν είχε χρήματα!

Αναισθησία: Μέθυσε στην κηδεία της φίλης του στο Λονδίνο και ξύπνησε άφραγκος στο Αμστερνταμ [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Ο ίδιος ζήτησε βοήθεια από τη μητέρα του, η οποία του έκλεισε ένα ξενοδοχείο, καθώς η επόμενη πτήση για το σπίτι του του ήταν σε τρεις ημέρες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βρετανία κηδεία αεροπλάνο Άμστερνταμ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ