Στο νοσοκομείο ο Σάκης Μπουλάς -Δύσκολες ώρες για τον αγαπημένο καλλιτέχνη - iefimerida.gr

Στο νοσοκομείο ο Σάκης Μπουλάς -Δύσκολες ώρες για τον αγαπημένο καλλιτέχνη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύσκολες ώρες για τον Σάκη Μπουλά καθώς η κατάσταση της υγείας του παρουσίασε νέα επιδείνωση και από την περασμένη Δευτέρα νοσηλεύεται σε ιδιωτική κλινική.

Στο πλάι του έχει τους δικούς του ανθρώπους, τον αδελφό και τη σύντροφό του.

Τη κατάσταση του Σάκη Μπουλά περιέγραψε με απόλυτη ειλικρίνεια ο στενός του φίλος και συνεργάτης Γιάννης Ζουγανέλης: «Ο Σάκης ισορροπεί πολύ δύσκολα με την ζωή... πάρα πολύ δύσκολα. Είναι σε μια φάση που το παλεύει. Τώρα το παλεύει με το σθένος του».

Ο ίδιο ο Μπουλάς σε μία από τις πιο πρόσφατες συνεντεύξεις του είχε πει για την περιπέτεια της υγείας του: «Στο χέρι μας είναι όλα να τα ανατρέψουμε με πίστη, δύναμη, με κουράγιο και θέληση. Αυτό λέω από τη δική μου εμπειρία. Νιώθω δυνατός ... Ξέρω πως ο αγώνας είναι μακρύς αλλά είμαι γεννημένος αγωνιστής» και οι ευχές όλων είναι να βγει στο τέλος νικητής.

φωτογραφία Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Υγεία νοσοκομείο Σάκης Μπουλάς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ