Τα ζώδια της Πέμπτης 20 Φεβρουαρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Πέμπτης 20 Φεβρουαρίου

Τα ζώδια της Πέμπτης 20 Φεβρουαρίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Για σας τους Κριούς είναι μια πάρα πολύ καλή μέρα, για να ασχοληθείτε με ένα οικονομικό θέμα το οποίο μπορεί να έχει σχέση και με αγαπημένα σας πρόσωπα. Κινηθείτε μυστικά, μην κοινολογείτε τα σχέδιά σας και μην δώσετε αφορμές για σχόλια, γιατί αυτόν τον καιρό μπορεί να σχολιαστείτε και να υπάρξουν άνθρωποι που θα θελήσουν να μπλοκάρουν τις ενέργειές σας. Η κοινωνική σας ζωή εξακολουθεί να είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή, ιδιαίτερα αν είστε γεννημένοι μετά τις 10 Απριλίου. Οι Κριοί των τελευταίων ημερών εξακολουθείτε να ταλαιπωρείστε από τον Άρη με εντάσεις, μικροατυχήματα, μικροεπεισόδια. Θέματα τα οποία έχουν σχέση με τη συλλογική δουλειά, την κοινωνική σας ζωή και με τους φίλους σας, ίσως καθυστερούν, ενώ δεν αποκλείεται να αναθεωρείτε εσείς κάποιες απόψεις για αυτούς. Αποφύγετε να δώσετε οριστικές απαντήσεις, αν πρόκειται για ένα θέμα συλλογικής δουλειάς.

Ταύρος

Μια εξαιρετική μέρα θα είναι η σημερινή για σας τους Ταύρους, αν είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας. Μπορείτε να πλησιάσετε το σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, ενώ φίλοι μπορούν να σας βοηθήσουν σε αυτό. Ακόμη, οι Ταύροι των πρώτων ημερών μπορείτε να επιλύσετε οικογενειακά σας θέματα. Αν είστε γεννημένοι 7-10 Μαΐου υπάρχουν πολύ όμορφες μέρες για να ταξιδέψετε, να χαρείτε, να δείτε φίλους. Οι Ταύροι των τελευταίων ημερών προσέχετε την επαγγελματική ή κοινωνική σας ζωή. Ίσως αυτόν τον καιρό περνάτε ένα δύσκολο διάστημα. Πολλοί θα αναθεωρήσετε κάποιες σκέψεις και κάποιες απόψεις που έχετε για τον επαγγελματικό σας χώρο, αλλά όλα αυτά πρέπει να γίνουν με προσοχή, γιατί ο Κρόνος απέναντι από το ζώδιό σας μπορεί να σας κάνει να πάρετε αποφάσεις τις οποίες δεν έχετε μελετήσει προσεκτικά. Αφήστε τον χρόνο να περάσει.

Δίδυμοι

Για σας τους Διδύμους είναι μια περίοδος, κατά την οποία θα αναθεωρήσετε τις θέσεις σας για πρόσωπα του περιβάλλοντός σας ή για τα παιδιά σας. Ταξίδια στο εξωτερικό, επαφές, συμφωνίες ευνοούνται. Ένα θέμα εργασίας θα μπορούσε να αποδώσει, ενώ η κοινωνική σας ζωή γίνεται ιδιαίτερα ευχάριστη. Μελετήστε πολύ τις επιλογές σας, αν είστε γεννημένοι 23-25 Μαΐου. Περιμένετε πολλά καλά, αν είστε γεννημένοι γύρω στην 1η Ιουνίου. Απρόβλεπτα γεγονότα από το τέλος του μήνα θα προκύψουν. Γενικά είστε αρκετά δυναμικοί και ανανεωμένοι, για να λύσετε πολλά προβλήματα. Ασχοληθείτε όμως και με την υγεία σας.

Καρκίνος

Για σας τους Καρκίνους σήμερα είναι μια πάρα πάρα πάρα πολύ καλή ημέρα αν είστε γεννημένοι στις αρχές του ζωδίου σας. Ένα ταξίδι στο εξωτερικό, ένα σχέδιο που έχετε, η συναισθηματική σας ζωή, τα παιδιά φαίνεται ότι σας λένε πολλά. Βεβαίως, για ένα οικονομικό θέμα που έχει σχέση με άλλους μην αναμίξετε συγγενείς ή φίλους. Προσπαθήστε να το ρυθμίσετε. Οι Καρκίνοι των τελευταίων ημερών είστε μες στα νευράκια, προσέχετε την υγεία σας. Έχετε πολλά να κάνετε για την ακίνητη περιουσία σας ή να κάνετε μετακινήσεις, μετακομίσεις, επισκευές. Προσπαθήστε να μην ενοχλείτε τους άλλους. Γενικά έχει αρχίσει ένας μήνας, κατά τον οποίο τα σχέδιά σας μπορούν να πραγματοποιηθούν.

Λέων

Για σας τους Λέοντες σήμερα είναι μια πάρα πολύ καλή μέρα, για να δείτε τα σχέδιά σας στον οικονομικό τομέα να προωθούνται. Ό,τι έχετε στο μυαλό σας θα μπορούσε να γίνει, πολλές φορές μπορεί να βοηθήσει και η οικογένειά σας σε αυτό ή εσείς να βοηθήσετε την οικογένειά σας με την οικονομική σας ισχύ. Όμως αν είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας, προσέχετε γιατί τα σχέδια και οι σχέσεις σας μπορεί να μην διανύουν την καλύτερη φάση τους την περίοδο αυτή. Οτιδήποτε έχει σχέση με θέματα εργασίας προωθείται, ενώ γενικότερα κάτι αλλάζει στις σχέσεις σας και στη ζωή σας, αν είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας. Οτιδήποτε θα μπορούσε να σημαίνει για σας σπίτι, ακίνητη περιουσία σήμερα ευνοείται, ειδικά αν είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας.

Παρθένος

Για σας που ανήκετε στο ζώδιο της Παρθένου μπορεί ένα θέμα που έχει σχέση με την εργασία σας να καθυστερεί ή να σκέφτεστε τι θα κάνετε την περίοδο αυτή. Όμως γενικότερα αρχίζει μια περίοδος, κατά την οποία θα ασχοληθείτε πολύ με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Είναι μια πάρα πολύ καλή μέρα για σας, πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, φιλικά πρόσωπα μπορεί να βοηθήσουν τις προσπάθειές σας αλλά και να σας κάνουν να χαρείτε. Τα έξοδά σας μπορεί να τρέχουν αλλά έχετε και έσοδα. Αν είστε γεννημένοι 8-10 Σεπτεμβρίου είναι μια πάρα πολύ καλή μέρα, για να δείτε αγαπημένα σας πρόσωπα και να έρθετε πιο κοντά στα παιδιά σας, ενώ πράγματα, τα οποία περιμένετε από το τέλος του μήνα και έχουν σχέση είτε με την ακίνητη περιουσία σας είτε με ένα οικονομικό σας θέμα, θα τακτοποιηθούν.

Ζυγός

Για σας τους Ζυγούς σήμερα είναι μια πάρα πολύ μέρα, για να ρυθμίσετε ένα οικονομικό σας θέμα, το οποίο έχει άμεση σχέση με την εργασία σας. Εάν υπάρχουν κάποια εμπόδια, φίλοι ή υψηλά ιστάμενα πρόσωπα θα σας βοηθήσουν. Εξακολουθείτε να ασχολείστε με την ακίνητη περιουσία σας, ενώ θα είστε πολύ κοντά στα πρόσωπα της οικογένειάς σας, ίσως με κάποιες υπερβολές. Βεβαίως, όλο αυτό τον μήνα θα ασχοληθείτε με τη δουλειά σας ή και με την υγεία την δική σας ή των δικών σας. Οι Ζυγοί των τελευταίων ημερών έχετε μεγάλη δύναμη μεν αλλά προσέχετε υπερβολές. Θα ασχοληθείτε με ένα παιδί ή με νεαρά πρόσωπα που έχουν σχέση με τη ζωή σας.

Σκορπιός

Η Σελήνη στο ζώδιό σας είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για σας τους Σκορπιούς που είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας. Θα κάνετε πολλά καινούργια πράγματα, τα οποία είναι σημαντικότατα για σας. Ταξίδια, σπουδές νομικές υποθέσεις ευνοούνται, ακόμα και η δημιουργική σας δράση. Ένα σχέδιο, ένα όνειρο, που έχετε στο μυαλό σας, πραγματοποιείται, αν και υπάρχουν άγχη για την δουλειά. Αν είστε γεννημένοι τελευταίες μέρες του ζωδίου σας (μετά τις 13 Νοεμβρίου ) οτιδήποτε έχει σχέση με την οικογένειά σας ή την ακίνητη περιουσία σας δεν είναι σε μια καλή φάση, ενώ οι αποφάσεις που μπορείτε να πάρετε ή που πρέπει να πάρετε καθυστερούν. Μικρές μετακινήσεις και συζητήσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας ευνοούνται.

Τοξότης

Για σας τους Τοξότες σήμερα είναι μια μέρα, που δεν θα πρέπει να κοινολογήσετε τις αποφάσεις σας. Η οικογένεια είναι πολύ σημαντική για σας και σας στηρίζει, ενώ μυστικές επαφές ευνοούνται. Με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας μπορεί να συζητάτε για τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, ενώ μπορεί να συζητάτε με το σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας για πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Ίσως βλέπετε ανθρώπους που είχατε να δείτε καιρό ή γενικότερα που έχουν σχέση με την επαγγελματική σας ζωή.

Αιγόκερως

Σήμερα είναι πολύ πολύ καλή μέρα για σας τους Αιγόκερους που είστε γεννημένοι τις 2 πρώτες μέρες του ζωδίου σας. Οι επαφές και οι συζητήσεις ευνοούνται. Οτιδήποτε έχει σχέση με ένα οικονομικό θέμα μπορεί να προωθηθεί κατά τον καλύτερο τρόπο. Η συναισθηματική σας ζωή είναι ευχάριστη, αν είστε γεννημένοι 10-12 Ιανουαρίου. Αν όμως είστε γεννημένοι μετά τις 13-14 Ιανουαρίου, ακόμα έχετε πίεση επάνω στα επαγγελματικά σας, τα οποία είναι πολύ σημαντικά.

Υδροχόος

Μια κοινωνική εκδήλωση ή μια συζήτηση πάνω σε επαγγελματικά θέματα θα βοηθήσει εσάς τους Υδροχόους που είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας. Ένα οικονομικό σας θέμα έρχεται τώρα στο προσκήνιο, για να ρυθμιστεί κατά τον καλύτερο τρόπο. Έχετε μια διαίσθηση, η οποία θα σας βοηθήσει να λύσετε ένα οικονομικό σας θέμα. Κάποια πράγματα που έχουν σχέση με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο ή ακόμα και με τα δημιουργικά σας σχέδια καθυστερούν. Είναι καλύτερα να συζητήσετε γι' αυτά μετά τις 2 Μαρτίου. Ο χώρος της δουλειάς σας εξακολουθεί να έχει να σας δώσει, πολλά ιδιαίτερα τον Μάρτιο.

Ιχθείς

Για σας τους Ιχθύς έχει φτάσει ο μήνας των γενεθλίων σας και σήμερα είναι μια πάρα πάρα πολύ καλή μέρα, για να κάνετε συζητήσεις, επαφές, συμφωνίες, οι οποίες είναι σημαντικότατες και ουσιαστικά θα αποδώσουν κατά τον καλύτερο τρόπο. Παρά το ότι η μέρα είναι σήμερα ιδανική, μην δίνετε αφορμές για σχόλια. Μπορεί να σχολιαστείτε αυτόν τον καιρό. Φίλοι μπορεί να είναι πολύ κοντά σας. Πάντως, από τις αρχές Μαρτίου κάτι εξαιρετικό έρχεται για σας που είστε γεννημένοι αρχές Μαρτίου.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ