«Ελιά» μετ'εμποδίων: Αντιπροσωπείες ΠΑΣΟΚ και «58» μοιράζουν θέσεις στο ευρωψηφοδέλτιο - iefimerida.gr

«Ελιά» μετ'εμποδίων: Αντιπροσωπείες ΠΑΣΟΚ και «58» μοιράζουν θέσεις στο ευρωψηφοδέλτιο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η πορεία προς την Συνδιάσκεψη που θα αποφασίσει τη μορφή με την οποία θα πάρει μέρος σιις Ευρωεκλογές η καλούμενη ελληνική «Ελιά», θα αποτελέσει το αντικείμενο συνάντησης αντιπροσωπειών του ΠΑΣΟΚ και της κίνησης των «58», σήμερα το μεσημέρι. Την συνάντηση ζήτησαν οι «58».
Αύριο το απόγευμα, με πρωτοβουλία του ΠΑΣΟΚ, θα υπάρξει συνάντηση όλων όλων των αντιπροσωπειών των κομμάτων και φορέων που θα συμπράξουν στο σχήμα. Η συμμετοχή των «58», στην αυριανή συνάντηση θα εξαρτηθεί, όπως αναφέρουν στελέχη της από τα αποτελέσματα της σημερινής συνάντησης.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη εβδομάδα υπήρξε μια καταρχήν συμφωνία για κοινή εκλογική κάθοδο στις ευρωεκλογές μεταξύ του Συντονιστικού των «58» του ΠΑΣΟΚ και των συνεργαζόμενων κινήσεων.
Ωστόσο η απόφαση για εκλογή των ευρωβουλευτών με σταυρό από μια λίστα 42 υποψηφίων, προκαλεί τριβές στις σχέσεις των «58» με το ΠΑΣΟΚ, που θεωρούν ότι η απόφαση αυτή, είναι ενδεικτική της προσπάθειας του ΠΑΣΟΚ, να τους «καπελώσει».
Σε κάθε περίπτωση αποτελεί κοινό τόπο ότι τα χρονικά περιθώρια, ενώ δεν είναι λίγοι, όσοι εκτιμούν ότι ενδεχομένως να μην υπάρξει λύση και συμφωνία μέχρι τις ευρωεκλογές. Η Συνδιάσκεψη θα πραγματοποιηθεί στα μέσα Μαρτίου παρουσία του υποψηφίου των Σοσιαλδημοκρατών για την Προεδρία της Κομισιόν Μάρτιν Σούλτς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΣΟΚ κίνηση των «58»
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ