Οι Βρετανοί ψάχνουν να βρουν τίνος είναι το παιδί τους: Ενας στους δέκα πιστεύει πως δεν είναι ο φυσικός πατέρας - iefimerida.gr

Οι Βρετανοί ψάχνουν να βρουν τίνος είναι το παιδί τους: Ενας στους δέκα πιστεύει πως δεν είναι ο φυσικός πατέρας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα στοιχεία έρευνας που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας για τους... πατεράδες της Βρετανίας. Σχεδόν ένας στους δέκα εκφράζει αμφιβολίες για την πατρότητα των παιδιών του, ενώ σε κάποιες περιοχές το ποσοστό αυξάνεται κάνοντας λόγο για τους μισούς Βρετανούς να υποστηρίζουν πως μεγαλώνουν παιδιά άλλων.Οπως αναφέρει η Daily Mail, η οποία δημοσίευσε την έρευνα κατά μέσο όρο, το 8% των Βρετανών –σχεδόν 1,2 εκατομμύρια- αναφέρουν ότι ανησυχούν για την πατρότητα των παιδιών τους.Από την πλευρά των γυναικών στη Μ. Βρετανία το 3% -περίπου 460.000 γυναίκες- αναφέρει ότι δεν είναι σίγουρο ποιος είναι ο βιολογικός πατέρας των παιδιών τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη Βρετανία έχει παρατηρηθεί αύξηση των τεστ πατρότητας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ