Εισαγγελέας Αρείου Πάγου: Η υπόθεση των Τούρκων τρομοκρατών επηρεάζει τις ελληνοτουρκικές σχέσεις -Να οριστεί εφέτης ειδικός ανακριτής - iefimerida.gr

Εισαγγελέας Αρείου Πάγου: Η υπόθεση των Τούρκων τρομοκρατών επηρεάζει τις ελληνοτουρκικές σχέσεις -Να οριστεί εφέτης ειδικός ανακριτής

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ανάθεση της υπόθεσης των τεσσάρων Τούρκων συλληφθέντων που διώκονται μεταξύ άλλων για συγκρότηση τρομοκρατικής οργάνωσης, σε εφέτη ειδικό ανακριτή, ζητεί η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Γκουτζαμάνη.

Συγκεκριμένα, η κ. Κουτζαμάνη σημειώνει στο σχετικό έγγραφό της ότι έχουν προκύψει ενδείξεις για συμμετοχή των τεσσάρων σε τουρκική τρομοκρατική οργάνωση και ότι η υπόθεση σχετίζεται με διεθνή τρομοκρατία. Επιπλέον η δικαστική λειτουργός κάνει λόγο για επηρεασμό των ελληνοτουρκικών σχέσεων και για τους λόγους αυτούς ζητεί να συγκληθεί η ολομέλεια Εφετών Αθηνών για την υπόθεση και ακολούθως να ανατεθεί σε έμπειρο δικαστικό λειτουργό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ