Η Ριάνα έβαλε κιλά και της αρέσει -Η φωτογραφία που «τρέλανε» το Ιντερνετ [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Ριάνα έβαλε κιλά και της αρέσει -Η φωτογραφία που «τρέλανε» το Ιντερνετ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το λόγο για τον οποίο δεν φοράει σουτιέν (όχι ότι την ρώτησε κανείς) αποκάλυψε η Ριάνα. Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, λοιπόν, ο λόγος που η τραγουδίστρια ξεχνάει αυτό το γυναικείο... αξεσουάρ, δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι στην εφηβεία της συμπεριφερόταν περισσότερο ως... αγοροκόριτσο.

«Όταν φοράω τοπάκι, δεν φοράω σουτιέν. Όταν φοράω σουτιέν, απλά φοράω σουτιέν. Όταν ήμουν 13 ή 14 δεν ήθελα να φοράω αυτά που ήθελε η μητέρα μου. Ήμουν αγοροκόριτσο στο στιλ μου και στη συμπεριφορά. Όλοι οι φίλοι μου ήταν αγόρια. Μου άρεσαν τα πράγματα που τους άρεσαν. Ήθελα να ντύνομαι όπως ο αδελφός μου. Μετά από λίγο καιρό, ήταν πιο εύκολο για τη μαμά μου να μας ντύνει το ίδιο!» είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια στη συνέντευξη που παραχώρησε στη Vogue.

Εντωμεταξύ η Ριάνα προκάλεσε, χθες, εγκεφαλικά, αλλά και... χαιρέκακα χαμόγελα στις γυναίκες «φίλες» της στο Instagram, όταν ανέβασε μια φωτογραφία της από το Ασπεν του Κολοράντο, όπου βρίσκεται για να γιορτάσει τα γενέθλιά της. Ορθια μπροστά από ένα τζάκι με την πλάτη γυρισμένη στο φακό, τα κιλάκια που της έχουν προστεθεί τελευταία, ήταν εμφανή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κολοράντο σουτιέν ριάνα Άσπεν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ