Ο Αλμοδοβάρ μένει στο Κουκάκι: Μια νύχτα στις Κούκλες, το μοναδικό drag show στην Αθήνα [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο Αλμοδοβάρ μένει στο Κουκάκι: Μια νύχτα στις Κούκλες, το μοναδικό drag show στην Αθήνα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Μαριλού, επιστρέφοντας πριν από 20 χρόνια στην Αθήνα από το Βερολίνο, αποφασίζει να δημιουργήσει ένα πρωτοποριακό και άκρως τολμηρό για την εποχή του, σόου. Drag show.Και κάπως έτσι γεννήθηκαν οι περίφημες «Κούκλες», ένας θίασος κοριτσιών που έμελε να γράψει τη δική του ιστορία στη νυχτερινή ζωή της πρωτεύουσας.

Γυναικοπαρέες, αντροπαρέες, ζευγάρια, gay, straight, όπως σημειώνει το popaganda.gr, επιλέγουν να διασκεδάσουν παρακολουθώντας τη μοναδική παράσταση στις Κούκλες.Ανάμεσά τους γνωστοί καλλιτέχνες και άλλα δημόσια πρόσωπα κάτι του μπορεί να διαπιστώσει κανείς βλέποντας τον ένα τοίχο του μαγαζιού που είναι ολοκληρωτικά καλυμμένος με φωτογραφίες των διάσημων επισκεπτών. Στα κάδρα διακρίνει κανείς από τη Δήμητρα Λιάνη και την Κατερίνα Λάσπα μέχρι τη Ζωή Λάσκαρη και τον Ζαν Πολ Γκοτιέ. «Ο Γκοτιέ έχει κάνει δυο φορές παραμονής πρωτοχρονιάς εδώ, μαζί μας» μου λέει χαμογελαστή η Μαριλού.

Διαβάστε τη συνέχεια στο popaganda.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κούκλες σόου Drag show Kουκάκι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ