Τις προτεραιότητες του για την Αθήνα παρουσίασε στον Πρωθυπουργό, ο Αρης Σπηλιωτόπουλος - iefimerida.gr

Τις προτεραιότητες του για την Αθήνα παρουσίασε στον Πρωθυπουργό, ο Αρης Σπηλιωτόπουλος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνάντηση με τον υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων, Άρη Σπηλιωτόπουλο είχε στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, σε μια προσπάθεια να στηριχθεί ο επίσημος υποψήφιος της ΝΔ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Σπηλιωτόπουλος δήλωσε ότι ενημέρωσε τον πρωθυπουργό για τις βασικές προτεραιότητες του προγράμματός του.

Όπως τόνισε πρόκειται για ένα πρόγραμμα το οποίο, στηρίζεται σε έργα ανάπλασης και σε δράσεις για την στήριξη των αστέγων και την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας. «Η Αθήνα μπορεί να αλλάξει, μπορεί να γυρίσει σελίδα» δήλωσε ο κ. Σπηλιωτόπουλος και πρόσθεσε:

«Ως υποψήφιος Δήμαρχος της Αθήνας, είχα την ευκαιρία να ενημερώσω τον Πρωθυπουργό για τις βασικές προτεραιότητες του προγράμματος που επιτελική ομάδα κι εγώ συγκροτούμε.Πρόγραμμα το οποίο στηρίζεται, κυρίως, στα έργα ανάπτυξης που χρειάζεται η Αθήνα, στην καταπολέμηση της εγκληματικότητας και κυρίως στην αντιμετώπιση των αστέγων και όλων των προβλημάτων που δίνουν την αίσθηση ότι ο πρώτος δήμος της χώρας έχει βυθιστεί στη μιζέρια, στο γκρίζο και στο παρελθόν.

Θέση, δική μου και των συνεργατών μου, είναι ότι η Αθήνα μπορεί και πρέπει να αλλάξει. Δεν μπορεί να μένει προσκολλημένη στο χθες, ούτε να παραμένει στο παρελθόν. Πρέπει να γυρίσουμε σελίδα. Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε την Αθήνα να ξαναζήσει».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ