Τα ζώδια της Τετάρτης 19 Φεβρουαρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τετάρτης 19 Φεβρουαρίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Για σας τους Κριούς η σημερινή μέρα δεν είναι καλή, θα έλεγα, για να κάνετε μια συζήτηση με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας για κάποια γενικότερα σχέδιά σας. Συλλογική δουλειά και φίλοι μπορεί να σας προβληματίσουν, ιδιαίτερα αν έχει και έναν οικονομικό χαρακτήρα αυτή η συζήτηση. Η Αφροδίτη εξακολουθεί να δημιουργεί κοινωνικές εκδηλώσεις, οι οποίες είναι σημαντικές για σας, ενώ το πέρασμα του Ήλιου στους Ιχθύς δείχνει ότι μπορεί να έχετε άγχη και αγωνία για θέματα που έχουν σχέση με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο. Αποφύγετε τις εντάσεις, αν είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας, και προφυλαχθείτε από κρυολογήματα ή μικροατυχήματα.

Ταύρος

Σήμερα είναι μια πολύ καλή μέρα για να δείτε εσείς οι Ταύροι φίλους σας, αν είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας, και για να έρθετε σε φιλική ή συναισθηματική επαφή. Αν είστε γεννημένοι γύρω στις 9-10 Μαΐου, έχετε επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά ή η συναισθηματική σας ζωή είναι καλή. Όμως δεν είναι καθόλου κατάλληλη μέρα, για να κάνετε μια συζήτηση για ένα επαγγελματικό θέμα, ειδικά αν είστε γεννημένοι 14-16 Μαΐου. Υπάρχουν εμπόδια τόσο στην επαγγελματική όσο και στη συζυγική σας ζωή ή στις σχέσεις σας γενικότερα. Οτιδήποτε έχει σχέση με ένα οικονομικό σας θέμα μην το εμπλέξετε με την δουλειά σας, γιατί μάλλον δεν θα πετύχει. Αντίθετα, σιγά σιγά ετοιμάζετε έναν στόχο ο οποίος θα ικανοποιηθεί, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στην Πρωτομαγιά. Η είσοδος του Ήλιου στους Ιχθύς σημαίνει ότι για έναν μήνα θα ασχοληθείτε με οικογενειακά σας θέματα, στα οποία θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν κάποιοι φίλοι σας.

Δίδυμοι

Για σας τους Διδύμους δεν είναι μια καθόλου καλή μέρα, για να συζητήσετε σχέδια και συνεργασίες. Οι επαφές με το εξωτερικό δεν θα έχουν μια καλή κατάληξη. Ένα θέμα εργασίας ή ακόμα και υγείας θα μπορούσε να ανατρέψει ένα σχέδιό σας. Αν γράφετε ή αν μελετάτε, προσέχετε πώς θα διαχειριστείτε το λόγο. Η νέα θέση του Ήλιου στους Ιχθύς δείχνει ασάφεια στον επαγγελματικό σας τομέα. Θα ασχοληθείτε πολύ με τα επαγγελματικά σας, όμως θα υπάρχουν και ασάφειες ειδικά για σας που είστε γεννημένοι 23-25 Μαΐου. Αλλαγές περιμένουν εσάς που είστε γεννημένοι γύρω στην 1η Ιουνίου, ενώ για ένα οικονομικό σας θέμα εξακολουθεί να προετοιμάζεται μια ευτυχής κατάληξη. Θα ασχοληθείτε με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο, αλλά τα απρόβλεπτα δεν θα λείψουν.

Καρκίνος

Η Σελήνη, κυβερνήτης σας, στον Ζυγό δεν είναι μια ευχάριστη θέση για σας τους Κακρίνους. Από τις όψεις που δημιουργεί (ιδιαίτερα γύρω στο μεσημέρι) μπορεί να υπάρξουν κάποιες αλλαγές στα σχέδιά σας, μπορεί να υπάρξει ένας εκνευρισμός, ο οποίος θα είναι σημαντικός. Ακόμα, θέματα που έχουν σχέση με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, γείτονες, φίλους, συνεργάτες δεν φαίνεται να έχουν μια πολύ καλή κατάληξη, αν μάλιστα έχουν και οικονομικό χαρακτήρα. Αποφύγετε να κάνετε συζητήσεις που καίνε και πάνω από όλα, εάν έχετε κάποιες οικονομικές διενέξεις με τα παιδιά ή με αγαπημένα σας πρόσωπα, αποφύγετε να τις συζητήσετε. Η Αφροδίτη προσπαθεί να βελτιώσει σχέσεις για σας που είστε γεννημένοι γύρω στις 10-11 Ιουλίου, ενώ μια αλλαγή ζωής περιμένει εσάς που είστε γεννημένοι γύρω στις 2 Ιουλίου. Θα αλλάξουν πολλά στη ζωή σας. Αν είστε γεννημένοι γύρω στις 20 Ιουλίου, αποφύγετε εντάσεις σε οικογενειακό επίπεδο ή να ασχοληθείτε με θέματα ακίνητης περιουσίας γενικότερα. Αν είστε όμως γεννημένοι τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας, τα πάντα φαίνεται να είναι ιδιαίτερα καλά. Αν έχετε γεννηθεί 21-23 Ιουνίου, η είσοδος του Ήλιου στους Ιχθύς σάς φέρνει νέες ιδέες, είτε για οικονομικά είτε για συναισθηματικά θέματα, τα οποία είναι σημαντικά για σας και θα αποδώσουν. Φροντίστε μόνο να μην κυριαρχεί η ουτοπία. Κυνηγήστε κάτι που έχει πιθανότητες να πραγματοποιηθεί.

Λέων

Ο Ήλιος, κυβερνήτης σας, περνάει στους Ιχθύς και από τη θέση αυτή τονίζει ένα οικονομικό θέμα. Γενικότερα προσέχετε την υγεία σας και την υγεία των δικών σας. Σήμερα δεν είναι καθόλου καλή μέρα, για να συζητήσετε εσείς που είστε γεννημένοι γύρω στις 16 Αυγούστου οτιδήποτε έχει σχέση με τα οικογενειακά σας ή με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Μετακινήσεις, συζητήσεις ευνοούνται, ενώ ό,τι έχει σχέση με τα μελλοντικά σας σχέδια μπορεί να πραγματοποιηθεί. Είστε αρκετά δυναμικοί και προχωράτε με γοργούς ρυθμούς . Αλλαγές στη ζωή σας θα έχετε εσείς που είστε γεννημένοι γύρω στις 2 Αυγούστου, τις οποίες μάλιστα θα τις δείτε να πραγματοποιούνται μέσα στο καλοκαίρι. Στο χώρο της δουλειάς θα υπάρξουν προϋποθέσεις για βελτίωση των καταστάσεων.

Παρθένος

Σήμερα δεν είναι μια καλή μέρα για να συζητήσετε εσείς οι Παρθένοι ένα θέμα που έχει σχέση με την επαγγελματική σας ζωή και γενικά με την δουλειά σας. Ακόμα και θέματα υγείας μπορεί να προκύψουν. Αποφύγετε να συζητήσετε οικονομικά θέματα. Η νέα θέση του Ήλιου σάς φέρνει πιο κοντά στον σύντροφό σας και τους συνεργάτες σας. Είναι μια καλή μέρα για σας που είστε γεννημένοι γύρω στις 12 Σεπτεμβρίου, για να έρθετε πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα, ώστε να συζητήσετε μαζί τους θέματα τα οποία απασχολούν την καριέρα τους ή τη ζωή τους. Πολλοί δε, θα αποφασίσετε να ταξιδέψετε ή να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά. Αν είστε γεννημένοι τις 2-3 πρώτες μέρες του ζωδίου σας, ο Ήλιος απέναντί σας σας φέρνει πιο κοντά στον σύντροφο ή τους συνεργάτες σας. Μέσα στην εβδομάδα όμως, εσείς που είστε γεννημένοι γύρω στις 27 Αυγούστου προσέχετε τις αλλαγές ή γενικότερα κάποιες λαθεμένες εκτιμήσεις που μπορεί να κάνετε.

Ζυγός

Για σας τους Ζυγούς σήμερα είναι μέρα έντασης, αν είστε γεννημένοι αρχές Οκτωβρίου. Θέματα που έχουν σχέση με ταξίδια ή με θέματα που απασχολούν τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο φαίνονται να εμποδίζονται, είτε από ένα οικονομικό είτε από ένα συναισθηματικό θέμα. Υπερβολές κάνετε στα επαγγελματικά σας. Μην παρασύρεστε από ωραία λόγια, αν είστε γεννημένοι γύρω στις 4 Οκτωβρίου. Στο σπίτι και την οικογένειά σας μπορεί να κάνετε έξοδα τα οποία γλυκαίνουν ίσως την ατμόσφαιρα. Εσείς που είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας, γύρω στις 20 Οκτωβρίου, μπορείτε αυτήν την ώρα να πιέσετε, ώστε οι καταστάσεις να είναι προς όφελός σας, όμως γενικότερα αποφύγετε τις εντάσεις.

Σκορπιός

Οι οικογενειακές καταστάσεις αφορούν έντονα εσάς τους Σκορπιούς που είστε γεννημένοι γύρω στις 15 Νοεμβρίου. Ένα θέμα οικογενειακό, που είχε προκύψει τον προηγούμενο μήνα, επανέρχεται στο προσκήνιο. Ίσως να έχει και οικονομικό χαρακτήρα και αυτό σάς φορτίζει. Γενικότερα, υπάρχουν θέματα που πρέπει να λύσετε στον εργασιακό σας χώρο. Σύντομα αρχίζει μια περίοδος, η οποία είναι μοναδική για σας που είστε γεννημένοι γύρω στις 3 Νοεμβρίου. Ευχάριστες εξελίξεις από το εξωτερικό, επαφές, συμφωνίες, συζητήσεις. Φίλοι σάς βοηθούν και κάνετε μικρές μετακινήσεις ή συναντήσεις, αν είστε γεννημένοι γύρω στις 11 Νοεμβρίου.

Τοξότης

Για σας τους Τοξότες οι φίλοι μπορεί να είναι σημαντικοί αυτόν τον καιρό. Μπορεί να αλλάξετε πορεία ζωής για χάρη των φίλων σας. Η συλλογική δουλειά προχωράει, ενώ ασχολείστε με το σπίτι και την οικογένεια. Αν είστε γεννημένοι 21-22 Νοεμβρίου, κάποιο λάθος θα κάνετε αυτόν τον καιρό, κάποιες ασαφείς καταστάσεις υπάρχουν,ενώ η Αφροδίτη ευνοεί τα οικονομικά σας. Αποφύγετε συζητήσεις με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, εάν δεν έχετε κοινό σημείο επαφής. Ένα οικονομικό θέμα φαίνεται ότι θα προκύψει για σας.

Αιγόκερως

Ένα επαγγελματικό θέμα δεν είναι τόσο εύκολο να ρυθμιστεί για σας τους Αιγόκερους. Ειδικά αν είστε γεννημένοι στις αρχές του Ιανουαρίου, θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές. Ένα θέμα δε που έχει σχέση με τα οικονομικά σας ίσως σας προβληματίσει . Μπορεί να καθυστερούν κάποια οικονομικά θέματα, τα οποία είναι αρκετά σημαντικά για σας. Αντίθετα, εσείς που είστε γεννημένοι γύρω στις 9-11 Ιανουαρίου έχετε μια πολύ όμορφη μέρα. Θα έχετε σημαντικές επαφές, οι οποίες σας οδηγούν σε επιτυχία. Η υπερβολή στον επαγγελματικό σας χώρο μπορεί να ζημιώσει εσάς που είστε γεννημένοι γύρω στις 18 Ιανουαρίου.

Υδροχόος

Σήμερα για εσάς τους Υδροχόους η Σελήνη είναι καλή. Μπορεί να αλλάζουν κάποια σχέδια σας για ταξίδια, επαφές, συμφωνίες, όμως δεν είναι ιδιαίτερα ευχάριστες αυτές οι αλλαγές,μπορεί να σας εκνευρίσουν. Αν είστε γεννημένοι γύρω στις 11-12 Φεβρουαρίου αποφύγετε τις επαγγελματικές επαφές, οι οποίες μπορεί να είναι σημαντικές, όμως δεν είναι η κατάλληλη μέρα σήμερα για να ανάλογες συζητήσεις. Κάτι το οποίο είναι σημαντικό προετοιμάζεται στη δουλειά σας.

Ιχθείς

Ιχθύες μου, ο Ήλιος έχει περάσει στο δικό σας ζώδιο και αυτό σημαίνει ότι θα είστε για ένα μήνα δυναμικοί, ανανεωμένοι. Προετοιμαστείτε για κάτι πάρα πολύ καλό, εάν είστε γεννημένοι προς το τέλος του ζωδίου σας. Εσείς που είστε γεννημένοι στις αρχές Μαρτίου είστε σε μια πάρα πολύ καλή φάση. Ένα οικονομικό θέμα σάς φορτίζει, ενώ οι μυστικές επαφές για οικογενειακά θέματα δεν ευνοούνται. Φροντίστε ανθρώπους της οικογένειάς σας, που μπορεί να σας έχουν ανάγκη, και αφεθείτε στην αγάπη των φίλων, αν είστε γεννημένοι γύρω στις 10 Μαρτίου.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ