Διάσημος ηθοποιός πήγε στον Λευκό Οίκο και «ξέχασε» να φορέσει εσώρουχο -«Ηταν στενό το παντελόνι και δεν υπήρχε χώρος» - iefimerida.gr

Διάσημος ηθοποιός πήγε στον Λευκό Οίκο και «ξέχασε» να φορέσει εσώρουχο -«Ηταν στενό το παντελόνι και δεν υπήρχε χώρος»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι ηθοποιός και είναι γοητευτικός. Βρέθηκε στον Λευκό Οίκο, καθώς ήταν ένας από τους επίσημους καλεσμένους του Προεδρικού ζεύγους των ΗΠΑ για το δείπνο που παρέθεσαν προς τιμήν του Φρανσουά Ολάντ.
Ο λόγος για τον Μπράντλεϊ Κούπερ, ο οποίος βρέθηκε στην εκπομπή της Έλεν Ντε Τζένερις και αποκάλυψε πως δεν φόρεσε εσώρουχο, αφού τελευταία στιγμή συνειδητοποίησε πως το παντελόνι του είναι αρκετά στενό και δεν υπήρχε χώρος.

Οι δυο τους, γράφει το gossip-tv, γέλασαν αρκετά με την αποκάλυψη του ηθοποιού, ο οποίος τόνισε πως έχει πάρει κάποια κιλά για τις ανάγκες του νέου του ρόλου.

Διάσημος ηθοποιός πήγε στον Λευκό Οίκο και «ξέχασε» να φορέσει εσώρουχο -«Ηταν στενό το παντελόνι και δεν υπήρχε χώρος» | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ