Οταν ο Μιχαλολιάκος αγγίζει συνεχώς το χέρι του Σαμαρά σε ουζερί πάνω από ένα πιάτο μπακαλιαράκια [εικόνες] - iefimerida.gr

Οταν ο Μιχαλολιάκος αγγίζει συνεχώς το χέρι του Σαμαρά σε ουζερί πάνω από ένα πιάτο μπακαλιαράκια [εικόνες]

Οταν ο Μιχαλολιάκος αγγίζει συνεχώς το χέρι του Σαμαρά σε ουζερί πάνω από ένα πι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Πέρα και πάνω από κόμματα, ο Βασίλης κατόρθωσε μέσα σε μια θητεία να αλλάξει τον Πειραιά και βέβαια κανένας δεν αλλάζει έναν πετυχημένο δήμαρχο- πρότυπο. Από ΄κει και πέρα αν θα πει το ναι, ή αν θα πει το όχι, είναι δικιά του επιλογή.

Εγώ ελπίζω να πει το ναι για το καλό του Πειραιά μας», δήλωσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, μετά το γεύμα που είχε με τον δήμαρχο Πειραιά Βασίλη Μιχαλολιάκο, σε γνωστό ουζερί του Πειραιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο άνδρες συζήτησαν για περισσότερο από μία ώρα για όλα τα μεγάλα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά και για το θέμα των παραχωρήσεων χώρων που ανήκουν στο δήμο. Συζήτηση επίσης έγινε και για τις επικείμενες δημοτικές και περιφερειακές εκλογές.


Ο δήμαρχος Πειραιά σε ερώτηση αν αποδέχεται το χρίσμα από τον πρωθυπουργό, τόνισε ότι η σχέση του με τον Αντώνη Σαμαρά είναι πολύ παλιά και συμπληρώνει περίπου 40 χρόνια. «Δεν περίμενα σήμερα την επιβεβαίωση, που ήταν και πολύ θερμή» τόνισε και πρόσθεσε ότι «ήταν μια από τις πολλές συναντήσεις που γίνονται και θα γίνονται».

«Νοιώθω ασφαλής ως πολίτης, που η Ελλάδα έχει έναν πρωθυπουργό μαχόμενο και του εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου να είναι αυτός που θα βγάλει τη χώρα από την κρίση και τα μνημόνια. Είμαι σίγουρος ότι θα καταφέρει», τόνισε ο Βασίλης Μιχαλολιάκος και πρόσθεσε ότι «εδώ στον Πειραιά το ρολόι θα χτυπήσει στην ώρα του», επισημαίνοντας ότι ο ίδιος δεν πρόκειται να κηρύξει τώρα την έναρξη του προεκλογικού αγώνα, γιατί αγαπά και υπηρετεί τον Πειραιά.

Ο δήμαρχος Πειραιά δήλωσε τέλος ότι η πλατεία στο Πασαλιμάνι, σε λίγους μήνες θα αλλάξει όψη, αναφέροντας ότι είναι στο πρόγραμμα για ουσιαστική και ριζική ανάπλαση.

Πρωθυπουργός και δήμαρχος Πειραιά βρέθηκαν στο πασίγνωστο ουζερί της πόλης, Belle Ami, και το μενού, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε αποκλειστικά ψαρικά και μεζεδάκια.

Σε πρώτο πλάνο μπακαλιαράκια, τσιροσαλάτα, ντολμαδάκια και άλλα πολλά.

Οταν ο Μιχαλολιάκος αγγίζει συνεχώς το χέρι του Σαμαρά σε ουζερί πάνω από ένα πιάτο μπακαλιαράκια [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Οταν ο Μιχαλολιάκος αγγίζει συνεχώς το χέρι του Σαμαρά σε ουζερί πάνω από ένα πιάτο μπακαλιαράκια [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Φωτογραφίες από το pireuspress

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ