Νάταλι Γουέστιλινγκ: Το αγοροκόριτσο με τα πατίνια, έγινε το πιο «καυτό» πρόσωπο της μόδας [εικόνες] - iefimerida.gr

Νάταλι Γουέστιλινγκ: Το αγοροκόριτσο με τα πατίνια, έγινε το πιο «καυτό» πρόσωπο της μόδας [εικόνες]

Νάταλι Γουέστιλινγκ: Το αγοροκόριτσο με τα πατίνια έγινε το πιο «καυτό» πρόσωπο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μακιγιάζ, φορέματα και ψηλά τακούνια; Με τίποτα! Ολα αυτά ακούγονταν πολύ κοριτσίστικα για την Νάταλι Γουέστλινγκ. Και αυτό αρκούσε για να τα απορρίψει. Προτιμούσε να αλωνίζει τους δρόμους με τα πατίνια της. Η 17χρονη, όμως, από το κλασικό αγοροκόριτσο, μετατράπηκε στο νέο «καυτό» πρόσωπο της μόδας.

Σε αυτή τη σεζόν της Εβδομάδας Μόδας, οι ειδικοί την χαρακτηρίζουν ως το μοντέλο που πρέπει κανείς να δει. Ξεκίνησε ήδη από το Λονδίνο αυτή την εβδομάδα και ακολουθεί σύντομα το Μιλάνο, ενώ έχει ήδη ποζάρει σε καμπάνιες κορυφαίων οίκων μόδας. Τίποτα δεν θυμίζει το κορίτσι από την Αριζόνα που δεν έβλεπε την ώρα να τελειώσει το μάθημα, για να αρχίσει τα κόλπα με το σκέιτμπορντ στη ράμπα. Κι ας επέμενε η μητέρα της πως μπορούσε να ασχοληθεί με το μόντελινγκ.

«Σκεφτόμουν ''δεν πρόκειται να το κάνω ποτέ''. Ημουν αγοροκόριτσο, μισούσα ό,τι ήταν κοριτσίστικο. Το μακιγιάζ, τη μόδα, τα πάντα» λέει στο CNN η Γουέστλινγκ. Με κάποιο τρόπο η μητέρα της τελικά κατάφερε να την πείσει πριν από δύο χρόνια Το περασμένο καλοκαίρι βρέθηκε στη Νέα Υόρκη για να δοκιμάσει την τύχη της στην εβδομάδα μόδας. Οι ημέρες πέρασαν, αλλά δεν έκλεισε ούτε μία δουλειά. Την ώρα που ετοιμαζόταν να τα παρατήσει, δέχθηκε το τηλεφώνημα που της άλλαξε τη ζωή. Της ζήτησαν να ανοίξει την επίδειξη του Μαρκ Τζέικομπς. Μόλις είχε διαβεί το κατώφλι της βιομηχανίας της μόδας.

Πέντε μήνες αργότερα, εξακολουθεί να εκνευρίζεται τις ώρες που την βάφουν, ή της φτιάχνουν τα μαλλιά και τα νύχια, πριν από μία επίδειξη ή φωτογράφιση. Με κάθε πόζα της, όμως, η «μετοχή» της ανεβαίνει ακόμη ψηλότερα. Οσο για εκείνο το αγοροκόριτσο, δεν έχει εξαφανιστεί τελείως. Για τις ανάγκες μίας φωτογράφισης έβαψε τα μαλλιά της σε έντονο κόκκινο χρώμα και από τότε το υιοθέτησε, παρότι σε κάποιους σχεδιαστές δεν αρέσει. "Δεν με νοιάζει. Καταλαβαίνω ότι δεν ταιριάζει σε κάποια συγκεκριμένα σόου και ότι μπορεί να χάσω μερικές δουλειές, αλλά τι να κάνουμε;» απαντά εκείνη.

Νάταλι Γουέστιλινγκ: Το αγοροκόριτσο με τα πατίνια, έγινε το πιο «καυτό» πρόσωπο της μόδας [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Νάταλι Γουέστιλινγκ: Το αγοροκόριτσο με τα πατίνια, έγινε το πιο «καυτό» πρόσωπο της μόδας [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Νάταλι Γουέστιλινγκ: Το αγοροκόριτσο με τα πατίνια, έγινε το πιο «καυτό» πρόσωπο της μόδας [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Νάταλι Γουέστιλινγκ: Το αγοροκόριτσο με τα πατίνια, έγινε το πιο «καυτό» πρόσωπο της μόδας [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Νάταλι Γουέστιλινγκ: Το αγοροκόριτσο με τα πατίνια, έγινε το πιο «καυτό» πρόσωπο της μόδας [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Νάταλι Γουέστιλινγκ: Το αγοροκόριτσο με τα πατίνια, έγινε το πιο «καυτό» πρόσωπο της μόδας [εικόνες] | iefimerida.gr 5
Νάταλι Γουέστιλινγκ: Το αγοροκόριτσο με τα πατίνια, έγινε το πιο «καυτό» πρόσωπο της μόδας [εικόνες] | iefimerida.gr 6
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ