Τέρμα οι διακοπές για τους πολίτες της Ε.Ε., επισημαίνει έρευνα της Κομισιόν [γράφημα] - iefimerida.gr

Τέρμα οι διακοπές για τους πολίτες της Ε.Ε., επισημαίνει έρευνα της Κομισιόν [γράφημα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα έρευνα, η οποία διεξήχθη υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, δείχνει ότι οι πολίτες της Ε.Ε., στην πλειοψηφία τους, προτιμούν να μένουν στις πατρίδες τους κατά τη διάρκεια των διακοπών τους.

Συγκεκριμένα, μέσα στο 2013, το 57% των Ευρωπαίων ταξίδεψε εντός των συνόρων της χώρας του: περισσότεροι από το 80% των Ελλήνων, Κροατών και Ιταλών πέρασαν τις διακοπές τους σε κοντινούς εγχώριους προορισμούς, ενώ οι κάτοικοι της Μάλτας, του Βελγίου και του Λουξεμβούργου προτίμησαν διεθνείς τουριστικούς προορισμούς εκτός συνόρων.

Το γράφημα που ακολουθεί και το οποίο δημοσίευσε ο ιστότοπος qz.com δείχνει ξεκάθαρα τη δραματική αύξηση των ποσοστών των πολιτών της Ε.Ε. που δεν έκαναν καθόλου διακοπές μέσα στο 2013 και δεν σχεδιάζουν να κάνουν ούτε μέσα στο 2014:

Τέρμα οι διακοπές για τους πολίτες της Ε.Ε., επισημαίνει έρευνα της Κομισιόν [γράφημα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ