Τα ζώδια της Τρίτης 18 Φεβρουαρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τρίτης 18 Φεβρουαρίου

Τα ζώδια της Τρίτης 18 Φεβρουαρίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Η Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σας δημιουργεί κάποια ένταση για σας τουλάχιστον τους Κριούς που είστε γεννημένοι στις αρχές Απριλίου, με αλλαγές στα σχέδια αλλά και μια ένταση, η οποία εξακολουθεί να υπάρχει για σας που είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας. Ο Άρης απέναντι σας δεν μετακινείται από τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σας, οι οποίες σας δημιουργούν αρκετό άγχος. Βλέπετε φίλους από τα παλιά, ενώ θέματα που έχουν σχέση με οικονομικά σας και θα μπορούσαν να έχουν σχέση με φίλους ή συγγενείς φαίνεται ότι αυτό το διήμερο δεν προωθούνται ή δεν έχουν τις καλύτερες προϋποθέσεις. Η κοινωνική σας ζωή εξακολουθεί να είναι ευχάριστη και να δημιουργείτε μια εικόνα υπερβολής, θα μπορούσα να πω. Έτσι, μπορεί να σχολιαστείτε, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι περνάτε δύσκολα, τόσο εσείς που είστε γεννημένοι γύρω στην 1η Απριλίου όσο και εσείς που είστε γεννημένοι γύρω στις 8 Απριλίου. Γενικότερα, όμως τα πράγματα βελτιώνονται. Ωστόσο, αρχίζει μια περίοδος κατά την οποία μπορεί να έχετε άγχος για τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο ή γενικά για τα συναισθηματικά σας.

Ταύρος

Η Σελήνη στον Ζυγό δημιουργεί σε σας τους Ταύρους ορισμένα θέματα εργασίας, τα οποία θα πρέπει να μελετήσετε προσεκτικά. Ίσως έρθετε σε μια αντιπαράθεση με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, που ασχολούνται με την εργασία σας, ή ακόμα να προκύψουν θέματα υγείας για πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Δημιουργούνται πολλά ερωτηματικά και αιφνίδιες αλλαγές ή εντάσεις αυτό το διήμερο για σας που είστε γεννημένοι 13-14 Μαΐου. Προσέχετε τις συζητήσεις για ένα επαγγελματικό θέμα, ακόμα και για θέματα που έχουν σχέση με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Αντίθετα, εσείς που είστε γεννημένοι γύρω στις 10 Μαΐου θα μπορούσατε να περάσετε πολύ όμορφες ώρες, να προωθήσετε θέματα που έχουν σχέση με συναντήσεις και επαφές με αγαπημένα σας πρόσωπα, ακόμα και θέματα που έχουν σχέση με το εξωτερικό. Αν είστε γεννημένοι γύρω στην Πρωτομαγιά, κάτι καλό σάς περιμένει μέχρι το τέλος του μήνα, το οποίο μάλιστα θα συνεχιστεί. Επιμείνετε λοιπόν σε αυτό, ιδιαίτερα αν έχει χαρακτήρα οικονομικό η συναισθηματικό.

Δίδυμοι

Θέματα τα οποία μπορεί να έχουν σχέση με ταξίδια, επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά, πνευματικές εργασίες, θα πρέπει να τα μελετήσετε πολύ προσεκτικά, μήπως γίνει κάποιο λάθος το οποίο θα σας φορτίσει, ειδικά αν είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες των Διδύμων. Πολλοί αναθεωρείτε τις απόψεις σας, είτε για ένα οικογενειακό θέμα, αν μάλιστα αυτό έχει νομικό ή διαδικαστικό χαρακτήρα, είτε για ένα θέμα που μπορεί να αφορά την υγεία προσώπων του περιβάλλοντός σας. Γενικότερα είστε δυναμικοί, σήμερα έχετε ιδιαίτερη έγνοια για τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο, κάποια σχέδιά σας μπορεί να αλλάξουν. Βεβαίως η νέα θέση του Ήλιου δημιουργεί σχεδόν για έναν ολόκληρο μήνα, προϋποθέσεις ώστε να φανείτε στο κοινωνικό ή επαγγελματικό στερέωμα ή να ασχοληθείτε γενικά με τα επαγγελματικά σας. Προσοχή στις αποφάσεις που μπορεί να παίρνετε σε οικογενειακό επίπεδο.

Καρκίνος

Η θέση της Σελήνης δεν είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή σήμερα για σας τους Καρκίνους. Μπορεί να φέρει στην επιφάνεια αλλαγές που ενδεχομένως να φορτίζουν εσάς που είστε γεννημένοι γύρω στην 1η Ιουλίου, αν και η νέα θέση του Ήλιου είναι ιδανική για να βάλετε σε μια τάξη οικονομικά ή τα νομικά, διαδικαστικά σας θέματα. Γενικά θα είστε αρκετά πιο δυνατοί, η θέση του Ήλιου σας βοηθά, πολλή έμπνευση έχετε αν είστε γεννημένοι 25-27 Ιουνίου, ενώ οι σχέσεις σας βελτιώνονται. Μόνο εσείς που είστε γεννημένοι μετά τις 18-20 Ιουλίου εξακολουθείτε να έχετε θέματα που έχουν σχέση με μετακομίσεις, μετακινήσεις επισκευές, θέματα τέλος πάντων τα οποία αφορούν το σπίτι και την οικογένειά σας γενικά. Αν και στο τέλος θα μπορούσατε να δείτε τα σχέδιά σας να πραγματοποιούνται και να εδραιώνονται, να σταθεροποιούνται, αν είστε γεννημένοι γύρω στις 16 Ιουλίου. Προσπαθήστε να επωφεληθείτε. Το τέλος του μήνα δείχνει ένα πολύ ευχάριστο γεγονός. Αν είστε γεννημένοι γύρω στις 3 Ιουλίου, προσπαθήστε να προετοιμάσετε τις καταστάσεις, οι οποίες θα μπορούσαν πραγματικά να είναι εποικοδομητικές για τη ζωή σας.

Λέων

Ο Ήλιος, κυβερνήτης σας, περνά στους Ιχθύς για ένα μήνα. Αυτό σημαίνει ότι θα ασχοληθείτε δυναμικά με ένα οικονομικό θέμα το οποίο έχει σχέση με άλλους, (εφορίες δάνεια, ασφάλειες). Θα έχετε μια έμπνευση η οποία θα είναι σημαντική προς το τέλος του μήνα. Προσπαθήστε, λοιπόν, από τώρα να επωφεληθείτε. Οι συναντήσεις και οι συζητήσεις σας με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας δεν είναι ιδιαίτερα καλές σήμερα, καθώς θα υπάρξουν κάποιες διαφωνίες. Διαφωνίες θα υπάρξουν και για σας που είστε γεννημένοι γύρω στις 16 Αυγούστου, αφού με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας δεν έχετε την καλύτερη πορεία συζητήσεων. Ή θα πρέπει να μην αναμίξετε οικονομικά θέματα ή θα πρέπει να συζητήσετε γενικότερα παλιές υποθέσεις, οι οποίες από καιρό μένουν «στο συρτάρι». Προσέχετε αυτό το διήμερο πώς θα θέσετε τα θέματα αυτά. Μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις, παρανοήσεις ή λάθη, τα οποία θα είναι σημαντικά για σας. Στο χώρο της δουλειάς σας υπάρχουν ευχάριστες εξελίξεις, ενώ γενικότερα φίλοι μπορεί να σας συμπαρασταθούν. Φροντίστε ηλικιωμένα πρόσωπα της οικογένειάς σας και αποφύγετε να δώσετε υποσχέσεις, τις οποίες δεν θα μπορούσατε να τηρήσετε. Προσέχετε όταν οδηγείτε.

Παρθένος

Για που ανήκετε στο ζώδιο της Παρθένου είναι μια περίοδος κατά την οποία ο τομέας της εργασίας ή ακόμα και της υγείας σας μπορεί να σας προβληματίσει. Ή καθυστερούν κάποια σχέδια σας ή πρέπει να προγραμματίσετε νέα σχέδια, τα οποία είναι σημαντικά και τα οποία θα αποφασίσετε μετά τις αρχές Μαρτίου. Μην πάρετε τώρα αποφάσεις, ένα οικονομικό σας θέμα σήμερα δεν φαίνεται να έχει την πορεία που εσείς θέλετε. Γενικότερα όμως προσπαθήστε αυτές τις ημέρες να προωθήσετε ένα θέμα που έχει σχέση με την συλλογική δουλειά, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 4 Σεπτεμβρίου, γιατί μέχρι το τέλος του μήνα μπορεί να έχετε ευχάριστα αποτελέσματα. Η νέα θέση του Ήλιου σάς φέρνει πιο κοντά στον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, με τους οποίους μπορεί να έχετε σημαντικές και σοβαρές επαφές.

Ζυγός

Για σας τους Ζυγούς αυτή είναι μια περίεργη αντιφατική περίοδος. Από την μία η νέα θέση του Ήλιου στους Ιχθύς σάς φέρνει πιο κοντά σε θέματα εργασίας ή υγείας, στα οποία υπάρχει μια ασάφεια και για τα οποία δεν έχετε πάρει οριστικές αποφάσεις. Μην υπερβάλλετε, αν είστε γεννημένοι γύρω στις 4-5 Οκτωβρίου. Μια υπεραισιοδοξία μπορεί να σας φορτίσει, ενώ κάνετε πολλά για την οικογένειά σας. Βεβαίως επιστρέφετε στα παλιά, γίνονται κάποιες αναθεωρήσεις σε σχέσεις και συνεργασίες με αγαπημένα σας πρόσωπα, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 16 Οκτωβρίου. Με τις δικές σας προσπάθειες ή με τις προσπάθειες του συντρόφου ή των συνεργατών σας μπορεί να βρείτε κάποιες λύσεις, οι οποίες δεν είναι άμεσες, όμως ουσιαστικά θα είναι εποικοδομητικές από το τέλος του μήνα και μετά.

Σκορπιός

Για σας τους Σκορπιούς η νέα θέση του Ήλιου δείχνει ευχάριστες συναισθηματικές επαφές, οι οποίες θα διαρκέσουν περίπου ένα μήνα. Προς το παρόν, ειδικά εσείς που είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας θα δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας στα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο, αλλά και στα δημιουργικά σας σχέδια. Μην παραβλέπετε ανθρώπους, οι οποίοι έχουν την δυνατότητα να μπλοκάρουν τις ενέργειές σας και να δημιουργούν κάποιες ασαφείς καταστάσεις. Στον χώρο της οικογένειάς σας θα υπάρξουν κάποια γεγονότα, τα οποία θα είναι δύσκολα για σας, αν είστε γεννημένοι 14-15 Νοεμβρίου. Προσέχετε γενικότερα τις συζητήσεις που μπορεί να κάνετε. Φίλοι είναι κοντά σας, μπορεί να δείτε αγαπημένα σας πρόσωπα, τα οποία είναι σημαντικά για σας, είτε συγγενείς είτε φίλους σας. Μέχρι το τέλος του μήνα κάτι πολύ καλό προετοιμάζεται για σας που είστε γεννημένοι γύρω στις 3 Νοεμβρίου. Προωθήστε, λοιπόν, σχέδια τα οποία θα δείτε να πραγματοποιούνται.

Τοξότης

Για σας τους Τοξότες είναι μια περίοδος, κατά την οποία οικογενειακές καταστάσεις έρχονται στο προσκήνιο, αν είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας. Θέματα που έχουν σχέση με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας δεν φαίνεται να πηγαίνουν αρκετά καλά, ενώ σήμερα θα πρέπει να συζητήσετε με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας για ένα οικονομικό θέμα που έχει σχέση με εφορίες, δάνεια ασφάλειες. Μέχρι το τέλος του μήνα θα έχετε την ευκαιρία να ρυθμίσετε ένα οικονομικό θέμα που ίσως να έχει άμεση σχέση και με την οικογένειά σας ή την ακίνητη περιουσία σας.

Αιγόκερως

Για σας τους Αιγόκερους σήμερα είναι μια μέρα, κατά την οποία τα επαγγελματικά σας δείχνουν κάποια δυσφορία, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στην Πρωτοχρονιά, θα μπορούσα να πω. Με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας δεν φαίνεται να έχετε μια ουσιαστική συμφωνία. Μην αναμίξετε φίλους με τα οικονομικά σας, γιατί μπορεί να μπερδευτείτε. Σε ό,τι έχει σχέση με τον επαγγελματικό σας χώρο θα πρέπει να προσέχετε τα βήματα σας. Αν είστε γεννημένοι γύρω στις 3 Ιανουαρίου θα μπορούσατε μέχρι το τέλος του μήνα να προγραμματίσετε κάποια σχέδια, τα οποία είναι σημαντικά και τα οποία θα είναι προς όφελός σας.

Υδροχόος

Εσείς οι Υδροχόοι σήμερα έχετε κάποια σχέδια, τα οποία μπορεί και να αλλάξετε, κάτι όμως που δεν είναι κακό. Έχουν σχέση με τη δουλειά σας, η οποία είναι σημαντική. Αυτόν τον καιρό μπορείτε να κάνετε τα πάντα, όμως θα πρέπει να προσέξετε ανθρώπους της οικογένειά σας καθώς και την υγεία σας, η οποία αυτόν τον καιρό μπορεί να είναι λίγο εξασθενημένη. Τα άγχη υπάρχουν. Αν είστε γεννημένοι γύρω στις 13-14 Φεβρουαρίου προσέχετε συζητήσεις που μπορεί να κάνετε αυτόν τον καιρό, οι οποίες δεν είναι εποικοδομητικές σε επαγγελματικό επίπεδο. Η νέα θέση του Ήλιου θα δώσει φως σε ένα οικονομικό σας θέμα, το οποίο είναι σημαντικό και το οποίο θα δείτε να προωθείται μέχρι το τέλος του μήνα.

Ιχθείς

Ο Ήλιος ολοκληρώνει την πορεία του στον Υδροχόο και περνάει στο ζώδιο σας. Χρόνια Πολλά για τα γενέθλια σας! Θα είστε δυναμικοί, αισιόδοξοι και ανανεωμένοι. Εξαιρετικές μέρες σάς περιμένουν στο τέλος του μήνα, αν είστε γεννημένοι γύρω στην 1η Μαρτίου. Κάτι πολύ σημαντικό μπορεί να συμβεί και αυτό μπορεί να έχει σχέση και με ολόκληρο το χρόνο που ακολουθεί, αλλά και με ένα πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Βέβαια η ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Υδροχόο δείχνει ότι έχετε έγνοια για την οικογένειά σας ακόμα και για τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Προσπαθήστε να έρθετε σε επαφή μαζί τους, αλλά συζητήσεις που μπορεί να κάνετε αυτό το διήμερο ίσως δεν ευοδωθούν. Βλέπετε φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα, τα οποία είναι σημαντικά και μπορούν να σας δώσουν ό,τι καλύτερο, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 10 Μαρτίου.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ