Η ΕΥΔΑΠ στο πλευρό των κατοίκων της Κεφαλονιάς - iefimerida.gr

Η ΕΥΔΑΠ στο πλευρό των κατοίκων της Κεφαλονιάς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ολοκλήρωσε την διήμερη επίσκεψή του στην Κεφαλονιά ο πρόεδρος της ΕΥΔΑΠ Αντώνης Βαρθολομαίος. Ο Πρόεδρος μαζί με κλιμάκιο ανώτατων στελεχών βρέθηκε στο νησί, προκειμένου να εκπονηθεί ειδικό σχέδιο δράσης διαχείρισης αδιάλειπτης υδροδότησης και πιέσεων δικτύου καθώς και για να διασφαλιστεί η ποιότητα του νερού.Ο Πρόεδρος της ΕΥΔΑΠ δεσμεύτηκε για τη συνέχιση των προσπαθειών, καθώς και για την ενεργή παρουσία της ΕΥΔΑΠ σε 24ωρη βάση, έτσι ώστε να αντιμετωπιστούν όλα τα προβλήματα υδροδότησης μέχρι την τελική επίλυσή τους.

Τα αποτελέσματα του έργου της ΕΥΔΑΠ

Από το προηγούμενο Σάββατο έχει αποκατασταθεί το 100% της υδροδότησης στο Ληξούρι και στις γύρω περιοχές. Παράλληλα οι προσπάθειες πλέον έχουν επικεντρωθεί στη διαχείριση των πιέσεων, με την εφαρμογή σύγχρονων τεχνολογιών και ειδικής μεθοδολογίας αποκατάστασης δικτύων.

Ο κύριος στόχος που έχει επιτευχθεί είναι να παραμείνει το δίκτυο με σταθερή πίεση, ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα του πόσιμου νερού.Η αποχέτευση ήδη λειτουργεί ικανοποιητικά. Ειδικού τύπου βυτιοφόρο πολλαπλών χρήσεων και τεχνολογιών ελέγχει το δίκτυο αποχέτευσης και αντιμετωπίζει άμεσα τις όποιες δυσλειτουργίες.

Αξίζει πάντως να τονιστεί ή άριστη συνεργασία των στελεχών της ΕΥΔΑΠ με τις τοπικές αρχές και τους αρμόδιους κυβερνητικούς παράγοντες και φορείς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΥΔΑΠ Κεφαλονιά υδροδότηση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ