Γοητεία στο... χιόνι –Η Παναγιώτα Τσακίρη έχει το σκι και την ομορφιά στα γονίδιά της [εικόνες] - iefimerida.gr

Γοητεία στο... χιόνι –Η Παναγιώτα Τσακίρη έχει το σκι και την ομορφιά στα γονίδιά της [εικόνες]

Γοητεία στο... χιόνι –Η Παναγιώτα Τσακίρη έχει το σκι και την ομορφιά στα γονίδι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από μικρή έχει μάθει πώς είναι να «γράφει» κανείς ιστορία στο χιόνι. Στα 16 της βρέθηκε στο πλευρό του πατέρα της στους Ολυμπιακούς αγώνες, φέτος είχε τη χαρά να πάρει από εκείνον τη σκυτάλη του σημαιοφόρου στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση. Είναι η Παναγιώτα Τσακίρη, το κορίτσι που εντυπωσίασε με το χαμόγελό του στο Σότσι.

Στην περίπτωσή της εντυπωσιακής μελαχρινής κοπέλας με τα γαλάζια μάτια, δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο το γεγονός ότι στο DNA της -πέρα από το ταλέντο να... αλωνίζει τις χιονισμένες πλαγιές με τα σκι της-, είναι και η ομορφιά. Αρκεί ένα βλέμμα στη μητέρα της, αλλά και την αδερφή της, που ακολουθεί τα βήματά της, για να το καταλάβει κανείς αυτό.

Οσο για τον άνδρα της οικογένειας, τον πατέρα της Θανάση, μπορεί να λέει με περηφάνια πως έμαθε στην 24χρονη τα μυστικά του. Ενας από τους κορυφαίους Ελληνες αθλητές στα χειμερινά σπορ ο ίδιος, έγραψε ιστορία με την Παναγιώτα Τσακίρη το 2006 στο Τορίνο, όταν για πρώτη φορά πατέρας και κόρη μετείχαν στους ίδιους Ολυμπιακούς αγώνες. Φέτος η διάδοχός του ήταν η πρώτη που μπήκε στο στάδιο κατά την τελετή έναρξης στο Σότσι, ως σημαιοφόρος της ελληνικής ομάδας, ακολουθώντας και εκεί τα βήματά του, αφού ο ίδιος είχε κρατήσει την ελληνική σημαία το 2010 στο Βανκούβερ.

Στην τρίτη της συμμετοχή σε Ολυμπιακούς αγώνες, η Τσακίρη, πήρε την 64η θέση στο σκι αντοχής, ενώ σύντομα θα επιστρέψει στην πολυάσχολη καθημερινότητά της, καθώς εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρηση ενοικίασης ελκήθρων σε χιονοδρομικό κέντρο στη Δράμα, όπου ζει, αλλά και τη Βουλγαρία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ