Στη Σέριφο βρίσκεται από χθες ο Γιώργος Παπανδρέου - iefimerida.gr

Στη Σέριφο βρίσκεται από χθες ο Γιώργος Παπανδρέου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη Σέριφο βρίσκεται από χθες το απόγευμα ο Πρωθυπουργός, απολαμβάνοντας ένα long (very long) weekend που ξεκίνησε από... Τετάρτη.

Την ώρα που ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ηλίας Μόσιαλος έλεγε ότι ο Γιώργος Παπανδρέου θα αναχωρήσει για λίγες ημέρες από την επόμενη... Τετάρτη, ο Πρωθυπουργός, αναχωρούσε βιαστικά από τη σύσκεψη που είχε στη Βουλή (με Βενιζέλο, Χρυσοχοίδη, Παμπούκη σχετικά με το μέλλον των ναυπηγείων Ελευσίνας) προκειμένου να προλάβει το πλοίο που σαλπάριζε στις 16.00 από τον Πειραιά για το γραφικό κυκλαδονήσι.

Ο Πρωθυπουργός μαζί με τη σύζυγο του Άντα, δεν επέλεξαν ούτε το stone house με τον... υδατοσυλλέκτη του υπουργού του Γιώργου Παπακωνσταντίνου (ο οποίος το ενοικιάζει και φέτος) ούτε το ξενοδοχείο του πρώην δημοσιογράφου Θανάση Αθανασιάδη, όπως είχε κάνει πέρσι, αλλά ένα τρίτο κατάλυμμα που πληροφορίες το θέλουν να είναι στο Λιβάδι. Πιθανότατα θα μείνει εκεί μέχρι την Δευτέρα το πρωί, για να ξαναβγάλει το μπλοκάκι...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ