Στο «χορό» και ο Αδωνις -Καλεί Κακλαμάνη και Σπηλιωτόπουλο να παραιτηθούν από βουλευτές - iefimerida.gr

Στο «χορό» και ο Αδωνις -Καλεί Κακλαμάνη και Σπηλιωτόπουλο να παραιτηθούν από βουλευτές

Στο «χορό» και ο Αδωνις -Καλεί Κακλαμάνη και Σπηλιωτόπουλο να παραιτηθούν από βο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά τον Κυριάκο Μητσοτάκη και ο Αδωνις Γεωργιάδης καλεί τον Νικήτα Κακλαμάνη και τον Αρη Σπηλιωτοπουλο να παραιτηθούν από βουλευτές.

Μιλώντας στον Βήμα fm από τη Βοστώνη όπου βρίσκεται, ο κ. Γεωργιάδης υπενθύμισε τη στάση του Βασίλη Μιχαλολιάκου που παραιτήθηκε στις προηγούμενες εκλογές και πρόσθεσε: «Ο δήμος της Αθήνας είναι ένα πολύ σοβαρό πράγμα. Από τη στιγμή που κάποιοι πολιτικοί έχουν αποφασίσει να αναλάβουν την ευθύνη της διοικήσεώς του, ναι νομίζω ότι η εικόνα ότι αφήνουν την κεντρική πολιτική σκηνή και τη βουλή και ρισκάρουν στην εκλογική μάχη είναι μια εικόνα πολιτικής γενναιότητας και συνέπειας. Εγώ αυτό θα έκανα στη θέση τους».

Ομως ο κ. Γεωργιαδης αφήνει αιχμές και κατά της άρνησης του Νικήτα Κακλαμάνη να συστρατευθεί με την απόφαση του κόμματος να στηρίξει τον Αρη Σπηλιωτόπουλο. «Τα κόμματα έχουν ιεραρχία και δομή και πρέπει να τη σεβόμαστε, αλλιώς δεν μπορεί να λειτουργήσει η κοινοβουλευτική δημοκρατία».

Πιο αιχμηρός όμως ήταν για την στάση του Απόστολου Τζιτζικωστα. «Τη θέση που έχει σήμερα την χρωστάει στον Αντώνη Σαμαρά και τη ΝΔ. Αυτή η πραγματικότητα θα έπρεπε να βαρύνει πολύ περισσότερο στη συνείδηση του και στον τρόπο που έλαβε την απόφαση να διασπάσει την παράταξη στην κεντρική Μακεδονία. Πιστεύω ότι έχει κάνει ένα πολύ μεγάλο λάθος».

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ