Τα ζώδια της Κυριακής 16 Φεβρουαρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Κυριακής 16 Φεβρουαρίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν σήμερα τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός
Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε υπογραφές συμβολαίων ή συμφωνιών γιατί υπάρχει πιθανότητα να συμβούν λάθη. Μπορείς να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου γιατί θα παρασυρθείς σε έξοδα και είμαστε ακόμα στο ξεκίνημα του μήνα! Θα κάνεις συζητήσεις για οικονομικά θέματα, πρόσεξε πολύ πριν δώσεις τις οριστικές απαντήσεις. Οι εντάσεις και οι ανταγωνισμοί στον επαγγελματικό τομέα δεν θα λείψουν, ενώ δεν αποκλείεται κάποιοι να θέλουν να σας επιβληθούν γεγονός που θα προκαλέσει συγκρούσεις. Προσπαθήστε να βελτιώσετε την επικοινωνία με τους συνεργάτες και τους προιστάμενους σας. Στον επαγγελματικό τομέα κρατήστε μια συντηρητική στάση, κινηθείτε με προσεκτικά βήματα προκειμένου να μην χάσετε χρόνο και χρήμα σε άστοχες ενέργειες.

Ταύρος
Δεν αποκλείετε να υπάρξουν κάποιες εντάσεις και διαφωνίες οι οποίες θα σας οδηγήσουν στο να αναθεωρήσετε τη στάση σας για πολλά πράγματα. Η καχυποψία που σας διακρίνει αυτή την περίοδο, μπορεί να θίξει σε κάποιες περιπτώσεις και άτομα που δεν φταίνε. Οι αστρολογικές προβλέψεις για τον ερωτικό σας τομέα, δείχνουν ότι θα θελήσετε να αλλάξετε τα κακώς κείμενα μέσα στις σχέσεις σας. Προσέξτε γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κινείται ένα παρασκήνιο εις βάρος σας. Στα μέσα της εβδομάδος μην αφήσετε ένα μικρό παρασκήνιο που μπορεί να προκύψει στον συναισθηματικό ή στον εργασιακό τομέα να σας επηρεάσει.

Δίδυμοι
Αναζητείστε νέους τρόπους για να μπορέσετε να προσπεράσετε τα εμπόδια και τις δυσκολίες που θα δημιουργηθούν στις σχέσεις σας. Ιδιαίτερα ευνοϊκή είναι αυτή η περίοδος για εσάς. Μερικές φορές θα καταπιάνεστε με τις λεπτομέρειες και θα χάνετε την ουσία των πραγμάτων, επομένως και πολύτιμο χρόνο. Προσέξτε να μη δυναμιτίσετε περισσότερο το κλίμα βγάζοντας απωθημένα, εμμονές και ζήλιες. Στα αισθηματικά οι δεσμευμένοι του ζωδίου δεν πρέπει να πιέσετε το ταίρι σας για να δεχτεί τις απαιτήσεις σας γιατί θα το χάσετε.

Καρκίνος
Θα εισπράξετε κάποια καθυστερούμενα χρήματα αλλά δεν πρέπει να αρχίσετε να ανοίγεστε κάνοντας καινούργια έξοδα. Κάποιες πρωτοβουλίες σας, ενδέχεται να πληγώσουν ή ακόμα και να προσβάλλουν τον σύντροφό σας. Μπορείτε τώρα να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες ή να αναπληρώσετε τα όποια κενά είχαν δημιουργηθεί το προηγούμενο διάστημα στους στόχους και τις επιδιώξεις σας. Στη δουλειά σας τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να καλυτερεύσετε τις σχέσεις σας με τους συνεργάτες σας γιατί αργότερα θα χρειαστείτε την πολύτιμη βοήθεια τους. Στον οικονομικό σας τομέα, θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα και δεν θα μπορέσετε εύκολα να ισορροπήσετε τα πράγματα.

Λέων
Διατηρείστε την ψυχραιμία σας για να μπορέσετε να ξεπεράσετε τα εμπόδια που θα συναντήσετε και συγχρόνως να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Θα πετύχετε πολλά πράγματα στον επαγγελματικό σας τομέα. Ο οικονομικός τομέας επηρεάζετε περισσότερο τη συγκεκριμένη περίοδο. Παράλληλα, θα νιώσετε πιεσμένοι και αγχωμένοι για θέματα οικονομικής φύσεως, γι΄ αυτό προσέξτε πως θα χειριστείτε τα χρήματα σας και να αποφύγετε τα περιττά έξοδα. Στα συναισθηματικά σας, όσοι έχετε μόνιμη σχέση, προσέξτε λίγο με τη συμπεριφορά σας, γιατί θα νιώθετε άγχος και εκνευρισμό από οικογενειακά θέματα που σας απασχολούν και θα ξεσπάτε στο ταίρι σας.

Παρθένος
Ελευθερία και όχι δεσμεύσεις θα απαιτήσετε από τους άλλους και αν θέλουν ας κάνουν και διαφορετικά...Στα επαγγελματικά σας, διατηρήστε θετική στάση απέναντι στους συνεργάτες σας, για να κερδίσετε την εύνοια και τη βοήθεια τους. Κάντε εσείς το πρώτο βήμα απέναντι στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και διώξτε τις ανασφάλειες που έχετε. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, ένα πρόσωπο από τα παλιά θα ξανά μπει στη ζωή σας. Προσπαθήστε να του εξηγήσετε και φροντίστε να του διώξετε τις αρνητικές σκέψεις που κάνει. Στον οικονομικό σας τομέα, προμηνύονται καινούργια ξεκινήματα που θα σας αποφέρουν μακροχρόνια οφέλη.

Ζυγός
Αποφύγετε τις εντάσεις και τους καβγάδες. Είναι μια καλή εποχή για να σταθεροποιήσετε τη συναισθηματική σας ζωή και να βάλετε γερές βάσεις. Ευνοούνται σχέδια, σπουδές, πνευματικές εργασίες, νομικές υποθέσεις και επαφές ή ταξίδια με ανθρώπους που βρίσκονται στο εξωτερικό. Θα νιώθετε προστατευτικά απέναντι σε ανθρώπους που θεωρείτε ότι σας χρειάζονται. Κινηθείτε με μεθοδικότητα και σύνεση.

Σκορπιός
Εκμεταλλευτείτε τις προτάσεις για συνεργασίες που θα προκύψουν, οι οποίες θα είναι αρκετά ενδιαφέρουσες και στόχο θα έχουν να αυξήσετε τα πάγια έσοδά σας. Μόνο αν είστε ψύχραιμοι και υπονομονετικοί, θα μπορέσετε να τα βγάλετε πέρα με όλα αυτά που έχετε αναλάβει. Ορισμένοι από εσάς θα αποφασίσετε να συγκατοικήσετε με το ταίρι σας. Προσπαθήστε να αποφύγετε το άγχος που μπορεί να σας οδηγήσει σε λάθος κινήσεις με αποτέλεσμα να κάνετε λάθη. Στον ερωτικό σας τομέα, οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα πρέπει να μετριάσετε τη ζήλια σας και να δείτε πιο χαλαρά τα πράγματα.

Τοξότης
Δεν αποκλείεται να υπάρξουν σοβαρές προστριβές και ρήξεις με τον ερωτικό σας σύντροφο. Θα αρχίσετε να συνειδητοποιείτε ότι τα χρήματα που βγάζετε από την δουλειά σας δεν σας ικανοποιούν πια αφού οι ανάγκες σας ολοένα μεγαλώνουν και θα αποφασίσετε να αλλάξετε χώρο εργασίας. Μην απογοητεύεστε, συνεχίστε την προσπάθεια με υπομονή και επιμονή προκειμένου να βάλετε τις σωστές βάσεις για τον επόμενο χειμώνα. Οι ανακατατάξεις που θα συμβούν θα είναι αρκετές και θα σας βγάλουν εκτός προγράμματος. Στην ερωτική σας ζωή, φροντίσετε να τηρήτε τε τις υποσχέσεις σας, γιατί ο σύντροφος σας νιώθει ότι τον παραμελείτε και δεν ενδιαφέρεστε πραγματικά γι΄ αυτόν.

Αιγόκερως
Αποφύγετε οποιαδήποτε ενέργεια οικονομικής φύσεως και μην προβείτε σε επενδύσεις ή οικονομικούς διακανονισμούς. Θα σας δοθεί η δυνατότητα να δείτε καθαρά κάποιες καταστάσεις και μέσα από αυτές να προβείτε σε ξεκαθαρίσματα. Θα συναντήσετε δυσκολίες στο δρόμο σας, αλλά αν κινηθείτε με σοφία, τα πράγματα θα είναι ελεγχόμενα. Περιορίστε όσο μπορείτε την όποια τάση θα έχετε να ξοδέψετε χρήματα για υπερβολικές διασκεδάσεις και άχρηστες αγορές γιατί αργότερα θα το μετανιώσετε. Περιορίστε το άγχος προκειμένου να αποφύγετε την υπερένταση.

Υδροχόος
Από την μια θα υπάρξουν ευκαιρίες για να βελτιώσετε τα πράγματα αλλά από την άλλη ίσως υπάρξουν προβλήματα με τους συνεργάτες σας. Δεν είναι κακό να ζητήσετε συμβουλές από τους δικούς σας ανθρώπους γιατί καμιά φορά η γνώμη τους είναι σωτήρια λύση για σας. Εξακολουθεί να υπάρχει ένας οργασμός σκέψεων και συζητήσεων που γίνονται στο παρασκήνιο γύρω από τα επαγγελματικά σας θέματα. Η περίοδος αυτή δεν είναι κατάλληλη για να ξεκινήσετε νέες συνεργασίες, προσέξτε πολύ. Θα σας απασχολήσει έντονα η επαγγελματική σας σταδιοδρομία και θα πρέπει να καταβάλλετε περισσότερες προσπάθειες για να καταξιωθείτε στο χώρο σας και να αναγνωριστεί η αξία σας.

Ιχθείς
Ανατροπές ή και έλλειψη συνεννόησης με συνεργάτες στον επαγγελματικό τομέα είναι πολύ πιθανές. Έχετε τα μάτια και τα αυτιά σας ανοικτά για να αξιοποιήσετε όλες τις ευκαιρίες. Μην απογοητευτείτε από τυχόν μικροαναποδιές που ενδεχομένως να προκύψουν, δεν χρειάζεται να βιάζεστε. Παράλληλα θα έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Στα συναισθηματικά σας όσοι έχετε μόνιμο δεσμό θα κάνετε ένα εποικοδομητικό διάλογο με το ταίρι σας για να ξεκαθαρίσετε τα οποιαδήποτε προβλήματα υπάρχουν μεταξύ σας.

Πηγή: ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ