Μίμι Ρότζερς: Το ασύλληπτο φυσικό μπούστο που τάραζε το Χόλιγουντ των 80's και 90's [εικόνες] - iefimerida.gr

Μίμι Ρότζερς: Το ασύλληπτο φυσικό μπούστο που τάραζε το Χόλιγουντ των 80's και 90's [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Μίμι Ρότζερς δεν υπήρξε καμία ηθοποιός του συρμού. Η σταδιοδρομία της στον κινηματογράφο σημαδεύτηκε από αρκετές σημαντικές ταινίες, παρά το γεγονός ότι δεν γνώρισε ποτέ την προβολή της μεγάλης σταρ.

Γυναίκα σοβαρή, δυναμική, με γοητεία μεγατόνων, χαρακτηριζόταν ανέκαθεν από ένα μητρικό στοιχείο, το οποίο ίσως ευθύνεται για το γεγονός ότι ο πολύς Τομ Κρουζ βρέθηκε στα «μικράτα του» να χάνεται στην αβυσσαλέα αγκαλιά της, από την οποία είχαν περάσει τεράστια ονόματα, όπως ο Τομ Σέλεκ και ο Κρίστοφερ Ριβ.

Στην ιστορία όμως θα μείνει για την υπέροχη ταινία του Νίκολας Ρεγκ με τίτλο «Full Body Massage» (1995), όπου η Μίμι Ρότζερς, γυμνή καθ΄ όλη τη διάρκεια του φιλμ, αφήνεται στα χέρια ενός επαγγελματία μασέρ (τον οποίο υποδύεται ο Μπράιαν Μπράουν), με τον οποίο επιδίδονται σε μία ατέλειωτη συζήτηση περί φιλοσοφίας και σχέσεων.

Σήμερα, στα 57 της, η Μίμι Ρότζερς εξακολουθεί να γοητεύει με το αψεγάδιαστα φυσικό σώμα της.

Απολαύστε τις εικόνες απαράμιλλης φυσικότητας που ακολουθούν:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ηθοποιός μπούστο Μίμι Ρότζερς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ