Ανατροπή με δύο δημοσκοπήσεις των MRB και ALCO -Μεγάλο φαβορί ο Καμίνης - iefimerida.gr

Ανατροπή με δύο δημοσκοπήσεις των MRB και ALCO -Μεγάλο φαβορί ο Καμίνης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σαφές προβάδισμα έναντι των ανθυποψηφίων του για το Δήμο της Αθήνας έχει ο Γιώργος Καμίνης, σύμφωνα με δύο δημοσκοπήσεις των MRB και ALCO.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της MRB, την οποία δημοσιεύει η Realnews, δήμαρχος Αθηναίων συγκεντρώνει 20% και ακολουθούν οι Άρης Σπηλιωτόπουλος με 13,4%, Νικ. Κακλαμάνης με 12,4%, Ηλίας Κασιδιάρης με 11%, Γαβριήλ Σακελλαρίδης με 9,6%, Βασίλης Καπερνάρος με 6,4%, Νίκος Σοφιανός με 6,2%, Γρηγόρης Βαλλιανάτος με 1,7% ενώ άλλον υποψήφιο δηλώνει ότι θα ψηφίσει το 2,6%.

Αν και οι εκλογές απέχουν τρεις μήνες, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση στα πιθανά ζευγάρια του β' γύρου ο Γ. Καμίνης υπερισχύει έναντι και των 4 πιθανών αντιπάλων του.

Τη μεγαλύτερη διαφορά την πετυχαίνει με αντίπαλο τον Ηλ. Κασιδιάρη (51,3% έναντι 21,4%) και ακολουθεί η αναμέτρηση με τον Γ. Σακελλαρίδη (37% έναντι 23%), ενώ σε αναμέτρηση με τον Άρη Σπηλιωτόπουλο τα ποσοστά είναι 36,7% έναντι 30% και με τον Νικ. Κακλαμάνη 35,6% έναντι 31,7%.

Όσον αφορά την δημοσκόπηση της ALCO, την οποία δημοσίευσε το «Πρώτο Θέμα», ο Γ. Καμίνης συγκεντρώνει 18,4%.

Ο Αρης Σπηλιωτόπουλος ακολουθεί με 13,1%, ο Νικήτας Κακλαμάνης με 12,1% ο Ηλίας Κασιδιάρης με 10,8%, ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης με 10,7%, ο Νίκος Σοφιανός με 4,7%, ο Βασίλης Καπερνάρος με 4,3% και ο Γιώργος Αμυράς με 2,6%.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ