Το μεγαλύτερο γραφείο που φιλοξενεί 125 υπαλλήλους ταυτόχρονα και κάνει θραύση [εικόνες&βίντεο] - iefimerida.gr

Το μεγαλύτερο γραφείο που φιλοξενεί 125 υπαλλήλους ταυτόχρονα και κάνει θραύση [εικόνες&βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενας όμιλος που εδρεύει στη Νέα Υόρκη, ο Barbarian Group, αποφάσισε να κάνει πέρα τα βαρετά και παραδοσιακά γραφεία, αντικαθιστώντας τα με το Superdesk, μια κατασκευή 325 μέτρων που χωράει και τους 125 υπαλλήλους του γραφείου.

Υπεύθυνος για το σχεδιασμό του γραφείου είναι ο 59χρονος Clive Wilkinson, ο οποίος έχει δημιουργήσει γραφεία και για τη Google και όπως αναφέρουν οι New York Times η κατασκευή του δεν κόστισε μια περιουσία όπως θα ανέμεναν πολλοί.

Το εντυπωσιακά γραφείο μπορεί να είναι ενιαίο, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν μπορεί κανείς να «απομονωθεί» αφού υπάρχουν επτά κάμαρες που δημιουργούν ιδιωτικές γωνίες για συναντήσεις ή για συνεργασία μικρών ομάδων.

Μετά τη δημοσίευση εικόνων και βίντεο από το πρωτοποριακό γραφείο πολλές εταιρίες άρχισαν να εκδηλώνουν ενδιαφέρον για το Superdesk, καθώς όπως λένε και οι υπεύθυνοι της εταιρίας, στις αίθουσες συσκέψεων χάνεται πολύς παραγωγικός χρόνος, ενώ οι καλύτερες ιδέες προκύπτουν από τη συνεργασία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γραφείο ενιαίο 125 υπάλληλοι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ