Ο Αδωνις έκανε επιθεώρηση ακόμη και σε νοσοκομείο της Βοστώνης -Τι είπε στο Χάρβαρντ - iefimerida.gr

Ο Αδωνις έκανε επιθεώρηση ακόμη και σε νοσοκομείο της Βοστώνης -Τι είπε στο Χάρβαρντ

Ο Αδωνις έκανε επιθεώρηση ακόμη και σε νοσοκομείο της Βοστώνης -Τι είπε στο Χάρβ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η τακτική των αιφνίδιων επιθεωρήσεων στα νοσοκομεία που εφαρμόζει τον τελευταίο καιρό ο Αδωνις Γεωργιάδης έχουν προκαλέσει αρκετές συζητήσεις. Αυτή τη φορά όμως ο υπουργός Υγείας είχε την ευκαιρία να κάνει μία αντίστοιχη επίσκεψη χωρίς εντάσεις.

Ο κ. Γεωργιάδης βρέθηκε στο νοσοκομείο Lahey στη Βοστώνη, όπου ξεναγήθηκε στους χώρους του και είχε την ευκαιρία να συζητήσει μια σειρά από θέματα που αφορούν τη λειτουργία του και το επιστημονικό έργο που επιτελείται.

Αφορμή του ταξιδιού του στις ΗΠΑ δεν ήταν βέβαια η επιθεώρηση του εν λόγω νοσοκομείου, αλλά η πρόσκληση του European Club του Χάρβαρντ, όπου μετείχε σε κλειστή συζήτηση με μέλη της κοινότητας του πανεπιστημίου, με θέμα τις σημερινές προκλήσεις στην Ελλάδα και τις επιλογές της χώρας στις διαρθρωτικές αλλαγές του δημόσιου τομέα.

Ο υπουργός Υγείας αναφέρθηκε στις πτυχές της σημερινής πολιτικοοικονομικής κατάστασης στην Ελλάδα και τις διαπραγματεύσεις με την Τρόικα, ενώ δέχθηκε πολλές ερωτήσεις από φοιτητές για την κατάσταση της χώρας. Αρκετές από αυτές αφορούσαν το «αν ενδημεί αντισημιτισμός στην Ελλάδα», ποιες είναι οι προσωπικές του θέσεις, αλλά και ποιος ο ρόλος και η πολιτική παρουσία «ακραίων» κομμάτων και οργανώσεων, όπως της Χρυσής Αυγής.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ