Σοβαρεύεται η Lady Gaga -Κάνει καμπάνια για να μην πουν το νερό... νεράκι στην Καλιφόρνια - iefimerida.gr

Σοβαρεύεται η Lady Gaga -Κάνει καμπάνια για να μην πουν το νερό... νεράκι στην Καλιφόρνια

Σοβαρεύεται η Lady Gaga -Κάνει καμπάνια για να μην πουν το νερό... νεράκι στην Κ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εχει γίνει διάσημη για κάθε λογής εκκεντρικότητα που μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος. Η Lady Gaga όμως φαίνεται πως έχει και σοβαρό πρόσωπο. Και το δείχνει προκειμένου να μην πουν το νερό... νεράκι οι Καλιφορνέζοι.

Την σταρ της ποπ θα επιστρατεύσει η κυβέρνηση των ΗΠΑ στην καμπάνια ενημέρωσης για την αντιμετώπιση της ξηρασίας. Σύμφωνα με την εφημερίδα Los Angeles Times η τραγουδίστρια σύντομα θα δώσει το πρόσωπό της σε ανακοινώσεις διάφορων δημόσιων υπηρεσιών που θα ζητούν από τους κατοίκους της Καλιφόρνια να εξοικονομούν νερό.

Μάλιστα η συνεισφορά της δεν θα σταματήσει εκεί. Η Lady Gaga θα δωρίσει και 250.000 δολάρια προκειμένου να επαναλειτουργήσει η φημισμένη πισίνα Neptune, η οποία έχει αποτελέσει σκηνικό πολλών κινηματογραφικών παραγωγών. Η εγκατάσταση είχε αδειάσει τον περασμένο μήνα εξαιτίας της ξηρασίας αλλά και του γεγονότος ότι παρουσίαζε σοβαρή διαρροή με απώλεια 5.000 γαλονιών την ημέρα.

Η πολιτεία διανύει τη χειρότερη περίοδο ξηρασίας από τα μέσα του 19ου αιώνα. Μάλιστα, ο Μπαράκ Ομπάμα επισκέφθηκε τους αγρότες που επλήγησαν και ανακοίνωσε πακέτο βοήθειας 160 εκατομμυρίων δολαρίων.

«Η κλιματική αλλαγή σημαίνει ανομβρία, πυρκαγιές, καταιγίδες ενώ οι πλημμύρες θα είναι δαπανηρές και πιο σκληρές», είπε ο πρόεδρος Ομπάμα. Εξήντα εκατομμύρια δολάρια θα αποσταλούν στην Καλιφόρνια από τράπεζες τροφίμων για να βοηθηθούν οικογένειες που επηρεάζονται από την ξηρασία, είπε επίσης ο αμερικανός πρόεδρος. Η οικονομική ενίσχυση προορίζεται για κτηνοτρόφους που έχασαν τα ζώα τους για αγρότες που χρειάζονται βοήθεια στην εξοικονόμηση νερού και στις κοινότητες που απειλούνται από την ξηρασία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ