Οικονομικές λύσεις για ρομαντικά ραντεβού: Γιορτάστε τον Αγιο Βαλεντίνο χωρίς να ξοδευτείτε - iefimerida.gr

Οικονομικές λύσεις για ρομαντικά ραντεβού: Γιορτάστε τον Αγιο Βαλεντίνο χωρίς να ξοδευτείτε

Οικονομικές λύσεις για ρομαντικά ραντεβού: Γιορτάστε τον Αγιο Βαλεντίνο χωρίς να
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αγίου Βαλεντίνου σήμερα και θέλετε να βγείτε με το ταίρι σας, όμως, τα οικονομικά σας δεΝ σας βοηθούν; Κανένα πρόβλημα, αφού ο έρωτας δεν χρειάζεται πολλά για να ανθίσει. Ιδού μερικές έξυπνες και οικονομικές λύσεις, για να περάσετε μία αξέχαστη βραδιά.

Σχετικό δημοσίευμα στο flowmagazine.gr δίνει τη λύση που θα σας σώσει:

Μετατρέψτε το διαμέρισμα σε ένα ερωτικό «καταφύγιο».
Αφήστε ελεύθερη τη φαντασία σας και φτιάξτε ένα ερωτικό δείπνο... με αστακομακαρονάδα, λευκό κρασί και μους σοκολάτας με φράουλα. Τώρα είναι η ώρα για να αποδείξετε το ταλέντο σας στη μαγειρική... αλλιώς και το delivery από ένα εστιατόριο δεν είναι και άσχημο! Παράλληλα, αφήστε μερικά ροδοπέταλα στο πάτωμα, που να οδηγούν στο κρεβάτι, ανάψτε αρκετά ρεσό και βάλτε jazz μουσική. Ξεχωριστό θα ήταν, πριν από το δείπνο, να έχετε ετοιμάσει μια έκπληξη στο μπάνιο για το σύντροφό σας. Γεμίστε τη μπανιέρα με νερό και αιθέρια έλαια... και αφήστε τον να χαλαρώσει πριν το γεύμα.

Κάντε πικ-νικ στα πάρκα της Αθήνας.
Ζητήστε άδεια από το γραφείο και ξεφύγετε από τα συνηθισμένα ραντεβού. Για να έρθετε πιο κοντά, επωφεληθείτε τον ήλιο και τη φύση, κάνοντας βόλτα και πικ-νικ σε κάποιο πάρκο ή στην Πάρνηθα. Αγοράστε ένα μπουκάλι κρασί και λίγα σνακ και πηγαίνετε, είτε στον Εθνικό Κήπο στην Αθήνα και τον Βοτανικό κήπο στο Χαϊδάρι, είτε στην Πεντέλη και τον Υμηττό. Βέβαια, μην ξεχάσετε το μικρό ραδιοφωνάκι για έξτρα ατμόσφαιρα! Ο ρομαντισμός θα απογειώσει το ραντεβού σας, χωρίς να «εξατμιστούν» τα χρήματα από το πορτοφόλι σας.

Ετοιμαστείτε για μια βραδιά κινηματογράφου στον καναπέ σας!
Γεμίστε το σπίτι με κεριά, παραγγείλετε κινέζικο και παρακολουθήστε το «Αγάπα με αν τολμάς» και την ταινία "9 1/2 Εβδομάδες". Εάν, βέβαια, σας αρέσουν οι πιο ρομαντικές ταινίες νοικιάστε από το βιντεοκλάμπ το "Love Actually" ή το "The Notebook". Ωστόσο, στην πρώτη περίπτωση, μπορείτε να «μιμηθείτε» πολλές σκηνές από τις δυο ταινίες

Κάντε μια ρομαντική βόλτα στην Πλάκα και το Μοναστηράκι.
Δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από το περπάτημα στα Αναφιώτικα. Τα πλακόστρωτα στενάκια, τα λουλούδια και η γοητεία της περιοχής θα σας ταξιδέψουν στην παλιά εποχή, τότε που η μουσική της λατέρνας «απλωνόταν» ανάμεσα στα σπίτια. Καταλήξτε να περπατάτε χέρι – χέρι κάτω από τα πεύκα στα δρομάκια του Φιλοπάππου και να παρατηρείτε τα αστέρια.

Στείλτε της λουλούδια και μια χειροποίητη κάρτα στο γραφείο.
Τα λουλούδια δεν θεωρούνται μια ιδιαίτερη επιλογή, αλλά μπορεί να της χαρίσουν ένα πλατύ χαμόγελο, ειδικά εάν ακολουθούνται από μια ερωτική κάρτα που έχετε γράψει εσείς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ραντεβού Άγιος Βαλεντίνος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ