Χρυσοχοΐδης σε βουλευτές της ΧΑ: «Είστε μαύρα κοράκια με νύχια γαμψά» - iefimerida.gr

Χρυσοχοΐδης σε βουλευτές της ΧΑ: «Είστε μαύρα κοράκια με νύχια γαμψά»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για μία ακόμη φορά οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής προσπάθησαν να δημιουργήσουν ένταση στο Κοινοβούλιο, με αφορμή ερώτηση για το θέμα των διοδίων, στον υπουργό υποδομών Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, με τον Ηλία Παναγιώταρα να κάνει ξανά προκλητικές δηλώσεις, τις οποίες αμέσως επέκρινε και ο προεδρεύων Γιάννης Δραγασάκης.Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης απαντώντας σε ερώτηση για τα διόδια, είπε απευθυνόμενος στους βουλευτές της ΧΑ «Είστε έτοιμοι να βάλετε φωτιά στη χώρα. Είστε έμποροι της δυστυχίας και βάζετε μπάρες στα μυαλά των ανθρώπων. Είστε μαύρα κοράκια με νύχια γαμψά. Δεν είναι αυτή η Ελλάδα, αλλά οι χειρότεροι εφιάλτες που θέλουμε να ξορκίσουμε».

Στη συνέχεια πρόσθεσε απαντώντας στις καταστροφές και τις φωτιές που σημειώθηκαν στα διόδια του Ωρωπού. «Ποιοι κερδίζουν από τη φωτιά στα διόδια; Οι τηλεαστέρες προκειμένου να βγουν για δύο ημέρες στην τηλεόραση. Ποιοι είναι αυτοί που φωνάζουν για τις τιμές; Αυτοί που έχουν μάθει να ζουν εις βάρος των υπολοίπων. Αυτοί με τα τζιπ που θέλουν όλα να τους πληρώνει το κράτος».

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο βουλευτής της ΧΑ Ηλίας Παναγιώταρος, ο οποίος εξαπέλυσε με το γνωστό -πλέον- προκλητικό του τρόπο επίθεση στον υπουργό Υποδομών Μιχάλη Χρυσοχοΐδη λέγοντας «Ερχονται οι εκλογές και δεν σας σώζει τίποτα. Ούτε οι «58», ούτε η «Ελιά», ούτε και ο δάκος».

Αμεση ήταν η παρέμβαση του προεδρεύοντα Γιάννη Δραγασάκη, ο οποίος απευθυνόμενος στον Ηλία Παναγιώταρο είπε «Απολαύσαμε για ακόμα μία φορά μία παράσταση της ΧΑ και μας έδειξε πόσο σέβεται το Κοινοβούλιο».

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ