Τα ζώδια της Παρασκευής 14 Φεβρουαρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Παρασκευής 14 Φεβρουαρίου

Τα ζώδια της Παρασκευής 14 Φεβρουαρίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Το τριήμερο αυτό, ειδικά η Παρασκευή, είναι αφιερωμένη στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μπορείτε να χαρείτε και να διασκεδάσετε. Θα έχετε διλήμματα ίσως ανάμεσα στην κοινωνική σας ζωή και στους φίλους σας, όμως είστε ιδιαίτερα δυναμικοί, ώστε να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις που έχετε και στους δύο αυτούς τομείς της ζωής σας. Το Σάββατο και την Κυριακή ίσως θα πρέπει να κάνετε έναν απολογισμό στον εργασιακό σας χώρο ή ακόμα και σε θέματα της υγείας σας. Γενικότερα εσείς που είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας έχετε μια εντελώς αντιφατική φάση. Από τη μια τα οικογενειακά και τα κοινωνικά σάς απασχολούν, από την άλλη μπορείτε να έρθετε σε επαφή με αγαπημένα σας πρόσωπα και να συζητήσετε παλιές υποθέσεις μαζί τους, χωρίς ένταση.

Ταύρος

Για σας τους Ταύρους, η Πανσέληνος αυτή είναι καθοριστική για τις σχέσεις σας, ειδικά αν είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας. Θα μπορούσε να υπάρξει μια ένταση γενικότερα ανάμεσα σε οικογενειακά και επαγγελματικά σας θέματα. Έχετε πολλές υποχρεώσεις ,οι οποίες σας φορτίζουν. Ωστόσο, η Αφροδίτη εξακολουθεί να είναι πολύ φιλική μαζί σας και να ευνοεί ιδιαίτερα εσάς που είστε γεννημένοι γύρω στις 6--8 Μαΐου με πολύ ευχάριστα αποτελέσματα, ειδικά το Σάββατο και την Κυριακή. Εσείς οι Ταύροι των τελευταίων ημερών όμως, προσέχετε και τα ηλικιωμένα πρόσωπα της οικογένειάς σας αλλά και τα πρόσωπα τα οποία θα μπορούσαν ουσιαστικά να σας δημιουργήσουν προβλήματα με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, ειδικά σε σας που είστε γεννημένοι γύρω στις 14 Μαΐου. Παρ' όλα αυτά, μπορείτε να προωθήσετε θέματα της εργασίας σας, τα οποία είναι σημαντικά. Το Σάββατο και η Κυριακή είναι πολύ καλύτερες μέρες για σας, ώστε να προωθήσετε θέματα της εργασίας σας αλλά και της υγείας της δικής σας ή των δικών σας ανθρώπων. Πλησιάζει ο καιρός που φίλοι και συγγενείς θα μπορούσαν να βοηθήσουν τα σχέδιά σας και εσείς θα βρείτε γενικά λύσεις ακόμη και σε αδιέξοδα, τα οποία έχουν παρουσιαστεί.

Δίδυμοι

Αγαπητοί μου Δίδυμοι, ο Ερμής, ο δικός σας κυβερνήτης, έχει γυρίσει για τα καλά στον Υδροχόο. Αυτό σημαίνει ότι το μυαλό σας κινείται πυρετωδώς. Έχετε μπροστά σας ταξίδια, επαφές στο εξωτερικό ή με ανθρώπους που έχουν σχέση με το εξωτερικό και επανέρχονται στη ζωή σας, ειδικά αν είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας. Η Πανσέληνος δεν σας δημιουργεί προβλήματα. Ωστόσο, μπορώ να πω ότι έχετε πολλά διλήμματα, πολλές δουλειές. Δεν αποκλείεται όμως θέματα της εργασίας ή της υγείας σας να σας ενοχλήσουν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Το Σαββατοκύριακο θα ασχοληθείτε με πρόσωπα της οικογένειάς σας, θα χαρείτε μαζί τους, θα διασκεδάσετε και θα ξοδέψετε χρήματα. Γενικότερα όμως, αυτόν τον καιρό σκέφτεστε και ξανασκέφτεστε την πορεία της ζωής σας. Είστε λίγο μπερδεμένοι όσον αφορά τις υποχρεώσεις που μπορεί να έχετε, είτε προσωπικές είτε οικογενειακές, ενώ ένα οικονομικό θέμα μπορεί να επιλυθεί.

Καρκίνος

Για σας τους Καρκίνους η Πανσέληνος επηρεάζει ιδιαίτερα τα οικονομικά σας θέματα. Μπορεί να μην μπορείτε να ανταποκριθείτε σε υποχρεώσεις που έχετε απέναντι σε αγαπημένα σας πρόσωπα ή και απέναντι σε τράπεζες, εφορίες, ασφάλειες και το δημόσιο γενικότερα. Όμως το Σαββατοκύριακο είναι αρκετά καλές μέρες, για να έρθετε σε επαφή με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας και μάλιστα να χαρείτε με τους αγαπημένους σας, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 9 Ιουλίου. Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω επιτρέπει σε εσάς που είστε γεννημένοι γύρω στις 9 Ιουλίου να απολαύσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μην αφήνετε τα οικονομικά να φορτίζουν τη ζωή σας. Ο Ερμής έχει επιστρέψει στον τομέα που σημαίνει εφορίες, δάνεια, ασφάλειες και παρόμοιες υποχρεώσεις, τις οποίες όμως θα μπορούσατε να αντιμετωπίσετε με την βοήθεια προσώπων κύρους. Προφυλαχθείτε εσείς των τελευταίων ημερών από κρυολογήματα ή μικροατυχήματα και αποφύγετε τις εντάσεις μέσα στο σπίτι. Πολλοί μετακομίζετε ή αλλάζετε τη διαρρύθμιση του χώρου σας. Θέματα με την ακίνητη περιουσία σας θα διαρκέσουν αρκετά.

Λέων

Για σας τους Λέοντες η Πανσέληνος αυτή της Παρασκευής είναι δυνατή. Έχετε χιλιάδες υποχρεώσεις. Ανάμεσα στον σύντροφό σας και τους συνεργάτες σας μπορεί να έχετε κάποια προσωπική διαφωνία, ειδικά εσείς που είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας, ή να πρέπει να συμπαρασταθείτε σε πρόσωπα της οικογένειάς σας. Γενικότερα όμως είναι ένα καλό Σαββατοκύριακο, αφού η Σελήνη στο ζώδιο σας σας δίνει ενθουσιασμό, έτοιμους να ανταποκριθείτε στα καλέσματα δικών σας προσώπων, με ατελείωτες μετακινήσεις, ατελείωτες υποχρεώσεις. Το Σάββατο και την Κυριακή θα ασχοληθείτε και με ένα οικονομικό σας θέμα, ενώ θέματα εργασίας σάς απασχολούν. Η επιστροφή του Ερμή απέναντι από το ζώδιο σας δηλώνει ότι θα πρέπει να συζητήσετε παλιές υποθέσεις, τις οποίες είχατε στο μυαλό σας από καιρό, από τον Ιανουάριο, με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, είτε είναι αδέλφια είτε είναι φίλοι σας. Το Σαββατοκύριακο βάλτε σε μια τάξη τα οικονομικά σας. Θα είστε πολύ δυνατοί, δυναμικοί, ώστε να τα βρείτε με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας και να προχωρήσετε στην υλοποίηση των σχεδίων σας.

Παρθένος

Η Πανσέληνος μπορεί να σας φορτίζει σε ψυχολογικό και συναισθηματικό επίπεδο, όμως η Αφροδίτη υπόσχεται ένα ευχάριστο Σαββατοκύριακο μέσα σε αυτές τις ημέρες. Η Αφροδίτη ευνοεί ιδιαίτερα τα ταξίδια, τις επαφές, την χαρά, την διασκέδαση, που μπορεί να εισπράξετε ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 10 Σεπτεμβρίου. Ένα θέμα εργασίας επιστρέφει και πάλι, για να σας θυμίσει υποχρεώσεις που μπορεί να είχατε από τον περασμένο μήνα. Θέματα λοιπόν υγείας και εργασίας μπορεί να σας απασχολούν. Τα έξοδα βεβαίως τρέχουν, ενώ δυνατοί φίλοι θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν, ακόμα και σε ένα θέμα που έχει σχέση με την εργασία σας. Ανδρικά πρόσωπα ενδεχομένως να είναι αρωγοί και βοηθοί σας και θα το δείτε μέσα στο Σάββατο αυτό.

Ζυγός

Για σας τους Ζυγούς δεν μπορώ να πω ότι η Πανσέληνος αυτή είναι δυσαρμονική. Αντίθετα μπορείτε να χαρείτε, να διασκεδάσετε. Μπορεί να έχετε διλλήματα ανάμεσα σε επαγγελματικές υποχρεώσεις ή συλλογική δουλειά και στα αγαπημένα σας πρόσωπα, όμως γενικά είστε πολύ δυνατοί και δραστήριοι, ειδικά αν είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας αλλά όχι μόνο. Πρόσωπα της οικογένειάς σας εξακολουθούν να σας απασχολούν, η ακίνητη περιουσία σας μπορεί να απαιτεί κάποια χρήματα ,τα οποία θα δώσετε αυτόν τον καιρό. Όμως σιγά σιγά η περίοδος αυτή τελειώνει και θα μπορούσα να πω ότι μετά τις 6 Μαρτίου, που η Αφροδίτη θα περάσει στον Υδροχόο, θα χαρείτε με τους αγαπημένους σας, με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, τα οποία είναι πολύ σημαντικά για σας. Μέσα στην Παρασκευή, θα έχετε κάποια διλλήματα, όμως προτιμήστε να είστε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Το Σαββατοκύριακο ίσως πρέπει να μείνετε για λίγο μόνοι και να σκεφτείτε την πορεία της ζωής σας. Όμως είναι ένα πολύ δυνατό Σάββατο, που μπορείτε να επηρεάσετε ανθρώπους του περιβάλλοντός σας.

Σκορπιός

Η Πανσέληνος της Παρασκευής επηρεάζει ιδιαίτερα εσάς που είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας. Έχετε έντονα διλλήματα ανάμεσα στα επαγγελματικά και στα οικογενειακά σας θέματα, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 15-17 Νοεμβρίου. Παρ' όλα αυτά είναι μια αρκετά καλή περίοδος, ώστε να μπορέσετε να ρυθμίσετε οικογενειακά θέματα, ενώ πρόσωπα του περιβάλλοντός σας μπορεί να σας βοηθήσουν. Όμως, εσείς που είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες του Σκορπιού και σεις που είστε γεννημένοι γύρω στις 7 -8 Νοεμβρίου θα μπορούσατε να έχετε ένα πολύ γλυκό Σαββατοκύριακο. Το Σάββατο και την Κυριακή μπορεί να δείτε φίλους, οι οποίοι είναι σημαντικοί για σας, και να σας βοηθήσουν στα προβλήματα που ήδη έχουν προκύψει και επανέρχονται πάλι στο προσκήνιο.

Τοξότης

Τοξότες μου, η Πανσέληνος αυτή δεν είναι δυσαρμονική για σας. Μπορεί να έχετε διλλήματα ανάμεσα σε επαφές, σε ταξίδια, σε συζητήσεις, όμως είναι μια πολύ χαρούμενη Πανσέληνος, αρκεί να μην βάλετε στο μυαλό σας τα θέματα που σας απασχολούν, και σας επηρεάσουν. Ελάτε πιο κοντά σε ανθρώπους που μπορούν να σας βοηθήσουν. Το Σάββατο και την Κυριακή θα έχετε χαρούμενες συναντήσεις, οι οποίες είναι πολύ σημαντικές. Πολλοί θα δείτε φίλους και συγγενείς από τα παλιά. Γενικότερα επανέρχεστε σε κάποια θέματα, τα οποία είναι σημαντικά. Το Σάββατο και την Κυριακή οι κοινωνικές σας υποχρεώσεις θα είναι ευχάριστες.

Αιγόκερως

Σε εσάς τους Αιγόκερους η Πανσέληνος σας θυμίζει οικονομικές υποχρεώσεις που έχετε, είτε αυτές έχουν σχέση με τα οικονομικά άλλων, εφορίες, δάνεια, ασφάλειες, είτε με τα καθημερινά σας έξοδα. Τώρα επιστρέφουν παλιές οικονομικές υποθέσεις στο προσκήνιο για να επιλυθούν. Το Σάββατο είναι μια πολύ καλή μέρα, δίνετε λύση στα προβλήματά σας αν και έχετε αρκετή ένταση εσείς που είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας. Αντίθετα εσείς οι Αιγόκεροι των πρώτων ημερών μπορείτε μόνοι σας τώρα να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας. Αν είστε γεννημένοι 7-9 Ιανουαρίου μπορείτε να ζήσετε πάρα πολύ όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Υδροχόος

Η Πανσέληνος απέναντι από το ζώδιό σας μπορεί να δείχνει ότι έχετε διλλήματα ανάμεσα στο σύντροφό σας, τους συνεργάτες σας ή τη δουλειά σας, όπου όλα μπερδεύονται. Πολλές υποχρεώσεις θα έχετε, αν είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας, όμως είστε αρκετά δραστήριοι και δυναμικοί. Μπορεί να έχετε μυστικές επαφές ή συναντήσεις, ενώ το Σαββατοκύριακο πιστεύω ότι θα δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας στα αγαπημένα σας πρόσωπα, άσχετα αν έχετε πολλές υποχρεώσεις και σας απασχολεί η δουλειά σας.

Ιχθείς

Για σας Ιχθύες μου, την Πανσέληνο αυτή βιώνετε μια περίεργη περίοδο. Μπορεί να πρέπει να συμπαρασταθείτε σε πρόσωπα της οικογένειάς σας, μπορεί να πρέπει να συμπαρασταθείτε σε ανθρώπους που έχουν σχέση με την δουλειά σας. Παρ' όλα αυτά είναι ένα χαρούμενο Σαββατοκύριακο. Φίλοι είναι κοντά σας, ενώ μπορείτε να ρυθμίσετε και ένα οικονομικό σας θέμα, το οποίο είναι αρκετά σοβαρό για σας. Θυμηθείτε εσείς που είστε γεννημένοι γύρω στις 1-3 Μαρτίου ότι πλησιάζει ο καιρός, που θα πραγματοποιηθεί ένα σχέδιό σας, είτε συναισθηματικής είτε επαγγελματικής φύσεως, αρκεί να περιμένετε λιγάκι.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ