Τα ζώδια της Πέμπτης 13 Φεβρουαρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Πέμπτης 13 Φεβρουαρίου

Τα ζώδια της Πέμπτης 13 Φεβρουαρίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Για σας, φίλοι μου Κριοί, η σημερινή είναι μια πάρα πολύ καλή μέρα. Η Σελήνη στο Λέοντα σας φέρνει κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα, ειδικά αν είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας. Θα χαρείτε, θα διασκεδάσετε, παρά τα προβλήματα τα οποία μπορεί να έχετε. Κάποια θέματα, τα οποία έχουν άμεση σχέση με την συλλογική δουλειά και γενικότερα την κοινωνική σας ζωή και σας είχαν απασχολήσει στο παρελθόν, έρχονται πάλι στο προσκήνιο. Εξακολουθείτε να είστε λίγο υπερβολικοί, αν είστε γεννημένοι στις αρχές του Απριλίου, ενώ η ένταση δεν λείπει για σας που είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας. Γενικότερα, φίλοι είναι κοντά σας και σας συμπαραστέκονται αυτόν τον καιρό, ενώ τα σχέδια σας προωθούνται, αρκεί να τηρείτε «τις αποστάσεις» από ανθρώπους με τους οποίους μπορεί να συγκρουστείτε.

Ταύρος

Η σημερινή μέρα φέρνει εσάς τους Ταύρους πιο κοντά στην οικογένειά σας ή σε θέματα που έχουν σχέση με την ακίνητη περιουσία σας. Η αυριανή Πανσέληνος επηρεάζει εσάς που είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας, άρα προσέχετε τις εντάσεις. Γενικότερα, μια συζήτηση για ένα επαγγελματικό σας θέμα έρχεται πάλι στο προσκήνιο. Οτιδήποτε έχει σχέση με τα επαγγελματικά σας, ειδικά αν είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας, αυτόν τον καιρό μπορεί να σας απασχολεί. Αποφύγετε να κάνετε αβέβαιες κινήσεις και ελάτε πιο κοντά σε ανθρώπους που μπορεί να σας στηρίξουν αυτόν τον καιρό. Εύνοια έχετε αν είστε γεννημένοι 6-8 Μαΐου, καθώς η Αφροδίτη εξακολουθεί να σας «στέλνει» τους φιλικούς της χαιρετισμούς. Πρόσωπα του περιβάλλοντός σας θα σας βοηθήσουν, ενώ γενικότερα φροντίστε να διαφυλάξετε τις σχέσεις σας εσείς που είστε γεννημένοι μετά τις 14-15 Μαΐου, αλλά γενικότερα και την εργασία ή την υγεία σας.

Δίδυμοι

Μια ευχάριστη μέρα περιμένει εσάς τους Διδύμους. Μπορεί να δείτε φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα. Ειδικά αν είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του Μαΐου, θα έχετε απρόσμενες συναντήσεις, οι οποίες μπορεί να αλλάξουν την πορεία της ζωής σας. Για σας που είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας, αυτές οι μέρες είναι πάρα πολύ δυνατές, δυναμικές. Θέλετε να ασχοληθείτε με τα παιδιά, με τον ερωτικό σας σύντροφο. Βέβαια τους πιέζετε λιγάκι, αλλά ουσιαστικά αυτό ξεπερνιέται. Ασχοληθείτε με την υγεία σας. Ο Ερμής, κυβερνήτης σας, επιστρέφει στον Υδροχόο όπου θα παραμείνει μέχρι τις 17 Μαρτίου. Έτσι ,θέματα τα οποία έχουν σχέση με ταξίδια στο εξωτερικό, επαφές, συμφωνίες ,συζητήσεις ευνοούνται ιδιαίτερα. Οτιδήποτε έχει σχέση με την εργασία ή με την υγεία σας θα πρέπει να το προσέξετε. Φίλοι γενικότερα ή συγγενείς σάς βοηθούν στα σχέδιά σας.

Καρκίνος

Εσείς οι Καρκίνοι σήμερα ίσως θα πρέπει να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας, τα οποία σας απασχολούν άμεσα. Γενικότερα, είναι μια αρκετά καλύτερη περίοδος πια, οι εντάσεις καταλαγιάζουν, έρχεστε πιο κοντά στον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας για ένα επαγγελματικό θέμα. Όμως μην πάρετε σοβαρές αποφάσεις, αν είστε γεννημένοι γύρω στην 1η Ιουλίου, ενώ αν έχετε γεννηθεί 6-8 Ιουλίου τα πράγματα φαίνεται να είναι βελτιωμένα. Μόνο εσείς που είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας ,από 18-19 Ιουλίου και μετά, ζείτε μια αντιφατική κατάσταση. Από τη μία θέλετε να σταθεροποιήσετε μια σχέση ή μια συνεργασία, ενώ από την άλλη ένα οικογενειακό ζήτημα ή ένα θέμα ακίνητης περιουσίας σάς φορτίζει και δεν μπορείτε να αντιμετωπίσετε ψύχραιμα τα πράγματα. Μην φέρνετε τα επαγγελματικά σας στο σπίτι, γιατί αυτό θα σας φορτίσει. Αν εργάζεστε σ το σπίτι σας, γενικότερα υπάρχει φόρτιση. Ένα οικονομικό θέμα που έχει σχέση με άλλους έρχεται πάλι στο προσκήνιο και σας απασχολεί. Μετά τις 18 Μαρτίου κάποιες λύσεις που είχατε βρει αυτόν τον καιρό θα επανέλθουν, αν δεν μπορείτε να τις δρομολογήσετε τώρα.

Λέων

Σήμερα η Σελήνη είναι στο δικό σας ζώδιο, Λέοντες, και είναι μια πολύ καλή μέρα, για να δείτε ανθρώπους του περιβάλλοντός σας, να χαρείτε, να διασκεδάσετε ή να αλλάξουν τα σχέδια σας. Γενικά είστε σε φάση αλλαγών, ειδικά αν είστε γεννημένοι τέλος Ιουλίου με αρχές Αυγούστου. Γενικότερα θα δείτε φίλους από τα παλιά, θα συζητήσετε μαζί τους. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Υδροχόο θα σας φέρει πιο κοντά σε ανθρώπους που μπορούν να σας στηρίξουν και να σας βοηθήσουν ακόμα και οικονομικά. Οι ατελείωτες συζητήσεις και μετακινήσεις υπάρχουν, ενώ τα οικογενειακά θέματα, ειδικά αύριο που έχουμε την Πανσέληνο έρχονται και πάλι στο προσκήνιο για σας που είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας. Συμπαρασταθείτε σε ανθρώπους της οικογένειάς σας και αποφύγετε αβέβαιες κινήσεις πάνω σε θέματα της εργασίας σας ή ακόμα και της υγείας σας. Φροντίστε την υγεία σας και ελάτε πιο κοντά σε ανθρώπους οι οποίοι μπορούν να σας στηρίξουν στον χώρο της εργασίας σας. Ίσως να δείτε ανθρώπους από τα παλιά ή φίλους ,οι οποίοι θα μπορούσαν να στηρίξουν τα σχέδιά σας.

Παρθένος

Για σας που ανήκετε στο ζώδιο της Παρθένου σήμερα είναι μια ευχάριστη μέρα όσον αφορά θέματα που μπορεί να έχουν σχέση με την εργασία ή ακόμα και με την υγεία σας. Ένα θέμα που είχε προκύψει τον Ιανουάριο επανέρχεται τώρα στο προσκήνιο. Βεβαίως, είστε έτοιμοι να ξοδέψετε κάποια χρήματα, ενώ για οτιδήποτε έχει σχέση με φίλους αυτή την στιγμή θα πρέπει να είστε λίγο προσεκτικοί στις επιλογές σας. Οι μυστικές επαφές ή συμφωνίες ευνοούνται, ενώ θα σας απασχολήσει ένα οικονομικό θέμα που έχει σχέση με άλλους. Γενικότερα, στη συναισθηματική σας ζωή φαίνεται ότι θα έχετε τις καλύτερες μέρες για να χαρείτε με αγαπημένα σας πρόσωπα, αν είστε γεννημένοι 5-7 Σεπτεμβρίου.

Ζυγός

Για σας τους Ζυγούς σήμερα είναι μια πάρα πολύ καλή μέρα για να δείτε φίλους, αγαπημένα σας πρόσωπα και να ασχοληθείτε γενικά περισσότερο με την κοινωνική σας ζωή. Αποδεχθείτε προσκλήσεις από τον κοινωνικό σας χώρο, γιατί αυτό θα σας δώσει σίγουρα και ενεργητικότητα αλλά θα σας φέρει και κοντά σε ανθρώπους που μπορούν να σας στηρίξουν επαγγελματικά. Η επάνοδος του Ερμή στον Υδροχόο, όπου κινούνταν και τον Ιανουάριο, θα σας φέρει γενικότερα πιο κοντά στα παιδιά και στον ερωτικό σας σύντροφο. Είστε αρκετά δυνατοί και ανανεωμένοι τώρα, αν είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας. Μπορεί ο Άρης να είναι στο δικό σας ζώδιο, όμως προσοχή γιατί δεν λείπουν και οι εντάσεις ή οι βιαστικές κινήσεις που θα μπορούσαν να σας φέρουν κρυολογήματα ή και μικροατυχήματα. Σε θέματα που έχουν σχέση με το σπίτι και την οικογένειά σας ξοδεύετε αρκετά ή ασχολείστε πολύ για την διαμόρφωση, την διακόσμηση του χώρου σας ή ετοιμάζεστε να δεχθείτε φίλους στο σπίτι σας.

Σκορπιός

Για σας τους Σκορπιούς η σημερινή είναι μια μέρα κοινωνικών ή επαγγελματικών επαφών. Είναι μια καλή μέρα, για να συναντήσετε φίλους ή πρόσωπα κύρους, τα οποία θα σας βοηθήσουν στα σχέδιά σας, αν αυτά έχουν σχέση με ταξίδια, σπουδές, νομικές υποθέσεις, οι οποίες μπορεί να καθυστερούν αλλά ουσιαστικά προωθούνται. Προσπαθήστε να συσφίξετε τις σχέσεις σας με συγγενείς ή φίλους, που εδώ και καιρό μπορεί να είχαν διαρραγεί. Οικογενειακά θέματα επιστρέφουν στο προσκήνιο, όπως και τον Ιανουάριο, για να επιλυθούν. Οι Σκορπιοί των τελευταίων ημερών καλό είναι να προσέχετε και τα ηλικιωμένα πρόσωπα της οικογένειάς σας αλλά και να έρθετε πιο κοντά σε ανθρώπους που έχουν την ανάγκη σας. Το παρασκήνιο εξακολουθεί να δουλεύει πυρετωδώς και έχει σχέση με την εργασία ή ακόμα και με την υγεία σας. Μυστικές επαφές μπορεί να είναι και προς όφελός σας.

Τοξότης

Σήμερα είναι μια πάρα πολύ καλή μέρα για σας τους Τοξότες. Ένα ταξίδι, μια επαφή με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά, μια αλλαγή στα σχέδια σας σας περιμένει, αν είστε γεννημένοι αρχές Δεκεμβρίου. Αντίθετα, αν είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας, θέματα σε σχέση με το σπίτι ή την οικογένειάς σας, τα οποία σας είχαν απασχολήσει το προηγούμενο διάστημα, φαίνεται ότι αυτόν τον καιρό καταλαγιάζουν, ενώ οικεία πρόσωπα του περιβάλλοντός σας μπορούν να σας βοηθήσουν. Ένα οικονομικό σας θέμα φαίνεται ότι εξελίσσεται. Η κοινωνική σας ζωή έχει να σας δώσει πολλά, αν είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας.

Αιγόκερως

Σήμερα εσείς οι Αιγόκεροι θα ασχοληθείτε με ένα οικονομικό σας θέμα. Διευθετήστε τα οικονομικά θέματα που μπορεί να έχετε, τα οικονομικά που έχουν σχέση με άλλους (εφορίες, δάνεια, ασφάλειες). Η επιστροφή του Ερμή στον Υδροχόο σάς θυμίζει κάποιες οφειλές που μπορεί να υπάρχουν προς εσάς, ή κάποια χρήματα καθυστερημένα, τα οποία έρχονται τώρα στο προσκήνιο. Είστε σε μια φάση γοητείας, αν είστε γεννημένοι 6-7 Ιανουαρίου, και δημιουργείτε ένα ευχάριστο κλίμα γύρω σας. Οι Αιγόκεροι των τελευταίων ημερών θα πρέπει να εξακολουθείτε να προφυλάσσεστε από κρυολογήματα ή μικροατυχήματα και να αποφεύγετε τις εντάσεις με πρόσωπα κύρους.

Υδροχόος

Ο Ερμής επιστρέφει και πάλι στο δικό σας ζώδιο, αγαπητοί Υδροχόοι, και αυτό σημαίνει ότι ειδήσεις, μηνύματα, τηλεφωνήματα ή συζητήσεις που είχατε κατά τη διάρκεια του Ιανουαρίου θα σας απασχολούν μέχρι και τις 17 Μαρτίου, ειδικά εσάς που είστε γεννημένοι το δεύτερο και το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Οι μυστικές επαφές ευνοούνται την περίοδο αυτή. Οτιδήποτε έχει σχέση με ταξίδια, επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά, σπουδές, πνευματικές εργασίες, νομικές ή διαδικαστικές υποθέσεις είναι προ των πυλών. Βέβαια, ένα επαγγελματικό θέμα μπορεί να φορτίζει εσάς που είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας.

Ιχθείς

Για σας τους Ιχθύς σήμερα είναι μια καλή μέρα, για να ασχοληθείτε με την εργασία σας ή και με θέματα της υγείας σας. Κάποια πράγματα μπορούν να αλλάξουν. Τα οικονομικά σας ενδεχομένως να βελτιωθούν, ενώ αν το προηγούμενο διάστημα είχατε συζητήσεις και επαφές, φαίνεται να καθυστερούν τώρα. Παράλληλα δημιουργείται τώρα μια ολόκληρη περίοδος μέχρι τις 18 Μαρτίου, κατά την οποία εσείς μπορεί να συζητάτε σε παρασκηνιακό επίπεδο ή να συζητούν για σας οι άλλοι. Φίλοι πάντως είναι κοντά σας, η κοινωνική σας ζωή είναι ευχάριστη και σιγά σιγά σταθεροποιούνται οι σχέσεις σας. Θα πρέπει να προσέχετε την υγεία σας και την υγεία των δικών σας.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ