Παγκόσμια συγκίνηση από ιαπωνική διαφήμιση: Το μυστικό της Τζουν [βίντεο] - iefimerida.gr

Παγκόσμια συγκίνηση από ιαπωνική διαφήμιση: Το μυστικό της Τζουν [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εχουμε συνηθίσει τις διαφημίσεις εσωρούχων να εκθειάζουν το καυτό και το σέξι σώμα. Ωστόσο, μία εταιρεία εσωρούχων με έδρα την Ιαπωνία κάνει την αλλαγή, δείχνοντας μας την ομορφιά που κρύβεται μέσα μας. Κάτω από τα ρούχα μας, κάτω από το δέρμα μας, στην ψυχή μας.

Η διαφήμιση της Wacoal είναι βασισμένη σε αληθινή ιστορία και αυτό ίσως την κάνει ακόμα πιο συγκινητική. Πρόκειται για μία νεαρή φοιτήτρια, η οποία δεν μπορεί να ζήσει τη ζωή της φυσιολογικά, όπως οι κοπέλες της ηλικίας της, γιατί στην ηλικία των 18 ετών απέκτησε την κόρη της Τζουν.

Ο κόσμος όμως είναι κακός, χωρίς να ξέρει τι ακριβώς έχει συμβεί, σχολιάζει την κοπέλα και την μητρότητα της σε τόσο νεαρή ηλικία. Το αληθινό μυστικό της Τζουν, το γνωρίζει μόνο ο φίλος της και είναι πολύ διαφορετικό απ' οτιδήποτε φαντάζονται οι συμμαθητές της, δείχνοντας ένα πραγματικό εσωτερικό μεγαλείο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Διαφήμιση μυστικό εσώρουχα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ