Τα ζώδια της Τετάρτης 12 Φεβρουαρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τετάρτης 12 Φεβρουαρίου

Τα ζώδια της Τετάρτης 12 Φεβρουαρίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Η Σελήνη στον Καρκίνο αναγκάζει εσάς τους Κριούς να ασχοληθείτε και σήμερα με θέματα της οικογενειακής σας ζωής, του σπιτιού ή της ακίνητης περιουσίας σας. Κάποια από τα θέματα αυτά μπορεί να οδεύουν σε μία σταθεροποίηση, η οποία θα πραγματοποιηθεί αργότερα. Εσείς που είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας θα πρέπει να προφυλαχθείτε από κρυολογήματα ή και μικροατυχήματα και να αποφύγετε τις εντάσεις και τις ρήξεις με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σας. Κάποια σχόλια ως προς το άτομό σας, πιθανότατα και από πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, παύουν για ένα διάστημα, αλλά θα επανέλθουν από τις 18 Μαρτίου και μετά, όταν ο Ερμής θα επιστρέψει και πάλι στο ζώδιο των Ιχθύων. Θέματα που έχουν σχέση με τη συλλογική δουλειά και με τα οποία ασχοληθήκατε τον Ιανουάριο φαίνεται να καθυστερούν μέχρι το τέλος του μήνα ή να αναθεωρείτε εσείς τις απόψεις σας γι' αυτά. Από το τέλος του μήνα και μετά θα είστε πιο σίγουροι για τις αποφάσεις σας. Προσέχετε, αν είστε γεννημένοι στο τέλος Μαρτίου με αρχές Απριλίου, γιατί ο Ουρανός σάς κάνει ανυπόμονους. Μην βιαστείτε, λοιπόν, να πάρετε αποφάσεις για την προσωπική σας ζωή, τις σχέσεις σας ή τις συνεργασίες σας.

Ταύρος

Για σας τους Ταύρους σήμερα είναι μια αρκετά καλή μέρα, για να συζητήσετε με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, της οικογένειάς σας ή συγγενείς και φίλους σας. Όμως, κάποια εμπόδια μπορεί να προέρχονται είτε από την δουλειά σας είτε γενικότερα και από θέματα της υγείας σας, την οποία πρέπει να προσέχετε. Εάν είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας, 21-23 Απριλίου, επειδή ο Ερμής, ο οποίος σας έφερνε μηνύματα, ειδήσεις, τηλεφωνήματα αλλάζει ζώδιο, είναι και ανάδρομος, ίσως εσείς αναθεωρήσετε τις σκέψεις σας για κάποιους φίλους ή ακόμα και για αγαπημένα σας πρόσωπα. Ακόμη ένα οικονομικό θέμα μπορεί να προκύψει την περίοδο αυτή. Οικογενειακές υποθέσεις και θέματα σχέσεων και συνεργασιών πιέζουν ιδιαίτερα εσάς που είστε γεννημένοι μετά τις 13-15 Μαΐου. Προσέχετε αυτόν τον καιρό μην διαρραγούν οι σχέσεις σας, αφού ο Κρόνος σάς επηρεάζει και σας κάνει είτε να μαθαίνετε αλήθειες, είτε να βλέπετε να δημιουργούνται με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας κάποιες καταστάσεις, τις οποίες πρέπει να προσέξετε. Προσέχετε και την υγεία σας αλλά και την υγεία ηλικιωμένων προσώπων της οικογένειάς σας. Η Αφροδίτη, βέβαια, εξακολουθεί να ευνοεί το ζώδιο σας. Μάλιστα, αν είστε γεννημένοι 6-8 Μαΐου αυτές τις μέρες θα έχετε συναντήσεις και επαφές, οι οποίες θα είναι γλυκές και ερωτικές. Ωστόσο, το άγχος το επαγγελματικό εξακολουθεί να σας απασχολεί.

Δίδυμοι

Σήμερα είναι τελευταία μέρα που ο Ερμής, κυβερνήτης σας, βρίσκεται στους Ιχθύς. Αυτό σημαίνει ότι κάποια θέματα, τα οποία έχουν σχέση με τα επαγγελματικά σας και είναι ασαφή, επηρεάζουν εσάς που είστε γεννημένοι 21-23 Μαΐου. Αποφύγετε να πάρετε σοβαρές αποφάσεις, γιατί δεν θα έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αντίθετα, από αύριο εσείς που είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας βλέπετε θέματα τα οποία είχαν συζητηθεί τον Ιανουάριο να επανέρχονται, για να επιλυθούν. Τα οικονομικά σας αυτόν τον καιρό μπορούν να προωθηθούν. Επίσης πολλοί μπορεί να πάρετε κάποιο δώρο. Ασχοληθείτε και με την υγεία σας. Η Σελήνη εξακολουθεί και σήμερα να βρίσκεται στον Καρκίνο και να σας φέρνει πιο κοντά σε λύσεις που έχουν σχέση με τα οικονομικά σας. Πάνω από όλα είστε ιδιαίτερα δραστήριοι και δυναμικοί. Αν είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες των Διδύμων, ο Άρης εξακολουθεί να σας χαρίζει πάθος στον έρωτα ή και στην δράση σας γενικότερα. Ό,τι έχει σχέση με το εξωτερικό, με ταξίδια, σπουδές και πνευματικές εργασίες ευνοείται, ειδικά αν είστε γεννημένοι 14-15 Ιουνίου. Επίσης, ένα εμπόδιο, το οποίο παρουσιάστηκε εχθές, μπορεί τώρα να ξεπεραστεί. Πολλές αλλαγές θα έχετε εσείς που είστε γεννημένοι γύρω στις 31 Μαΐου με 2 Ιουνίου, οι οποίες έχουν σχέση με την συλλογική δουλειά και τους φίλους σας.

Καρκίνος

Εσείς οι Καρκίνοι εξακολουθείτε να φιλοξενείτε τη Σελήνη στο δικό σας ζώδιο. Έτσι, μπορείτε να ασχοληθείτε και να συζητήσετε για τα πολύ προσωπικά σας θέματα αλλά και να έρθετε πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Εάν είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας, κάτι αλλάζει στα σχέδια σας που έχουν σχέση με ταξίδια, σπουδές, νομικές ή διαδικαστικές υποθέσεις, ενώ θα ασχοληθείτε με ένα οικονομικό σας θέμα. Αν είστε γεννημένοι γύρω στις 8 Ιουλίου κάνετε υπερβολές στη συναισθηματική σας ζωή, ενώ αν είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας, η Σελήνη κινείται στις μοίρες της δικής σας ημερομηνίας γέννησης και σας δημιουργεί μια αντιφατική κατάσταση. Από τη μια έχετε μεγάλη έννοια για την οικογένεια ή την ακίνητη περιουσία σας και από την άλλη μπορεί να σταθεροποιήσετε μια σχέση ή μια συνεργασία σας γενικότερα. Αν είστε γεννημένοι γύρω στις 7-8 Ιουλίου, η Αφροδίτη ευνοεί τα σχέδιά σας και μπορείτε να προσπαθήσετε να έρθετε πιο κοντά στον σύντροφό σας και τους συνεργάτες σας. Ένα οικονομικό σας θέμα που έχει σχέση με εφορίες, δάνεια, ασφάλειες θα μπορούσε να έρθει πάλι στο προσκήνιο, για να αρχίσει να επιλύεται από αύριο, ενώ δεν αποκλείεται όλο τον Φεβρουάριο να ασχολείστε με αυτό το θέμα, το οποίο και θα καταφέρετε να επιλύσετε.

Λέων

Λέοντες, μπορεί η Σελήνη προς το παρόν να είναι στον Καρκίνο, όμως περνά στο ζώδιο σας το βράδυ, για να δημιουργήσει την μεθαυριανή Πανσέληνο, την οποία θα πρέπει να προσέχετε, ειδικά αν είστε γεννημένοι το τελευταίο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Θέματα οικογενειακά και θέματα που έχουν σχέση με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας έρχονται στο προσκήνιο. Μετακινήσεις, συζητήσεις, επαφές ευνοούνται, ενώ τα πράγματα στο χώρος της εργασίας σας προχωρούν. Ένα οικονομικό θέμα το οποίο έχει σχέση με εφορίες, δάνεια, ασφάλειες αναβάλλεται ή καθυστερεί, ενώ δεν αποκλείεται να αναθεωρείτε εσείς τις απόψεις σας γι' αυτό. Ο Ερμής θα περάσει απέναντι από το ζώδιο σας αύριο τα ξημερώματα, προκαλώντας συζητήσεις με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Θα βλέπετε τα πράγματα κάτω από ένα διαφορετικό πρίσμα και θα νιώθετε ότι θέλετε να αλλάξετε πολλά, τα οποία και θα καταφέρετε μέχρι το καλοκαίρι εσείς που είστε γεννημένοι γύρω στην 1η Αυγούστου. Ο Ουρανός σάς αλλάζει απόψεις, ιδέες και δημιουργεί νέα δεδομένα για σας.

Παρθένος

Για σας που ανήκετε στο ζώδιο της Παρθένου υπάρχουν πολλές αναθεωρήσεις, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 23-25 Αυγούστου. Με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας θα έχετε κάποιες διαφοροποιήσεις στις αποφάσεις σας. Αναθεωρείτε πολλά που αφορούν τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, ενώ το πέρασμα Ερμή στον Υδροχόο από αύριο του θα σας φέρει θέματα που έχουν σχέση με την εργασία σας. Η Πανσέληνος μπορεί να επηρεάσει τον ψυχισμό σας, ιδιαίτερα το επόμενο διήμερο. Θα πρέπει επίσης να διαφυλάξετε και την υγεία σας. Άγχη για τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο δεν παύουν να υπάρχουν. Ωστόσο, μπορείτε να επιλύσετε κάποιες διαφορές και να είστε σε μια πολύ όμορφη κατάσταση, αν είστε γεννημένοι 7-9 Σεπτεμβρίου. Προσέχετε τα έξοδα σας, μια επένδυση, την οποία θέλετε να κάνετε, ίσως καθυστερήσει ή παρουσιάσει κάποια εμπόδια, τα οποία όμως θα επιλυθούν.

Ζυγός

Εσείς οι Ζυγοί θα πρέπει να προσέξετε πολύ στον τομέα της εργασίας ή της υγείας σας. Εάν έχετε κάτι σοβαρό, ενδεχομένως να υπάρξουν και κάποια λάθη, θα πρέπει να μελετήστε πολύ προσεκτικά την πορεία της υγείας σας, ενώ στον χώρο της εργασίας σας μπορεί να υπάρχει μια γενικότερη ασάφεια. Τα δίνετε όλα στα αγαπημένα πρόσωπα, όμως η Πανσέληνος η οποία θα πραγματοποιηθεί μπορεί να φέρει διλήμματα ανάμεσα στα συναισθηματικά σας και στην κοινωνική σας ζωή. Για σας που είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας, ο Άρης δημιουργεί ανάγκη για δράση, επαφές, συμφωνίες, συζητήσεις. Ωστόσο, θα πρέπει να προφυλαχθείτε από κρυολογήματα και μικροατυχήματα. Εάν είστε γεννημένοι 1-3 Οκτωβρίου, ίσως θέλετε να αλλάξετε πολλά στη ζωή σας. Αυτό όμως είναι λίγο επικίνδυνο, με την έννοια ότι λειτουργείτε τώρα παρορμητικά και αυτό μπορεί να σας ζημιώσει. Τόσο η υπερβολή όσο και η παρορμητική σας διάθεση μπορεί να σας κάνουν να έρθετε σε ρήξεις, για τις οποίες ίσως να μετανιώσετε αργότερα.

Σκορπιός

Οικογενειακές υποθέσεις έρχονται στο προσκήνιο για σας τους Σκορπιούς που είστε γεννημένοι 24-26 Οκτωβρίου. Αναθεωρείτε κάποια πράγματα που έχουν σχέση με τα οικονομικά σας, ακόμα και με τα οικογενειακά σας. Τώρα επανέρχονται υποθέσεις με τις οποίες είχατε ασχοληθεί τον Ιανουάριο. Θα κάνετε μετακινήσεις, θα δείτε φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 7-9 Νοεμβρίου, αφού η Αφροδίτη ευνοεί και τις μετακινήσεις σας αλλά και τις συζητήσεις σας. Στον χώρο της δουλειάς σας θα προκύψουν απρόβλεπτες καταστάσεις. Ωστόσο, ο Δίας ευνοεί εσάς που είστε γεννημένοι γύρω στις 4 Νοεμβρίου, αρκεί να μην κάνετε λάθη και υπερβολές. Σαφώς, θα πρέπει να συμπαρασταθείτε σε πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, ενώ ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 15 Νοεμβρίου, δεν ευνοούνται θέματα τα οποία έχουν σχέση με ανθρώπους του περιβάλλοντός σας. Ίσως να έχετε πολλές έννοιες για αυτούς.Τοξότης

Οικογενειακές υποθέσεις απασχολούν εσάς που είστε γεννημένοι 22-24 Νοεμβρίου και σας κάνουν να αναθεωρείτε κάποιες απόψεις. Γενικότερα μπορεί να σας απασχολήσουν κάποια θέματα που έχουν σχέση με νεαρά πρόσωπα ή είναι επαγγελματικά, αν δουλεύετε στο σπίτι, ενώ είναι πιθανό και να καθυστερήσουν τα θέματα αυτά. Σήμερα, μπορείτε να ρυθμίσετε ένα οικονομικό σας θέμα, το οποίο είναι σημαντικό, αν και θα υπάρξουν κάποια εμπόδια. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 14 του μήνα δεν εμποδίζει κάποια σχέδια σας, απλώς σας φέρνει αντιμέτωπους με διλήμματα ανάμεσα σε θέματα που έχουν σχέση με τις επόμενες ημέρες και με τα μακρινά σας σχέδια. Περιμένετε κάποιες αλλαγές, αν είστε γεννημένοι γύρω στην 1η Δεκεμβρίου. Ένα οικονομικό σας θέμα φαίνεται να προωθείται.

Αιγόκερως

Εσείς οι Αιγόκεροι μπορεί να έχετε διαφορετικές απόψεις από τους φίλους ή τους συγγενείς σας, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται κάποιες αβέβαιες καταστάσεις μαζί τους. Η Αφροδίτη ευνοεί εσάς που είστε γεννημένοι 4-7 Ιανουαρίου, δημιουργώντας ένα κλίμα το οποίο είναι σημαντικό για σας και για την συναισθηματική σας ζωή, η οποία έχει περάσει διάφορες ταραχές. Εάν είστε γεννημένοι μετά τις 15 Ιανουαρίου, η ένταση δεν λείπει, ενώ κρυολογήματα και ίσως και μικροατυχήματα έρχονται στο προσκήνιο και σας φορτίζουν. Προσοχή, λοιπόν, χρειάζεται τώρα ακόμα και με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Θέματα τα οποία έχουν σχέση με την εργασία σας μην τα μεταφέρετε στην οικογένειά σας ή σε πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Κάποια πράγματα γενικότερα αλλάζουν. Πάντως, ακόμα και εσείς που είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας και έχετε διενέξεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας έχετε την στήριξη του Κρόνου, ο οποίος σταθεροποιεί τα σχέδιά σας.

Υδροχόος

Σήμερα εσείς οι Υδροχόοι μπορείτε να ασχοληθείτε και πάλι με τη δουλειά σας, η οποία σταθεροποιείται. Προγραμματίζετε κάποια ταξίδια, επαφές και συμφωνίες, οι οποίες θα είναι σημαντικές, ενώ οτιδήποτε έχει σχέση με ταξίδια, επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά, σπουδές, πνευματικές εργασίες ευνοείται. Εσείς που έχετε γενέθλια αυτές τις ημέρες φροντίστε ηλικιωμένα πρόσωπα της οικογένειάς σας, αποφύγετε να ρυθμίσετε οικονομικά θέματα και πάνω από όλα να δανείσετε ή να δανειστείτε χρήματα. Η οικογενειακή σας ζωή σας αγχώνει.

Ιχθείς

Εσείς οι Ιχθύες, εάν είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας, δηλαδή 19-21 Φεβρουαρίου, αναθεωρείτε κάποιες σκέψεις και κάποιες σχέσεις ή συνεργασίες που έχετε, λόγω της παρουσίας του Ερμή στο ζώδιό σας. Ίσως θα πρέπει να μελετήσετε προσεκτικά τα θέματα αυτά. Σήμερα είναι μια πολύ καλή μέρα για να ασχοληθείτε με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο, ενώ η Πανσέληνος ήδη αρχίζει να επηρεάζει τα σχέδια σας για το μέλλον. Η Αφροδίτη ευνοεί ιδιαίτερα εσάς που είστε γεννημένοι γύρω στις 6-8 Μαρτίου. Φίλοι μπορεί να είναι κοντά σας, ενώ αν είστε μόνοι μπορεί να βρείτε το άλλο σας μισό ανάμεσα σε φίλους.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ