Τσάι με λεμόνι και κουλουράκια για τον Σαμαρά στη Βουλή – Τι απάντησε για το αντάρτικο Κακλαμάνη [εικόνες] - iefimerida.gr

Τσάι με λεμόνι και κουλουράκια για τον Σαμαρά στη Βουλή – Τι απάντησε για το αντάρτικο Κακλαμάνη [εικόνες]

Καφεδάκι και κουλουράκια για τον Αντώνη Σαμαρά στη Βουλή – Τι απάντησε για το αν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο εντευκτήριο της Βουλής βρέθηκε ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος είχε σύντομη κουβέντα με βουλευτές της ΝΔ για τις τελευταίες εξελίξεις.
Ο πρωθυπουργός μίλησε σε ήρεμο κλίμα με τους Γιάννη Ιωαννίδη, Μάξιμο Χαρακόπουλο, Ανδρέα Ψυχάρη και άλλους, ωστόσο, δεν θέλησε να σχολιάσει το ζήτημα των υποψηφίων για το δήμο της Αθήνας.

Χαρακτηριστικά, όταν οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν για την επερχόμενη μονομαχί Σπηλιωτόπουλου - Κακλαμάνη, απάντησε «Οποιος καταθέτει υποψηφιότητα... καταθέτει».

Η λακωνική αυτή δήλωση δείχνει πως σε πρώτη φάση ο πρωθυπουργός επιθυμεί να κρατήσει χαμηλά τους τόνους αναφορικά με το αντάρτικο Κακλαμάνη.

Τσάι με λεμόνι και κουλουράκια για τον Σαμαρά στη Βουλή – Τι απάντησε για το αντάρτικο Κακλαμάνη [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Τσάι με λεμόνι και κουλουράκια για τον Σαμαρά στη Βουλή – Τι απάντησε για το αντάρτικο Κακλαμάνη [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ