Δεν έχει τέλος το σκάνδαλο με το ΙΚΑ στο Ηράκλειο -«Φέσωσαν» ένα ακόμη υποκατάστημα για σκευάσματα διατροφής - iefimerida.gr

Δεν έχει τέλος το σκάνδαλο με το ΙΚΑ στο Ηράκλειο -«Φέσωσαν» ένα ακόμη υποκατάστημα για σκευάσματα διατροφής

Δεν έχει τέλος το σκάνδαλο με το ΙΚΑ στο Ηράκλειο -«Φέσωσαν» ένα ακόμη υποκατάστ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέο «επεισόδιο» στο σίριαλ του σκανδάλου με τα σκευάσματα διατροφής στο ΙΚΑ στο Ηράκλειο. Αυτή τη φορά διαπιστώθηκε πως «φέσωσαν» και το υποκατάστημα της Νέας Αλικαρνασσού.

Οπως διαπιστώθηκε, τέσσερις επιχειρήσεις χρησιμοποιούσαν φωτοτυπημένες ιατρικές γνωματεύσεις και εισέπρατταν από το ΙΚΑ τεράστια ποσά για σκευάσματα διατροφής. Πρόκειται για το σκάνδαλο που, αρχικά, είχε εντοπιστεί στο κεντρικό υποκατάστημα του ΙΚΑ Κρήτης, στον Εσταυρωμένο Ηρακλείου, αλλά όπως αποδεικνύεται το κύκλωμα είχε «απλωθεί» και σε άλλα υποκαταστήματα.

Αυτός ήταν και ο λόγος που ξεκίνησε έλεγχος και σε άλλα υποκαταστήματα. Από αυτόν, διαπιστώθηκε ότι με τις πλαστές ιατρικές γνωματεύσεις ξεπερνούσαν το εμπόδιο του ελεγκτικού μηχανισμού και εισέπραξαν 220.504 ευρώ, όπως αναφέρει το cretalive.gr. Ελεγχος γίνεται και στο υποκατάστημα του Αγίου Μηνά, ο οποίος δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ