Τα ζώδια της Τρίτης 11 Φεβρουαρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τρίτης 11 Φεβρουαρίου

Τα ζώδια της Τρίτης 11 Φεβρουαρίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Από σας τους Κριούς η μέρα ζητά επιτακτικά να ασχοληθείτε με το σπίτι, την οικογένεια ή την ακίνητη περιουσία σας. Σίγουρα όμως κάνετε κάποια λάθη, αν είστε γεννημένοι 4-6 Απριλίου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα γίνει κάτι καταστροφικό. Όμως θέματα που έχουν σχέση με τα οικονομικά σας αλλά και με τη συλλογική δουλειά ή αγαπημένα σας πρόσωπα δεν ευνοούνται. Προσέχετε την υγεία σας και την υγεία των αγαπημένων σας και μην κάνετε αβέβαια ξεκινήματα. Μη δίνετε αφορμές για σχόλια, γιατί υπάρχει μια κακόβουλη διάθεση ως προς το άτομο σας από πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Εσείς που είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας αποφύγετε τις εντάσεις και προφυλαχθείτε από κρυολογήματα και μικροατυχήματα. Υπάρχει ένας εκνευρισμός, ο οποίος θα μπορούσε να δημιουργήσει απρόοπτα γεγονότα. Δείξτε τη στήριξή σας σε πρόσωπα που αγαπάτε, εάν σας έχουν ανάγκη.

Ταύρος

Για σας τους Ταύρους αυτή είναι μια αρκετά καλή περίοδος, ειδικά αν είστε γεννημένοι 6-8 Μαΐου. Όμως, εάν είστε γεννημένοι 13-15 Μαΐου, η μέρα θα μπορούσε να σας δείξει το σκληρό της πρόσωπο. Συμπαρασταθείτε σε πρόσωπα της οικογένειάς σας, που μπορεί να σας έχουν ανάγκη, διαφυλάξτε τις σχέσεις σας γενικότερα και προσέχετε την υγεία σας. Φίλοι θα μπορούσαν να σας δημιουργήσουν κάποια ερωτηματικά όσον αφορά την ειλικρίνειά τους. Ο ανάδρομος Ερμής σάς κάνει να αναθεωρείτε τις σκέψεις σας για πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, ειδικά αν αυτά αναμειχθούν και με τα οικονομικά σας. Στο τομέα της δουλειάς ή της υγείας σας θα πρέπει να είστε προσεκτικοί, ενώ γενικότερα ένα άγχος υπάρχει για ένα επαγγελματικό ή κοινωνικό σας θέμα. Διαφυλάξτε τον γάμο σας και αποφύγετε τις παγίδες, τις οποίες σας στήνει η Αφροδίτη εδώ και πολύ καιρό. Μπορεί να υπάρχουν πρόσωπα, τα οποία ενδιαφέρονται για σας, δεν ξέρω όμως αν υπόσχονται διάρκεια αυτές οι σχέσεις.

Δίδυμοι

Εσείς οι Δίδυμοι μπορεί είτε να είστε έτοιμοι να κατασπαταλήσετε χρήματα είτε να πρέπει να ασχοληθείτε με ένα οικονομικό, κληρονομικό ή φορολογικό σας θέμα. Υπάρχουν θέματα τα οποία πρέπει ρυθμιστούν τόσο στα οικονομικά όσο και στα συναισθηματικά σας. Ο Άρης σάς κάνει αρκετά δυνατούς, ειδικά αν είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας. Μπορεί να θέλετε να ταξιδέψετε, να χαρείτε, όμως ένα θέμα που έχει σχέση με την υγεία ή την εργασία σας, στο οποίο μάλιστα είναι αναμεμιγμένα και πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, μπορεί να σας στενοχωρήσει. Ίσως χρειαστεί να συμπαρασταθείτε σε πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, είτε συγγενικά είτε όχι. Ο Ερμής ο οποίος είναι κυβερνήτης σας, είναι ανάδρομος και καθυστερεί κάποια σχέδια ή κάποιες ελπίδες που μπορεί να είχατε εσείς που είστε γεννημένοι 21-22 Μαΐου. Μην κλείσετε συμφωνίες ή συμβόλαια, γιατί οι μέρες αυτές είναι παραπλανητικές. Αν είστε γεννημένοι το τέλος Μαΐου, οι αλλαγές στη ζωή σας έρχονται η μια μετά την άλλη και γενικότερα σας χαροποιούν, κάτι που θα δείτε ιδιαίτερα από το καλοκαίρι και μετά.

Καρκίνος

Εσείς οι Καρκίνοι των πρώτων ημερών, ενώ βρίσκεστε σε μια αρκετά καλή περίοδο, έχετε κάποιες καθυστερήσεις ή αναθεωρείτε κάποιες αποφάσεις που μπορεί να είχατε πάρει και αφορούν ταξίδια, επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά, σπουδές, πνευματικές εργασίες, νομικές υποθέσεις. Υπάρχει μια έντονη δυσαρέσκεια ως προς τις αλλαγές στα σχέδια σας. Η Σελήνη είναι στο ζώδιο σας και έτσι θα ασχοληθείτε με τα πολύ προσωπικά σας θέματα. Όμως αν είστε γεννημένοι 6-8 Ιουλίου, κάπου έχετε χάσει τον έλεγχο των οικονομικών και συναισθηματικών σας υποθέσεων. Αποφύγετε να ξοδέψετε πολλά χρήματα και προσέχετε κάποιες οικογενειακές καταστάσεις, αν είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας. Υπάρχει ένας εκνευρισμός, θέλετε να μετακινηθείτε, να ασχοληθείτε με την οικογένεια ή την ακίνητη περιουσία σας, τομείς που θα σας προβληματίζουν για αρκετό καιρό. Σήμερα οικονομικά θέματα αναμεμιγμένα με τα συναισθηματικά σας δεν έχουν μια καλή πορεία. Προσέχετε την υγεία σας και την υγεία των δικών σας.

Λέων

Δεν είναι μια καλή μέρα για σας τους Λέοντες σήμερα, ειδικά αν είστε γεννημένοι 14-16 Αυγούστου. Το τετράγωνο Ήλιου - Κρόνου δεν είναι ευνοϊκό για τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας αλλά και για συζητήσεις ή επαφές με ένα πρόσωπο του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Συμπαρασταθείτε του αν σας έχει ανάγκη. Οτιδήποτε μπορεί να ξεκινήσετε σήμερα δεν θα έχει καλή έκβαση, οπότε περιμένετε μια καλύτερη εποχή. Ένα οικονομικό θέμα φαίνεται να οπισθοδρομεί αυτή τη στιγμή, να μην έχει την πορεία που εσείς θέλετε, πολύ περισσότερο μάλιστα αν έχει σχέση με τα οικονομικά, φορολογικά ή κληρονομικά σας θέματα. Έχετε αρκετές μετακινήσεις και αρκετές συζητήσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Ο Ουρανός σάς δημιουργεί την ανάγκη να αλλάξετε πολλά στη ζωή σας, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στην 1η Αυγούστου. Οι αλλαγές αυτές θα πραγματοποιηθούν, αλλά σε λίγους μήνες.

Παρθένος

Για σας που ανήκετε στο ζώδιο της Παρθένου υπάρχουν πολλά τα οποία πρέπει να σταθμίσετε αυτή τη στιγμή. Ίσως να αναθεωρήσετε τις απόψεις σας για κάποια πρόσωπα του περιβάλλοντός σας ή για σχέσεις και συνεργασίες σας, αν είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας. Θέματα τα οποία έχουν σχέση με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο είναι σε μια αρκετά καλή φάση, ειδικά αν είστε γεννημένοι 5-7 Σεπτεμβρίου. Βεβαίως, το στοιχείο της υπερβολής δεν λείπει σήμερα, γι αυτό θα πρέπει να προσέχετε. Επίσης θα πρέπει να προσέχετε τα θέματα που έχουν σχέση με την υγεία ή την εργασία σας καθώς και με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Μην κάνετε έξοδα και αποφύγετε να εμπλακείτε σε μια οικονομική συναλλαγή ή σύμφωνία, η οποία δεν υπόσχεται διάρκεια.

Ζυγός

Για σας τους Ζυγούς σήμερα είναι μέρα υπερβολής. Θα πρέπει να ασχοληθείτε με την οικογένεια σας, την ακίνητη περιουσία σας, με τα αρκετά έξοδα που κάνετε αυτόν τον καιρό, όπως επίσης και με την κοινωνική σας ζωή. Όμως ένα οικονομικό θέμα που έχει σχέση με τους φίλους φας ή με τη συλλογική δουλειά δεν έχει το απαιτούμενο αποτέλεσμα. Προσέχετε, λοιπόν, μην αναμίξετε φίλους με τα οικονομικά σας και συμπαρασταθείτε σε ανθρώπους που μπορεί να σας έχουν ανάγκη. Δημιουργικότατοι είστε εσείς που είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας, όμως θα πρέπει να αποφύγετε τις υπερβολές. Στον τομέα της δουλειάς ή της υγείας σας θα αναθεωρήσετε πολλά από αυτά που ισχύουν αυτή τη στιγμή. Ίσως αναθεωρήσετε κάποιες αποφάσεις που είχατε πάρει παλιότερα ή δείτε να καθυστερούν κάποια σχέδιά σας. Είστε έτοιμοι να αλλάξετε πολλά στη ζωή σας, αν είστε γεννημένοι γύρω στην 1η Οκτώβρη. Προσέχετε γενικότερα τη ζωή σας και τις αλλαγές τις οποίες θέλετε να ακολουθήσετε, εάν δεν είστε σίγουροι για το επόμενο βήμα.

Σκορπιός

Για σας τους Σκορπιούς είναι μια μέρα που μπορεί να υπόσχεται πολλά: ταξίδια, μελλοντικά σχέδια, σπουδές, νομικές διαδικασίες. Φίλοι μπορεί να σας βοηθούν. Ωστόσο, είναι μια πολύ δύσκολη μέρα για σας που είστε γεννημένοι μετά τις 13 Νοεμβρίου. Ίσως ένα επαγγελματικό ή και οικογενειακό σας θέμα να σας φορτίσει ιδιαίτερα. Προσέχετε, λοιπόν. Γενικότερα, είναι ακατάλληλη μέρα για να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα ή να διευθετήσετε κάποιες παλιές υποθέσεις σας. Η συναισθηματική σας ζωή ή θέματα που αφορούν τα παιδιά παίρνουν μια νέα τροπή, με τον ανάδρομο Ερμή, την οποία ίσως να μην περιμένατε, ειδικά αν είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας. Έχετε άγχος, ενώ ένα παρασκήνιο εξακολουθεί να κινείται πυρετωδώς.

Τοξότης

Μπορεί ο Δίας, κυβερνήτης σας, να υπόσχεται πολλά σε οικονομικό και επαγγελματικό επίπεδο για σας τους Τοξότες, όμως δεν είναι καλή μέρα, για να κάνετε μια συζήτηση με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας για ένα οικονομικό θέμα που σας απασχολεί. Συγγενείς ή φίλοι μπορεί να σας προβληματίσουν, παρά το γεγονός ότι τα οικονομικά σας υπόσχονται βελτίωση. Αν είστε γεννημένοι τις δύο τρεις πρώτες μέρες του ζωδίου σας, δεν φαίνεται να είναι και η καταλληλότερη περίοδος, για να κάνετε συζητήσεις για την οικογένεια και την ακίνητη περιουσία σας ή να προωθήσετε σχετικά θέματα. Αντίθετα, αν είστε γεννημένοι αρχές Δεκεμβρίου, θα υπάρξει μια αλλαγή για σας, η οποία θα είναι σημαντική. Οτιδήποτε έχει σχέση με την εργασία σας θα μπορούσε να αποδώσει τα καλύτερα την περίοδο αυτή.

Αιγόκερως

Για σας τους Αιγόκερους σήμερα είναι σαν να έχετε την προσωπική σας Πανσέληνο. Η Σελήνη απέναντι από το δικό σας ζώδιο σας φέρνει πιο κοντά στον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, αλλά με μια κάποια επικριτική διάθεση. Θα πρέπει να ακούσετε και τα αιτήματα του συντρόφου σας. Υπάρχει μια υπερβολή, αν είστε γεννημένοι 4-6 Ιανουαρίου. Όμως ένα θέμα της εργασίας ή της υγείας σας μπορεί να σας φορτίσει την περίοδο αυτή. Ενδεχομένως να αλλάξετε γνώμη για κάποια πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, είτε είναι συγγενείς σας είτε είναι φίλοι σας είτε είναι συνεργάτες σας. Κάποια θέματα καθυστερούν ή η πορεία τους δεν σας βρίσκει σύμφωνους. Προσοχή, λοιπόν! Αλλαγές και απρόοπτα γεγονότα θα έχετε, αν είστε γεννημένοι γύρω στην Πρωτοχρονιά. Σε οτιδήποτε έχει σχέση με οικογενειακές καταστάσεις θα υπάρξουν κάποιες μη αναμενόμενες αλλαγές.

Υδροχόος

Μια καλή μέρα είναι η σημερινή για σας τους Υδροχόους, ώστε να ασχοληθείτε με την εργασία σας, η οποία έχει να δώσει πολλά. Επίσης και οι μυστικές επαφές ευνοούνται. Είστε πολύ δυνατοί αυτή την περίοδο. Ένα οικονομικό θέμα σας είτε σάς κάνει να το ξανασκέφτεστε είτε καθυστερεί, παρά το γεγονός ότι ο Ουρανός, κυβερνήτης σας, σας ανοίγει νέους δρόμους. Όμως αν είστε γεννημένοι σαν σήμερα, προσέχετε πάρα πολύ την κοινωνική σας ζωή, τον γάμο σας ή ακόμα και πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, τα οποία μπορεί να έχουν προβλήματα και να χρειάζονται την συμπαράστασή σας. Προσέχετε την υγεία σας και μην κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα σήμερα.

Ιχθείς

Για σας τους Ιχθύς είναι μια μέρα περίεργη. Σχέδια που είχατε κάνει γυρίζουν πίσω, δεν ευνοούνται. Η συναισθηματική σας ζωή φαίνεται να είναι ιδιαίτερα καλή, όμως ένα οικογενειακό θέμα σάς καλεί να σκεφτείτε και να ξανασκεφτείτε κάποια πράγματα. Προσέχετε την υγεία σας και την υγεία των δικών σας ανθρώπων και αφήστε κάποιους φίλους, τους οποίους ίσως έχετε και ανάγκη, να σας βοηθήσουν την περίοδο αυτή.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ