Εντυπωσιακές εικόνες από ελικόπτερο: Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος από ψηλά [βίντεο] - iefimerida.gr

Εντυπωσιακές εικόνες από ελικόπτερο: Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος από ψηλά [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα έργα στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, εκεί που θα στεγαστούν σε λίγα χρόνια η Εθνική Βιβλιοθήκη και η Λυρική Σκηνή, βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Στο εργοτάξιο, αλλά από μία διαφορετική «γωνία», βρέθηκαν συντελεστές του popaganda.gr και απαθανάτισαν με μοναδικό τρόπο την εξέλιξη των εργασιών. Η λήψη είναι από ελικόπτερο και αποτυπώνει με λεπτομέρειες τις εργασίες που εκτελούνται στο μεγαλύτερο εργοτάξιο πολιτισμού της Ευρώπης.Υπενθυμίζεται πως στη θέση του παλιού ιπποδρόμου θα πάρει ένα πάρκο που θα εξυπηρετεί τους κατοίκους των γύρω περιοχών.

Περισσότερες λεπτομέρειες από τη φωτογραφική ξενάγηση με εικόνες του Νίκου Κατσαρού, πολλά στοιχεία για την κατασκευή και μια συνέντευξη του Γιάννη Τροχόπουλου που είναι ο γενικός συντονιστής του Κέντρου Πολιτισμού στο popaganda.gr

Βίντεο: Γεράσιμος Δομένικος, Χρήστος Λενακάκης
Φωτογραφία: Νίκος Κατσαρός

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ