Το ξεχασμένο πουκάμισο του πρώην -Μετατρέψτε το σε φόρεμα, φούστα ή μπλούζα με δυο απλές κινήσεις [βίντεο] - iefimerida.gr

Το ξεχασμένο πουκάμισο του πρώην -Μετατρέψτε το σε φόρεμα, φούστα ή μπλούζα με δυο απλές κινήσεις [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χωρίσατε και έφυγε από το σπίτι.Οπως μάζευε, όμως, τα πράγματά του ξέχασε κάποια από αυτά στη ντουλάπα σας. Από αφηρημάδα, από πίεση, ή για... ενθύμιο, δεν έχει σημασία. Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο: κάθε φορά που βλέπετε πεταμένο, στο κάτω μέρος της ντουλάπας, εκείνο το πουκάμισό του γίνεστε έξω φρενών και απειλείτε ότι θα το κάψετε. Επειδή, όμως, δεν έχετε χρόνο το αφήνετε για μια άλλη φορά. Οταν θα βρείτε. Μην το κάνετε, γιατί μπορείτε να πάρετε την εκδίκησή σας, μετατρέποντας το πουκάμισο του πρώην σας, με κάποιες πολύ απλές κινήσεις και δίχως βελόνα και κλωστή σε σέξι φόρεμα, ή μια κομψή φούστα ή ακόμη και σε ένα άκρως θηλυκό τοπ. Το μοντέλο Μαρίνα Ζβιλντρίνα σάς δείχνει τον τρόπο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ φίλος πουκάμισο Μαλβίνα Ζβιλντρίνα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ