«Κελεπούρι» έχει βρει η Βικτόρια Μπέκαμ -Ο Ντέιβιντ μαγειρεύει, πηγαίνει στο σούπερ μάρκετ και φροντίζει τα παιδιά - iefimerida.gr

«Κελεπούρι» έχει βρει η Βικτόρια Μπέκαμ -Ο Ντέιβιντ μαγειρεύει, πηγαίνει στο σούπερ μάρκετ και φροντίζει τα παιδιά

«Κελεπούρι» έχει βρει η Βικτόρια Μπέκαμ -Ο Ντέιβιντ μαγειρεύει
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πώς να μην κάνει τα στραβά μάτια στις φήμες για απιστίες που κυκλοφορούν κατά καιρούς, η Βικτόρια Μπέκαμ; Οπως φαίνεται, έχει βρει το... κελεπούρι, οπότε λογικό είναι να συγχωρεί και κάποια από τα παραστρατήματα του συζύγου της.

Περιγράφοντας μία ημέρα από τη ζωή του, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, είναι -κατά τα δικά του λεγόμενα, τουλάχιστον- ο τέλειος σύζυγος. Μαγειρεύει, πηγαίνει στο σούπερ μάρκετ και φροντίζει τα τέσσερα παιδιά της οικογένειας. Τι άλλο να ζητήσει η πολυάσχολη Βικτόρια;

«Ξυπνάω νωρίς. Κάνω ένα ντους, βάζω αποσμητικό, after shave και υδατική και φτιάχνω τα μαλλιά μου. Ξυπνάω τα παιδιά στις 7.30 και το να συντονίσω και τα τέσσερα είναι μια πρόκληση. Ετοιμάζω πρωινό, κάτι υγιεινό, αλλά αν θέλουν και καμιά τηγανίτα, τη φτιάχνω. Τα πηγαίνω στο σχολείο και, αν είμαστε τυχεροί, δεν μας βομβαρδίζουν οι παπαράτσι.Το μόνο που δεν συνοδεύω μέχρι την πόρτα, είναι ο Μπρούκλιν. Μερικές φορές με αναγκάζει να τον αφήνω στο απέναντι πεζοδρόμιο. Δεν είναι κουλ να σε πηγαίνει ο μπαμπάς σου στο σχολείο» έγραψε ο Μπέκαμ στην Sunday Times, περιγράφοντας μία συνηθισμένη ημέρα της ζωής του.

Πέρα από μπαμπάς που προσέχει ιδιαιτέρως την εξωτερική του εμφάνιση -άλλωστε έχει και τη φήμη του συμβόλου του σεξ να συντηρήσει- και βάζει εκατομμύρια στις καταθέσεις του από τα συμβόλαια, ο Μπέκαμ κάνει κι άλλα. Για παράδειγμα, ψωνίζει ο ίδιος στο σούπερ μάρκετ, αφού όπως λέει «οι άνθρωποι εκπλήσσονται, αλλά είναι εύκολο. Ξέρω ακριβώς τι θέλουν τα παιδιά και τι αρέσει στη Βικτόρια».

Σε άλλα απλά και καθημερινά πράγματα, όταν η οικογένεια έμενε στο Λος Αντζελες είχαν γείτονα τον Τομ Κρουζ, με τον οποία έβλεπαν συχνά ταινίες, λατρεύει τα lego και ξέρει να μαγειρεύει. Οπως λέει, δεν νιώθει διαφορετικός. «Είμαι παντρεμένος, έχω τέσσερα παιδιά, τα πάω το πρωί στο σχολείο και το βράδυ μαγειρεύω δείπνο» κατέληξε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ