Αδωνις για Τζιτζικώστα: Νέος είναι ακόμη, να σεβαστεί την απόφαση Σαμαρά - iefimerida.gr

Αδωνις για Τζιτζικώστα: Νέος είναι ακόμη, να σεβαστεί την απόφαση Σαμαρά

Αδωνις για Τζιτζικώστα: Νέος είναι ακόμη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υπάρχει και ιεραρχία στα κόμματα. Αυτό το μήνυμα έστειλε ο Αδωνις Γεωργιάδης στον Απόστολο Τζιτζικώστα, καλώντας τον να σεβαστεί την απόφαση του Αντώνη Σαμαρά, σχετικά με την επιλογή υποψηφίου για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

«Την εποχή αυτή δεν πρέπει να δημιουργούμε προβλήματα στον πρωθυπουργό, πρέπει να τον διευκολύνουμε», είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Υγείας, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ενώ πρόσθεσε πως ο κ. Τζιτζικώστας είναι πολύ νέος και έχει δρόμο μπροστά του. Μάλιστα, τον συμβούλεψε -από τον τηλεοπτικό «αέρα»- να μην επιμείνει στη θέση του να είναι υποψήφιος στην Κεντρική Μακεδονία, καθώς κάτι τέτοιο θα βλάψει τις προοπτικές του για το μέλλον.

Ο κ. Τζιτζικώστας είχε ανακοινώσει την κάθοδό του στην περιφέρεια, προκαλώντας αντιδράσεις στη ΝΔ, καθώς λίγες ώρες αργότερα το κόμμα ανακοίνωσε ως επίσημο υποψήφιο τον Γιάννη Ιωαννίδη.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ