Το χατίρι που έκαναν για πρώτη φορά οι Ευρωπαίοι στον Στουρνάρα -Η μεγάλη χαρά του υπουργού Οικονομικών - iefimerida.gr

Το χατίρι που έκαναν για πρώτη φορά οι Ευρωπαίοι στον Στουρνάρα -Η μεγάλη χαρά του υπουργού Οικονομικών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Πρώτη φορά μου το κάνουν αυτό» είπε γεμάτος ευχαρίστησε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας αναφερόμενος στους Ευρωπαίους που όπως εξήγησε του έκαναν για μια φορά το χατίρι.

Ποιο ήταν το χατίρι; Τον άφησαν πρωτού να ανέβει στο βήμα του ομιλητή να φάει. «Συνήθως με αφήνουν να μιλήσω και μετά με αφήνουν να τρώω και μου κάθετε στο στομάχι» έλεγε χαρακτηριστικά ο υπουργός Οικονομικών την περασμένη εβδομάδα που βρέθηκε στη Φρανκφούρτη σε μια κλειστή λέσχη, σε έναν πύργο του 19ου αιώνα σε συνέδριο επιχειρηματιών. Μάλιστα όπως σημειώνει ο «Βηματοδότης» ο κ. Στουρνάρας μόλις προσήλθε στην εκδήλωση αντί να τους καλησπερίσει τους είπε: «Ηρθα εδώ για να σπάσω τα στερεότυπα που έχετε για την Ελλάδα».

Για την ιστορία πριν μιλήσει ο υπουργός Οικονομικών έφαγε σολομό με πουρέ, σαλάτα με αβοκάντο, κρεμ μπουλέ τα οποία συνόδευσε με εκλεκτό κρασί.

Φωτογραφία αρχείου: Fosphotos

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ