Θα πάει ο Παπακωνσταντίνου στον Κ.Τ.Ε Οικονομικών; - iefimerida.gr

Θα πάει ο Παπακωνσταντίνου στον Κ.Τ.Ε Οικονομικών;

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αυτό είναι το ερώτημα που αιωρείται μεταξύ των μελών του Κοινοβουλευτικού Τομέα Εργασίας του ΠΑΣΟΚ. Βλέπετε, όποτε κατά καιρούς ο τσάρος αναγκάζεται να ενημερώσει τους βουλευτές της συμπολίτευσης δέχεται σκληρές επιθέσεις αναφορικά με την οικονομική πολιτική που ακολουθείται. Μάλιστα, η απορία δημιουργήθηκε στους βουλευτές όταν η ανακοίνωση από το γραφείο τύπου του κόμματος ανέφερε μεν την ώρα και το θέμα της συζήτησης, όχι όμως αν θα παρίσταται και ο αρμόδιος υπουργός. Κάτι που δεν ισχύει για τους Κ.Τ.Ε Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής αλλά και Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης όπου θα παραστούν ενώπιον των βουλευτών η Τίνα Μπιρμπίλη και ο Γιάννης Ραγκούσης, αντίστοιχα.

Εξάλλου, σήμερα, το θέμα συζήτησης θα είναι η αναμόρφωση του πλαισίου λειτουργίας του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων, του Οργανισμού Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους, Δημοσίων Επιχειρήσεων και Οργανισμών και σύστασης Γενικής Γραμματείας Δημόσιας Περιουσίας.

Για όσους παρακολουθούν από κοντά τα τεκταινόμενα στο κυβερνών κόμμα, εντύπωση προκάλεσε η ανακοίνωση της ΑΔΕΔΥ μέσω της οποίας εκφράζει την αντίθεσή της στην ιδιωτικοποίηση του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων που επιχειρείται με το προτεινόμενο σχέδιο νόμου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ