O Kασιδιάρης στους σεισμόπληκτους της Κεφαλονιάς -Πώς τον υποδέχθηκαν οι κάτοικοι [εικόνες] - iefimerida.gr

O Kασιδιάρης στους σεισμόπληκτους της Κεφαλονιάς -Πώς τον υποδέχθηκαν οι κάτοικοι [εικόνες]

kasidiaris
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μικτή υποδοχή επεφύλαξαν οι κάτοικοι της Κεφαλονιάς στον Ηλία Κασιδιάρη και το κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής που επισκέφθηκαν το σεισμόπληκτο νησί για να δουν από κοντά τα προβλήματα που άφησε πίσω του ο σεισμός. Μαζί με το κλιμάκιο της ΧΑ στην Κεφαλονιά έφθασαν και δύο νταλίκες με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης έκαναν λόγο για «εμφύλιο» μεταξύ των κατοίκων με αφορμή την επίσκεψη Κασιδιάρη, καθώς κάποιοι έσπευσαν να χαιρετήσουν τον υπόδικο βουλευτή, ενώ άλλοι τον αποδοκίμασαν λέγοντας του να πάρει πίσω τα τρόφιμα της ΧΑ. Υπήρχαν ωστόσο κι εκείνοι που χειροκρότησαν την κίνηση αυτή, τονίζοντας πως η Χρυσή Αυγή είναι το πρώτο κόμμα που έφερε τρόφιμα και είδη πρωτης ανάγκης στο νησί. H Χρυσή Αυγή πάντως διαψεύδει κατηγορηματικά τα περί αποδοκιμασιών σε βάρος των μελών του κλιμακίου.

O Kασιδιάρης στους σεισμόπληκτους της Κεφαλονιάς -Πώς τον υποδέχθηκαν οι κάτοικοι [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ο Ηλίας Κασιδιάρτης επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Ληξουρίου, το κλειστό γυμναστήριο, όπου στεγάζονται προσωρινά ηλικιωμένοι και ευπαθείς ομάδες, τον χώρο συγκέντρωσης και διανομής τροφίμων καθώς και το γήπεδο όπου έχουν τοποθετηθεί οι σκηνές.

O Kασιδιάρης στους σεισμόπληκτους της Κεφαλονιάς -Πώς τον υποδέχθηκαν οι κάτοικοι [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ