Ιωαννίδης: «Hταν ξεκάθαρο, ο Σαμαράς ήθελε να κατέβω υποψήφιος» - iefimerida.gr

Ιωαννίδης: «Hταν ξεκάθαρο, ο Σαμαράς ήθελε να κατέβω υποψήφιος»

Ιωαννίδης: «Hταν ξεκάθαρο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνέχεια στον εμφύλιο που έχει προκληθεί στη Νέα Δημοκρατία, σχετικά με την υποψηφιότητα στην Κεντρική Μακεδονία, έδωσε ο Γιάννης Ιωαννίδης. Ο βουλευτής δήλωσε πως ήταν ξεκάθαρη επιθυμία του κόμματος να είναι υποψήφιος, ενώ πρόσθεσε πως λυπάται για τη διάσπαση που προκάλεσε η υποψηφιότητα του Απόστολου Τζιτζικώστα.

«Ηταν ξεκάθαρο στη ΝΔ ότι ήθελαν να κατέβω υποψήφιος στην Κεντρική Μακεδονία», δήλωσε μιλώντας στο MEGA, ενώ πρόσθεσε πως η πρώτη νύξη του Αντώνη Σαμαρά για το θέμα είχε γίνει πριν από πολλούς μήνες.

«Η ομάδα πρέπει να είναι ενωμένη» τόνισε, αναφερόμενος στην υποψηφιότητα του κ. Τζιτζικώστα και πρόσθεσε πως δεν πάει κόντρα στους συναδέλφους του και ότι πιστεύει στην έννοια της ομάδας. «Δεν τρώω κανένα λούκι λόγω του Τζιτζικώστα. Δεν έχω φοβηθεί ποτέ κανέναν. Δίνω μάχη για τον τόπο μου και θέλω να επιστρέψω στη Μακεδονία», πρόσθεσε.

Απαντώντας στο αν περιμένει τη στήριξη του Παναγιώτη Ψωμιάδη, απάντησε: «Εχω καλές σχέσεις μαζί του. Δεν έχω τίποτα να χωρίσω».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ