Πυρά Κουτσούμπα εναντίον κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ για τις αυξήσεις στα διόδια - iefimerida.gr

Πυρά Κουτσούμπα εναντίον κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ για τις αυξήσεις στα διόδια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βολές όχι μόνο κατά της κυβέρνησης των ΝΔ – ΠΑΣΟΚ, αλλά και κατά των προτάσεων του ΣΥΡΙΖΑ για το ζήτημα των διοδίων εξαπολύει με δήλωσή του ο γενικός γραμματέας της Κ.Ε. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

«Δεν αντέχει άλλο ο λαός μας να χρυσοπληρώνει ακόμα και τους δρόμους. Οι νέες αυξήσεις - φωτιά στα διόδια είναι απαράδεκτες, προκαλούν» τονίζει σε δήλωσή του ο κ. Κουτσούμπας.

«Η λαϊκή κατακραυγή πρέπει να κατευθυνθεί τόσο απέναντι στη συγκυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ για τις προκλητικές αυξήσεις στα διόδια, αλλά και στις εναλλακτικές προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ που τώρα μιλά για επιβολή «αναλογικών διοδίων», δηλαδή πάλι ο λαός να ακριβοπληρώνει τα διόδια», προσθέτει ο επικεφαλής του ΚΚΕ, το οποίο, όπως σημειώνει, έχει καταθέσει ήδη τροπολογία για την πλήρη κατάργηση όλων των διοδίων.

«Αυτή αποτελεί και τη μόνη, φιλολαϊκή λύση» καταλήγει ο κ. Κουτσούμπας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ