Το Vision C3 είναι το μεθεπόμενο όραμα της Skoda - iefimerida.gr

Το Vision C3 είναι το μεθεπόμενο όραμα της Skoda

Το Vision C3 είναι το μεθεπόμενο όραμα της Skoda
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί το επόμενο μεγάλο νέο της Skoda να είναι το καινούργιο Fabia που αναμένεται προς τα τέλη του 2015, αλλά αυτό δεν την εμποδίζει να τρέχει παράλληλα και άλλα προγράμματα εξέλιξης νέων μοντέλων. Όπως αυτό ενός καινούργιου, μεγάλου τετράθυρου κουπέ, που θα έχει μήκος κοντά στα 4,60 μέτρα και σχεδιαστικά θα παραπέμπει στο Passat CC. Έτσι και το Vision C, όπως εικάζουμε από το πρώτο σκίτσο του, θα έχει χαμηλό ύψος οροφής και τα παράθυρα θα είναι χωρίς πλαίσια.

Βάση του θα είναι το νέο μεταβλητό πλαίσιο MQB της ομίλου VW, ενώ περαιτέρω πληροφορίες πολύ απλά δεν υπάρχουν. Έτσι, προς το παρόν και μέχρι το σαλόνι της Γενεύης στις αρχές Μαρτίου όπου θα παρουσιαστεί το πρωτότυπο, το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι πως το Vision C ή όπως αλλιώς θα ονομάζεται τελικά αποτελεί την απόδειξη της στροφής της Skoda προς κατηγορίες με ακόμα μεγαλύτερο κύρος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μοντέλο Γενεύη Skoda
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ