«Οχι» της επιτροπής στη Βουλή για άρση ασυλίας του Καμμένου -Είχε καταθέσει μήνυση σε βάρος του ο Αρης Πορτοσάλτε - iefimerida.gr

«Οχι» της επιτροπής στη Βουλή για άρση ασυλίας του Καμμένου -Είχε καταθέσει μήνυση σε βάρος του ο Αρης Πορτοσάλτε

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Aπερρίψε η αρμόδια επιτροπή της βουλής τις αιτήσεις για άρση ασυλίας του Πάνου Καμμένου, που είχε αποστείλει η Εισαγγελία, μετά τις μηνύσεις που είχαν κατεθέσει σε βάρος του προέδρου των ΑΝΕΛ ο δημοσιογράφος Αρης Πορτοσάλτε και ο υπουργός Υγείας, Αδωνις Γεωργιάδης. Ο κ. Καμμένος είχε κατηγορήσει τους δύο προαναφερθέντες ως ηθικούς αυτουργούς της επίθεσης που είχε δεχθεί στο Κερατσίνι, μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Ο Αρης Πορτοσάλτε είχε καυτηριάσει στην εκπομπή του τις προτροπές του προέδρου των ΑΝΕΛ, στη Θεσσαλονίκη, για λιντσάρισμα δημάρχου, Αριστοτέλη Χρήστου Πάχτα.

Την πρόταση για άρση της ασυλίας του Πάνου Καμένου, με αφορμή την μήνυση Πορτοσάλτε, καταψήφισαν οι βουλευτές-μέλη της επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, των ΑΝΕΛ, της Χρυσής Αυγής και του ΚΚΕ. «Ναι» ψήφισαν οι βουλευτές της ΝΔ Χρήστος Μαρκογιαννάκης, Βασίλης Υψηλάντης και Κυριάκος Βιρβιδάκης. «Παρών» ψήφισαν ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ και ο ανεξάρτητος Μάρκος Μπόλαρης.

Στην πρόταση, με βάση τη μήνυση του κ. Γεωργιάδη, υπήρξαν οκτώ αρνητικές ψήφοι και δύο «παρών» από Χρυσή Αυγή και ΚΚΕ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ