Τα ζώδια της Παρασκευής 7 Φεβρουαρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Παρασκευής 7 Φεβρουαρίου

Τα ζώδια της Παρασκευής 7 Φεβρουαρίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Για σας τους Κριούς η Παρασκευή είναι μέρα κατά την οποία θα πρέπει να ασχοληθείτε με ένα οικονομικό σας θέμα, το οποίο όμως είναι κάπως δύσκολο να οριστικοποιηθεί. Το Σάββατο θα πρέπει να προσέξετε θέματα τα οποία έχουν σχέση με την επικοινωνία σας. Ίσως αλλάξει η ώρα σε κάποια συνάντησή σας, ίσως να υπάρξουν κάποιες αλλαγές, οι οποίες δεν θα είναι ευνοϊκές. Η Κυριακή είναι μια θαυμάσια μέρα, για να δείτε φίλους να προωθήσετε τα σχέδιά σας, τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας αλλά και να περάσετε γενικά μια όμορφη Κυριακή. Ο ανάδρομος Ερμής τώρα, μπορεί να φέρει καθυστερήσεις, παρανοήσεις και λάθη σε θέματα που έχουν σχέση με τη δουλειά σας και στα οποία ίσως είναι αναμεμιγμένα και πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Γενικά, η κοινωνική σας ζωή είναι ευχάριστη, παρά το γεγονός ότι υπάρχουν κάποιες υπερβολές. Πρόσωπα κύρους ενδεχομένως να σας αποδέχονται, να σας βοηθούν. Ωστόσο, προσέξτε εσείς που είστε γεννημένοι γύρω στις 4 Απριλίου, γιατί είναι πιθανό να κάνετε κάποιες υπερβολές που μπορεί να σας εκθέσουν. Μην δίνετε αφορμές για σχόλια την περίοδο αυτή, παρά το γεγονός ότι είστε πολύ προσεκτικοί και νομίζω πως δεν θα υπάρξει τέτοια περίπτωση. Ο Άρης απέναντι από το ζώδιό σας προκαλεί κρυολογήματα ή μικροατυχήματα για σας που είστε γεννημένοι μετά τις 15 Απριλίου. Μην τρέχετε όταν οδηγείτε, μη βιάζεστε όταν χειρίζεστε μεταλλικά αντικείμενα και προσέχετε τις σχέσεις σας πάνω από όλα με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Αν τώρα παρουσιαστούν κάποιες εμπλοκές στις σχέσεις σας, να ξέρετε ότι αυτό θα χρειαστεί αρκετός καιρός μέχρι να τις τακτοποιήσετε. Δηλαδή αν μια σχέση διαταράσσεται τώρα, μπορεί τα προβλήματα που θα προκύψουν να φανούν ακόμα και μέχρι τον Ιούλιο. Προσοχή, λοιπόν! Αν είστε γεννημένοι γύρω στην Πρωταπριλιά θα νοιώθετε την ανάγκη να κάνετε πολλές αλλαγές, τις οποίες όμως θα πρέπει να μελετήσετε προσεκτικά.

Ταύρος

Η Παρασκευή είναι η τελευταία μέρα που η Σελήνη βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο. Έτσι, θέλετε να ασχοληθείτε με τα πολύ προσωπικά σας θέματα. Όμως εσείς που είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας μπορεί να νιώσετε μια πίεση, μια ένταση, η οποία προέρχεται από τον σύντροφό σας και τους συνεργάτες σας. Φίλοι, στους οποίους υπολογίζατε, αυτόν τον καιρό ίσως να γίνουν αιτία, ώστε να γίνουν κάποιες παρεξηγήσεις, παρανοήσεις ή λάθη, ειδικά αν είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας, δηλαδή 22-24 Απριλίου. Ωστόσο, αυτή είναι μια θαυμάσια περίοδος για σας που είστε γεννημένοι γύρω στις 5 Μαΐου. Συναντήσεις και επαφές, που καθυστερούσαν και τις περιμένατε, τώρα μπορεί να πραγματοποιηθούν. Για ένα οικογενειακό σας θέμα θα μπορούσατε να έχετε εσείς τον πάνω λόγο, ώστε να πραγματοποιηθεί. Το Σάββατο μην ασχοληθείτε με ένα οικονομικό θέμα, γιατί μάλλον μπορεί να γίνουν λάθη ή εξαπατήσεις. Μην δανείσετε χρήματα και μην δανειστείτε. Η Κυριακή είναι καταλληλότερη μέρα, για να ρισκάρετε και για να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που θα μπορούσαν ίσως να βοηθήσουν στα οικονομικά σας, ή ακόμα και σε ένα θέμα της εργασίας σας, θα μπορούσα να πω. Ή κάποια πρόσωπα του περιβάλλοντός σας θα μπορούσαν να παρέμβουν σε κάποιες παρεξηγήσεις που μπορεί να γίνονται με κοντινά σας πρόσωπα. Πλησιάζει ο καιρός που εσείς που είστε γεννημένοι γύρω στην 1 Μαΐου θα έχετε βοήθεια από πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Τον επόμενο μήνα θα φανούν τα αποτελέσματα των προσπαθειών που κάνετε τώρα.

Δίδυμοι

Για σας τους Διδύμους η Παρασκευή είναι μια μέρα που θα έχετε πολλές υποχρεώσεις, οι οποίες σας βαραίνουν. Το Σάββατο, αν είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας, δηλαδή 23-25 Μαΐου, θα πρέπει να προσέχετε, γιατί υπάρχει πιθανότητα να είναι απατηλά τα πράγματα ή να γίνουν κάποια λάθη. Γενικά, για σας τους Διδύμους η ανάδρομη πορεία του Ερμή μπορεί να ανακόψει την δική σας πορεία στον επαγγελματικό σας χώρο, ειδικά για σας που είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας. Είναι πολύ πιθανό να θελήσετε να ξανασκεφτείτε τα πράγματα, να δείτε πώς έχουν και να προσπαθήσετε ουσιαστικά να τα διορθώσετε. Η Κυριακή είναι πολύ καλή μέρα, ειδικά για σας που είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας, αφού θα γίνουν συναντήσεις, επαφές, συμφωνίες. Θα δείτε πρόσωπα από το εξωτερικό ή γενικά θα δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Αυτόν τον καιρό μπορεί να πάρετε δώρα ή χρήματα τα οποία σας όφειλαν. Εάν έχετε παλιές υποθέσεις να επιλύσετε στον επαγγελματικό τομέα σας, μπορείτε να το κάνετε από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας, που ο ανάδρομος Ερμής θα φέρει στην επιφάνεια τα θέματα τα οποία υπάρχουν τώρα.

Καρκίνος

Για σας τους Καρκίνους η Παρασκευή είναι μια μέρα που θα έχετε κάποιες κοινωνικές υποχρεώσεις, με τις οποίες, όμως, ενδεχομένως να διαφωνήσουν τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Το Σάββατο και και την Κυριακή μπορεί να θέλετε να μείνετε για λίγο μόνοι. Προσέχετε το Σάββατο, ένα σχέδιο το οποίο καταστρώνατε εσείς που είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας, δηλαδή γύρω στις 24-25 Ιουνίου, φαίνεται ότι θα αρχίσει να σας προβληματίζει. Ή θα πρέπει να το ξανασκεφτείτε εσείς ή μπορεί να καθυστερήσει ή θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε κάνει κάποια λάθη, αν πρόκειται να ταξιδέψετε ή να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά. Αλλαγές είστε έτοιμοι να κάνετε, αν είστε γεννημένοι γύρω στις 2 Ιουλίου, τις οποίες βεβαίως θα πρέπει πρώτα να μελετήσετε καλά. Η Κυριακή είναι μια πάρα πολύ καλή μέρα, για να ασχοληθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, να ξεκουραστείτε και να οργανώσετε το πρόγραμμα της ερχόμενης εβδομάδας. Οι σχέσεις σας με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας βελτιώνονται, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 6 Ιουλίου, ενώ ένα οικονομικό θέμα βρίσκει λύση.

Λέων

Για σας τους Λέοντες το Σαββατοκύριακο θα είναι ευχάριστο. Βέβαια, η Παρασκευή μπορεί να είναι γεμάτη υποχρεώσεις, ειδικά για σας που είστε γεννημένοι γύρω στις 15-16 Αυγούστου, και μάλιστα θα συγκρούονται τα επαγγελματικά και τα οικογενειακά σας. Το Σάββατο και η Κυριακή, όμως, είναι πολύ καλές μέρες, για να δείτε φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα. Ωστόσο, το Σάββατο θα πρέπει να αποφύγετε να αναμίξετε φίλους με τα οικονομικά σας, τα οποία αυτόν τον καιρό μπορεί να καθυστερούν ή να δημιουργούν κάποιες απρόσμενες εξελίξεις. Ένα οικονομικό θέμα για σας τους Λέοντες φαίνεται να καθυστερεί μέχρι τις αρχές Μαρτίου, στο οποίο όμως θα πρέπει να επιμείνετε, γιατί από τις 18 Μαρτίου φαίνεται ότι θα πραγματοποιηθεί. Άρα, μην απογοητεύεστε τώρα, πρόκειται απλώς για μια καθυστέρηση, η οποία θα είναι ουσιαστική και σημαντική. Ατελείωτες μετακινήσεις και συναντήσεις σάς πιέζουν αυτόν τον καιρό, ενώ στον χώρο της εργασίας σας θα υπάρξουν άνθρωποι, οι οποίοι γοητεύονται από σας ή ακόμα και σας βοηθούν. Παράλληλα ένα οικονομικό θέμα σας, που αφορά τα τρέχοντα οικονομικά σας, φαίνεται ότι θα προωθηθεί.

Παρθένος

Ο Ερμής, δικός σας κυβερνήτης γίνεται ανάδρομος λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής. Έτσι, ενδεχομένως να αναθεωρήσετε κάποιες σκέψεις ή αποφάσεις σας σχετικά με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Ίσως υπάρχουν κάποιες ασαφείς καταστάσεις, αν είστε γεννημένοι τις δύο τρεις πρώτες μέρες του ζωδίου σας, οι οποίες θα σας ενοχλήσουν. Την Παρασκευή ένα ταξίδι ή μια επαφή με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά σάς φορτίζει. Το Σάββατο προσέχετε εσείς που είστε γεννημένοι τις δύο πρώτες μέρες του ζωδίου σας. Όμως η κοινωνική σας ζωή γενικότερα θα είναι ευχάριστη. Μια προσπάθεια που κάνετε και έχει σχέση με φίλους ή αφορά συλλογική δουλειά φαίνεται ότι θα εδραιωθεί από τον άλλο μήνα, ενώ τα έξοδά σας τρέχουν. Στον τομέα της συναισθηματικής σας ζωής, των παιδιών, των διασκεδάσεων είστε αρκετά ικανοποιημένοι, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 7 Σεπτεμβρίου.

Ζυγός

Για εσάς τους Ζυγούς, αφού ρυθμίσετε ένα οικονομικό θέμα που σας φορτίζει την Παρασκευή, το Σάββατο και η Κυριακή είναι πολύ ωραίες μέρες για να δείτε φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα. Ειδικά η Κυριακή είναι εξαιρετική για σας που είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας, αφού μπορεί να προγραμματίσετε μια μετακίνηση, ένα ταξίδι ή επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά. Στον χώρο της εργασίας σας θα υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις, κάποιες παρανοήσεις. Μην αποφασίσετε να πάρετε αποφάσεις για τον εργασιακό σας χώρο τώρα, που ο Ερμής γίνεται ανάδρομος λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, αφού μπορεί να παρουσιαστούν κάποιες καθυστερήσεις ή να γίνουν λάθη. Όμως, επειδή το Μάρτιο θα έχει επανέλθει σε ορθή φορά και μάλιστα θα είναι σε φιλικό για σας ζώδιο, θα δείτε πράγματα που έχουν σχέση με τα παιδιά και με τον ερωτικό σας σύντροφο να επανέρχονται τότε στο προσκήνιο και θα είστε αρκετά ικανοποιημένοι. Την Κυριακή, εσείς που είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας, μπορείτε να κάνετε ένα πρόγραμμα, το οποίο θα είναι πολύ δημιουργικό και στο οποίο θα σας βοηθήσουν και φίλοι. Γενικότερα θα δείτε τη ζωή σας να αλλάζει. Υπερβολές δεν παύουν να υπάρχουν, αν είστε γεννημένοι γύρω στις 7-9 Οκτωβρίου, αφού σε θέματα που έχουν σχέση με την οικογενειακή αλλά και την επαγγελματική σας ζωή ίσως έχετε μια κάπως ασαφή αντίληψη ή κρατάτε μια υπεραισιόδοξη τάση. Αν δεν κάνετε πράγματα πάνω από τις δυνάμεις σας, τελικά θα εξελιχθούν καλά τα πράγματα.

Σκορπιός

Εσάς τους Σκορπιούς σας φορτίζει την Παρασκευή η Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σας, ιδιαίτερα εσάς που είστε γεννημένοι μετά τις 14 Νοεμβρίου. Το Σάββατο και την Κυριακή ίσως θελήσετε να βάλετε σε μια τάξη τα οικονομικά σας. Το Σάββατο όμως ίσως παρουσιάσουν ένα μπέρδεμα τα οικονομικά σας που είναι αναμεμιγμένα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Να ξέρετε ότι όσον αφορά τη συναισθηματική σας ζωή, τις σχέσεις σας με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας ή γενικά τα δημιουργικά σας σχέδια, τώρα που ο Ερμής είναι ανάδρομος, μπορεί να αναθεωρήσετε την στάση σας, τις σκέψεις σας, τις σχέσεις σας, οι οποίες θα είναι πολύ πολύ σημαντικές αλλά θα σας κάνουν να ξανασκεφτείτε γενικότερα τις αποφάσεις που έχετε πάρει μέχρι τώρα. Προσέχετε λοιπόν. Θέματα τα οποία έχουν σχέση με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας ευνοούνται. Μετακινήσεις, συζητήσεις, επαφές φαίνεται ότι μπαίνουν σε ένα νέο δρόμο, ο οποίος είναι πολύ σημαντικός. Κατά την διάρκεια συναντήσεων ή συζητήσεων μπορεί να έρθετε πιο κοντά σε αγαπημένα σας πρόσωπα. Αν είστε μόνοι, κατά την διάρκεια συναντήσεων ή μετακινήσεων μπορεί να βρείτε το άλλο σας μισό. Κινηθείτε, λοιπόν. Από τον άλλο μήνα να ξέρετε σεις που είστε γεννημένοι μετά τις 4 Νοεμβρίου ότι θα έχετε ευχάριστα γεγονότα, τα οποία αυτή τη στιγμή καθυστερούν.

Τοξότης

Εσείς οι Τοξότες ασχοληθείτε την Παρασκευή με την δουλειά ή την υγεία σας και κλείστε όλες τις δουλειές που σας κουράζουν. Το Σαββατοκύριακο είναι ιδανικό, για να δείτε τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Αν είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας, το Σάββατο μπορεί να υπάρξει μια παρανόηση, ένα λάθος είτε στις συναντήσεις σας είτε κατά την διάρκεια συζητήσεων που θα κάνετε. Ο Ερμής θα είναι ανάδρομος, έτσι εσείς οι Τοξότες των πρώτων ημερών που έχετε μια ασαφή, ουτοπιστική ή λανθασμένη αντίληψη των γεγονότων, θα αναθεωρήσετε τις απόψεις σας. Ειδικά αν ο σύντροφός σας ή οι συνεργάτες σας έχουν σχέση με θέματα της οικογένειάς σας ή με την ακίνητη περιουσία σας, θα υπάρξει ένα μπέρδεμα. Η Κυριακή είναι μια πάρα πολύ καλή μέρα, για να δείτε φίλους, αγαπημένα σας πρόσωπα και να έρθετε πιο κοντά τους. Τα οικονομικά σας φαίνεται ότι θα ευνοηθούν. Ακόμα και ένα οικονομικό σας θέμα που έχει σχέση με εφορίες, δάνεια, ασφάλειες θα προωθηθεί από τον επόμενο μήνα. Αν είστε γεννημένοι 1-2 Δεκεμβρίου, οι αλλαγές είναι πολύ κοντά σας. Και μάλιστα θα είναι ευχάριστες αλλαγές, οι οποίες θα αποδώσουν από το καλοκαίρι και μετά.

Αιγόκερως

Η Παρασκευή είναι μια όμορφη μέρα για σας τους Αιγόκερους, μπορείτε να δείτε τα αγαπημένα σας πρόσωπα, παρά το γεγονός ότι θα υπάρχουν κάποια εμπόδια είτε από την κοινωνική σας ζωή είτε από φίλους. Το Σάββατο αποφύγετε να ρυθμίσετε ένα θέμα το οποίο έχει σχέση με τη δουλειά σας και στο οποίο είναι αναμεμιγμένα και άλλα πρόσωπα, γιατί ενδεχομένως να υπάρχει ένα μπέρδεμα. Η Κυριακή είναι μια πάρα πολύ ωραία μέρα για να χαρείτε, να διασκεδάσετε. Οι Αιγόκεροι των πρώτων ημερών θα δείτε φίλους από τα παλιά ή θα αναθεωρήσετε κάποιες απόψεις σας, ειδικά αν είστε γεννημένοι 25 -26 Δεκεμβρίου. Όσον αφορά εσάς που είστε γεννημένοι αρχές Ιανουαρίου, δηλαδή 4-6 του μήνα, η Αφροδίτη ευνοεί ιδιαίτερα την συναισθηματική σας ζωή. Ωστόσο, θα πρέπει να προσέχετε και να χαμηλώσετε τους τόνους σας, αν είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας. Ένα θέμα που θα προκύψει τώρα στον επαγγελματικό σας τομέα, αν είστε γεννημένοι γύρω στις 15 Ιανουαρίου, θα κρατήσει σχεδόν ένα εξάμηνο. Άρα, λοιπόν προσέχετε μην έρθετε σε σύγκρουση με πρόσωπα κύρους, γιατί αυτό θα διαρκέσει και ενδεχομένως να σας ζημιώσει κιόλας. Ο Δίας από τον επόμενο μήνα θα είναι σε ορθή φορά. Έτσι, τα σχέδια σας για ένα γάμο, κάποια εργασία ή συνεργασίες θα ευνοηθούν.

Υδροχόος

Εσείς οι Υδροχόοι την Παρασκευή ασχολείστε με το σπίτι ή την ακίνητη περιουσία σας, ειδικά αν είστε γεννημένοι μετά τις 11 Φεβρουαρίου. Το Σάββατο και η Κυριακή είναι πάρα πολύ ωραίες μέρες, για να ασχοληθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Το Σάββατο, ένα οικονομικό σας θέμα, το οποίο έχει άμεση σχέση με αγαπημένα σας πρόσωπα ίσως να σας φορτίσει. Αναθεωρείτε τις απόψεις σας για καταστάσεις που έχουν σχέση με τα οικονομικά σας. Να ξέρετε ότι ο Ερμής θα επανέλθει στο δικό σας ζώδιο και θα πάρετε οριστικές αποφάσεις μετά τις 13 Φεβρουαρίου, ενώ κάποια οικονομικά σας θέματα θα τα διευθετήσετε από τις 18 Μαρτίου και μετά. Αλλαγές στην καθημερινή σας ζωή υπάρχουν, οι φίλοι μπαίνουν στη ζωή σας. Γενικότερα, η Κυριακή είναι μια καλή μέρα. Συναισθηματικά έχετε ένα άγχος αυτόν τον καιρό για αγαπημένα πρόσωπα της οικογένειάς σας.

Ιχθείς

Για σας τους Ιχθύς η Παρασκευή είναι μια καλή μέρα, για να δείτε φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα, παρά το γεγονός ότι θα έχετε αρκετές υποχρεώσεις. Το Σάββατο δεν είναι καλή μέρα για να αναμίξετε ανθρώπους που αγαπάτε με τα οικονομικά σας ή με τα σχέδιά σας, ενώ μπορεί και κάτι να αλλάξει. Η Κυριακή είναι θαυμάσια, για να ξεκουραστείτε στο σπίτι με τους αγαπημένους σας ή να χαρείτε. Ο Ερμής που είναι στο ζώδιο σας και επηρεάζει εσάς που είστε γεννημένοι 23-25 Φεβρουαρίου γίνεται ανάδρομος λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής. Αυτό σημαίνει ότι θα σκεφτείτε πολύ για τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, μπορεί να μετανιώσετε για κάποια πράγματα, να τα αναθεωρήσετε και να τα ρυθμίσετε ξανά. Για οριστικές αποφάσεις η καλύτερη εποχή είναι από τον Μάρτη και μετά. Φίλοι είναι πολύ κοντά σας, είστε πολύ αγαπητοί, ειδικά αν είστε γεννημένοι 4-6 Μαρτίου, με την κοινωνική σας ζωή να σας υπόσχεται πολλά. Από τον άλλο μήνα α μπορούσε να σας δώσει μεγάλη χαρά ένα θέμα, το οποίο είναι ιδιαίτερα καλό και έχει σχέση και με τα επαγγελματικά και με τα δημιουργικά αλλά και με τα συναισθηματικά σας.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ