Αυτές οι σέξι Ελληνίδες δίδυμες αδελφές καθηλώνουν το κοινό της Αυστραλίας με ριάλιτι μαγειρικής [εικόνες] - iefimerida.gr

Αυτές οι σέξι Ελληνίδες δίδυμες αδελφές καθηλώνουν το κοινό της Αυστραλίας με ριάλιτι μαγειρικής [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Έλενα και η Βίκυ, οι δίδυμες αδελφές από τη Μελβούρνη, τώρα γίνονται το αχτύπητο ελληνικό δίδυμο της ριάλιτι εκπομπής του Καναλιού 7, που πριν λίγες ημέρες έκανε πρεμιέρα στις οθόνες της Αυστραλίας.

Η ριάλιτι εκπομπή «My Kitchen Rules», μπαίνει για τέταρτη σεζόν στα σπίτια εκατομμυρίων τηλεθεατών στην Αυστραλία και οι δίδυμες αδελφές μετά από τρία χρόνια προσπαθειών κατάφεραν να λάβουν, τελικά, μέρος σ' αυτόν τον μαγειρικό διαγωνισμό, αποφασισμένες να αποδείξουν όχι μόνο στα άλλα ζευγάρια του διαγωνισμού, αλλά και στους τηλεθεατές ότι, όντως «είναι οι πιο καλές μαγείρισσες».

Το μεγαλύτερο ατού τους, πέρα από την γλυκιά τους παρουσία είναι η αγάπη τους στην ελληνική κουζίνα που σίγουρα θα τις βοηθήσει να αποδείξουν ότι δεν είναι μόνο μία υγιεινή επιλογή αλλά και πολύ γευστική.

«Μπορεί τα προϊόντα της Αυστραλίας να είναι πολύ καλά και γευστικά, αλλά όταν γευτεί κανείς το αγνό παρθένο ελληνικό ελαιόλαδο δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το άρωμα και η γεύση τους θα αποτυπωθούν για πάντα στα γευστικά του κύτταρα» λέει η Έλενα που μέχρι σήμερα, στα 24 της χρόνια, έχει επισκεφθεί την Ελλάδα έξι φορές και έχει θέσει ως στόχο της να την επισκέπτεται κάθε χρόνο.

«Τα ταξίδια μας στην Ελλάδα ήταν και ο βασικός λόγος που αποφασίσαμε να θέσουμε υποψηφιότητα στο My Kitchen Rules, για να δείξουμε στο αυστραλιανό κοινό την ελληνική κουζίνα, τον τρόπο με τον οποίο μαγειρεύονται τα διαφορετικά πιάτα στην Ελλάδα. Και είναι διαφορετικός από τον τρόπο που μαγειρεύουμε εδώ στην Αυστραλία» τη συμπληρώνει η Βίκυ.

«Το γεγονός ότι είμαστε ελληνικής καταγωγής, σίγουρα μας τοποθετεί εξαρχής σε πλεονεκτική θέση σε σχέση με τους άλλους διαγωνιζόμενους» λέει η Έλενα όταν ρωτάω τα δύο κορίτσια για το πόσο αισιόδοξες είναι. «Μαγειρεύουμε με πάθος τα φαγητά μας, βάζουμε πάθος στα πιάτα μας και νομίζω ότι αυτό σίγουρα προσθέτει κάτι το διαφορετικό στη γεύση τους» προσθέτει.

«Είμαστε και δίδυμες» λέει η Βίκυ «και αυτό σημαίνει ότι καταλαβαίνουμε η μία την άλλη απόλυτα, επικοινωνούμε με τα μάτια, καταλαβαίνουμε τις εκφράσεις του προσώπου η μία της άλλης που για μας είναι πλεονέκτημα γιατί μπορούμε να δουλέψουμε ομαδικά και η ομαδικότητα είναι πολύ βασικό συστατικό για την επιτυχία».

Και οι δύο τους έχουν εργάζονται-σύμφωνα με το neoskosmos.com, για 7 χρόνια τώρα μπαρ και εστιατόρια γεγονός που αποτελεί ένα ακόμα πλεονέκτημα στο εγχείρημά τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αυστραλία ομογενείς ριάλιτι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ